Ústav experimentální medicíny

Moderátoři: Zaměstnanec, yohannka, Beatrix, Styx Lupin

Re: Ústav experimentální medicíny

Příspěvekod Marcus_Kraft » 31 bře 2017 22:20

+Podá jim oběma ruku, vezme si složku od ségry, co mu ji donesla a sedne si za stůl.+ Takže...jak jsme na tom? +Nalije jim každýmu sodovku a sám se taky nepije a sem tam jakoby ucukne, nebo mávne rukou...až nakonec bouchne do stolu, jakoby zabil muchu - ale žádný mouchy tam nejsou+ Promiňte...+potřepe hlavou+ Byl jsem u jednoho ....vyzrálýho výživnýho případu a ještě furt slyším ty muchy...+chce si zapálit, ale pak si při pohledu na Styx povzdychne a odloží cígo+ Tákže...kde sme to...+podívá se na ně+ Vypadáte dobře...vy na svůj stav +kývne ke Styx+ a vy na svou rasu +prohlíží si Remuse+ Jak vám je? Jako byste omládl...
Kdybyste měla zájem o liposukci, stavte se u mě...
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 02 dub 2017 10:00

+trochu s obavami sleduje cukajícího se Marcuse a nenápadně koukne na Remuse, jak se na to tváří on. Jak Marcus nečekaně bouchne rukou do stolu, nadskočí leknutím, že málem potratí :D+ Aha +přikývne chápavě, že to muselo být fakt nechutné, když tolik much+ Tak jestli si potřebujete... odpočinout +neřekne přímo, že navštívit psychiatra :D+ můžeme přijít jindy +navrhne s pochopením+ Děkuju... cítím se výborně +cukne pobaveně rty, jak Marcus skládá Remusovi kompliment :D +
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 03 dub 2017 16:35

Ehm... jestli jdeme nevhod... +poznamená, když vidí, jak se Marcus cuká+ Až budete v trochu větší pohodě... +dodá, chytne Styx za ruku, aby ji uklidnil, a to cigáro mu pohledem zase vrátí do krabičky :D+ Tolik komplimentů hned na začátek? +zvedne obočí, spíš pobaveně+ Já se cítím přiměřeně. +doplní Styx, vzhledem k tomu, že je pět dní po úplňku+
Remus

Příspěvekod Marcus_Kraft » 03 dub 2017 19:44

Jo...těžko se to dostává z hlavy. +sáhne do stolu a nalije si panáka a hodí ho do sebe+ Vy dva byste pít neměli...+poučí je, proč jim nenabídl a zase flašku schová+ To je v pořádku...to přejde...+zadívá se na okno, po kterým vážně leze mucha+ Už měli dávno dát sítě! +zavrčí si pro sebe+
+lach né, to nekomplimentoval - spíš sděloval s vědeckým zaujetím (při pohledu na Remusův avatar :D ) Spaří Remuse pohledem+ To není kompliment. +ujistí ho, stoupne si a prohlíží mu oči - svítí mu do nich baterkou a tak+ Otevřít! +prohlídne mu krk+ Vážně vypadáte mladší. +prohlídne mu ruky+ Možná je to tím, že líp snášíte proměny? +zkusí, čím by to mohlo být+ Když spolu jste denně, tak to tak nevidíte, ale po té době, co jsme se neviděli...+vážně ho to zaujalo, tak mu rovnou vezme stěr z krku a krev...docela dost krve...+
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 03 dub 2017 22:17

+Styx pochopitelně nepije, ale přemýšlí nad tím, proč by Remus nemohl:)+ Tak snad jsme dneska vaši poslední klienti… pak to tady zapíchněte a běžte si taky trochu odpočinout +usměje se na Marcuse dobromyslně a sleduje směr jeho pohledu k mouše na okně+ Oteplilo se, už zase vylézají, mrchy jedny +poznamená kolegiálně, že není jediný, kdo ten protivný hmyz nesnáší+
Možná to bude tím novým sérem… třeba má vedlejší účinky jako elixír mládí +zareaguje na tu Marcusovu poznámku a pak překvapeně sleduje, jak Marcus provádí Remusovi kompletní zdravotní prohlídku a když mu vezme krve jako z vola, Styx už to nevydrží a trochu nesměle se ozve+ Ehm, doktore… to je můj doprovod… pacient jsem tady já +špitne a hned nato jí blýskne hlavou, jestli udělala dobře, že na sebe přepracovaného doktora upozornila :D+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 04 dub 2017 15:04

+Remus by byl určitě solidární a taky by si nedal, i kdyby dostal nabídnuto :D+ Nechte si sem dát rovnou moskytiéru... v Austrálii ji máme všude. +navrhne+ Mladší? +zapochybuje+ Tak... ráno jsem se oholil... Nenechal jste spíš v márnici brýle? +pohladí se zamyšleně po tváři, a než zamrká, má v žíle jehlu+ Ale víte, že já tady nejsem ten těhotný, že ano? +upozorní ho pro jistotu a jen zírá na ty ampule+ Můžu vás ujistit, že vlkodlaci mají úplně stejně litrů krve, jako lidé, nemusíte to testovat empiricky.... to vypadá, že domů povedeš spíš ty mě. +koukne na Styx+
Remus

Příspěvekod Marcus_Kraft » 11 dub 2017 21:55

(Remus nemůže pít ze solidarity! :D )

Ne, dneska teprve začínám...někteří lidi sem raději chodí až v noci...je tu větší klid... +přikývne+ Chtěl jsem na ně použít plyn...ale prý to zavánělo lágrama...
M-m, mám čočky...+zavrtí hlavou, že se mu to fakt nezdá+
+Podívá se na Styx, zvedne obočí, podívá se na Remuse a zpátky na ni+ Možná mi něco uniklo, ale nebere tady kolega náhodou vlkodlačí lektvar? Nevytvořil jsem náááhodou ten vlkodlačí lektvar já? A nebylo by -sakra- náhodou teda vhodný, abych sledoval co to s ním dělá?! Vy si myslíte, že je to hop na krávu a vlkodlak je v cajku, ne? +obrátí oči vsloup+
To doufám, že nejste těhotný! +nakrčí lehce ret+ "TO" bych totiž fakt řešit nechtěl! Ale prosímvás, lidi běžně krvácí na bitevním poli a večer jdou ještě do hospody a vy byste tu pro pár vzorků vzal kramle...+zavrtí hlavou nad tím, že sou ti pacienti nějací chytří+ Plivnout. +nastaví mu kelímek a pak ho zavíčkuje a popíše+
No tak se ukažte...+přistoupí ke Styx, zkontroluje ji úplně stejně jako Remuse, ale jí vezme jen vzoreček krve+ Tak se pustíme do ultrazvuku? +navrhne+
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 12 dub 2017 16:13

+pomyslí si, že když takhle Marcus vypadá na začátku šichty, jak pak bude vypadat na jejím konci :D+ Omlouvám se, vy jste tady doktor +zvedne omluvně dlaně, že si dovolila něco poznamenat a je jí tak trochu do pláče, jak ji tam Marcus zdrbal, teď ji hned všechno rozlítostí, holt hormony :D. Čučí na židli, zatímco doktor prohlíží Remuse a už nepromluví ani slovo, dokud ji Marcus nezačne taky vyšetřovat. A jak je z něj ještě pořád rozhozená, tak se napoprvé netrefí do kelímku a plivne trochu vedle, málem mu na ruku :D+ Och, pardon +omluví se, napodruhé už se trefí správně. Nastaví mu ruku k odběru krve a jak je v tom stresujícím rozpoložení, tak se jí všechny žíly stáhnou a schovají a Marcus má co dělat, aby jí vzal aspoň malý vzorek. :P Styx zatne zuby a koukne útrpným pohledem na Remuse. Jak se jí Marcus zeptá na ten ultrazvuk, silně váhá už radši nic nekomentovat, ale nedá jí to+ Tak na to se oba těšíme celou dobu +usměje se na Remuse a na nic nečeká a ochotně se natáhne na lůžko+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 13 dub 2017 01:43

+spolkne poznámku, že nějaký ten lektvar - ideálně na uklidnění - by se hodil i Marcusovi, a chová se slušně :D+ Můžu říct, že zatím se, jak říkáte, v cajku cítím. +pousměje se+ To už se vám někdy stalo? +koukne na něj se zájmem, jestli někdo došel těhotný... jako chlap+ Já se na bitevním poli zas tak běžně nevyskytuji... ani běžně nedaruji několik pint krve. +pokrčí rameny a plivne, způsobně do kelímku a ne Marcusovi na boty, to obstará Styx, a Remus se donutí dívat se, jak jí odebírá krev, aby měl trochu trénink na jiné, krvavější situaci, které ho čekají v budoucnu :D+ Ano. +souhlasí s úsměvem, má pocit, že s ultrazvukem se přesouvají do té méně ožehavé, poklidnější části návštěvy, hahaha :mrgreen: +
Remus

Příspěvekod Marcus_Kraft » 14 dub 2017 13:09

+Jen ať si to Styx zkusí ze šichty do šichty a uvidíme jak pak bude svěží a milá :D + Ano, to jsem. +potvrdí+ Tak nechte laskavě vyšetření a diagnozy na mně... +Poté v čem se rýpal ještě před půl hodinou mu Styxin hormonální rozkol vůbec nic nedělá a dál se zabývá ampulkama, na to její plivnutí se zatváří otráveně a trochu znechuceně, no nekomentuje to. Krev jí vezme prakticky bezbolestně, i když musí odebírat pomalu poslepu, když si Styx všechny žíly schová :D , ale dá to bez problémů+
Mně ně...+odmrmle na Remusovu otázku a evidentně to nemíní dál rozebírat. Dojede si na židli k ultrazvuku a napatlá Styx na břicho gel+ Tohle je první ultrazvuk, že ano? +šteluje si tam přístroje a pak začne Styx sondou přejíždět po břiše a kouká do zrnité obrazovky, kde není skoro nic vidět+ Mhm...mm...hmmm...
Marcus_Kraft
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Ústavy a kliniky