Vstupmí hala

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Vstupmí hala

Příspěvekod Byron » 28 pro 2017 22:22

Teplo! +nasádlí se ke krbu, ale místa je tam pro ně oba dost+ To se musíš zbavit těch vrstev. +svlíká jí kabát a všechno, čepici a svetr, až skoro do spoďárů a sebe taky+ Pak tě to teprv začne hřát, že jo.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Locke Lamora » 28 pro 2017 22:23

+Jean akorát uhne před poslední koulí a jen se na ten nápad děsně uculí, nakloní se k ní a políbí ji+ To zní jako sakra dobrej nápad. +uculí se+ kdo tam bude první může bejt nahoře. +zavýskne locke, a hrabe se ze sněhu+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 pro 2017 22:24

Já! Já! Já! +směje se a honem běží do tvrze a po zadím schodišti rovnou k sobě do pokoje, po cestě ze sebe svlíká oblečení a háí ho na zem až skočí do postele jenom v kalhotkách+ První! První!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 28 pro 2017 22:25

to je nějaká divná logika teda. +uculí se, ale svleče ho ráda, a zabalí je do největší deky co najde, aby si mohli sednout ke krbu, natáhne si nohy k ohni, a dýchá si do dlaní, chodidla mu strčí mezi lýtka a hřeje si je+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 pro 2017 22:27

Jeane honem! +směje se a žene se za ní v závějích, a pak tvrzí, odpadává z něj sníh, košile, všechno, a holej zadek mu zasvítí, když zahučí do peřin, Jean se smíchem dojde za nima, zavře dveře a stáhne si košili+ no jo, vyhrálas. +zazubí se, a jde jí dát vítěznej polibek+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Byron » 28 pro 2017 22:30

To je velmi logická logika, protože bunda izoluje, že jo. +koukne na ni, protože je vzdělanej+ A když budeš v bundě a bude ti pod bundou zima, tak se k tobě to teplo nedostane, zvenku před bundu. Jako dostane, ale děsně pomalu. +vysvětluje jí, protože je moc chytrej, asi jako rádio+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 pro 2017 22:33

no, to zní docela chytře. +uculí se+ ale stejně mám podezření žes mě prostě chtěl svlíknout. +zazubí se a pomalu se zahřívá, prohrábne si prstama vlasy mokrý od sněhu a trochu se o něj opře, protože hezky hřeje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 pro 2017 22:41

No, to jsem chtěl, ale tohle je pravda. +zazubí se na ni vesele a oči mu jiskří, když ji pod dekou obejme a pohladí po těle, aby si ji k sobě mohl přitulit a ohřát ji u sebe+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 pro 2017 22:47

já ti věřím. +uculí se, a jak mu svítí oči, tak pěkně ji píchne u srdce, přitulí se mu pod ruku a natiskne se k němu, celá studená, ale pomalu začíná rozmrzat, a studenýma rtama mu vtiskne pusu na rameno, a usměje se tam+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 pro 2017 22:55

No to jsem rád. +uculí se, napůl pyšně že je chytrej, ale to se snaží schovat a tak se schová jí do vlasů, ale jenom na chviličku, protože pak najde její rty v polibku a zlíbá ji+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz