Pokoj pro hosty - 1

Sídlo Rebeccy

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Pokoj pro hosty - 1

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 14 bře 2013 21:16

Obrázek
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Re: Pokoj pro hosty - 1

Příspěvekod Payne » 06 zář 2016 16:48

Dean píše:+asi za dvě minuty u její zprávy vyskočí Zobrazeno, a vzápětí jí začne zvonit mobil+ Payne? Kde jseš? Jsi v pohodě? +ozve se hnedka, sotva uslyší v telefonu její hlas+ Děje se něco? +dodá a zdálky se ve sluchátku ozve tlumený chrastění a cvakání jak se jednou rukou ozbrojuje+

+zvedne to skoro hned a už jen to, že slyší jeho hlas, jí neskutečně pomůže+ Já jsem v pohodě. +uklidní ho rychle+ Ale Beccy ne. +dodá a kousne se od rtu. Má pocit, že jí to teprve teď začíná všechno docházet+ Unesli ji. V a jeho bratři pro ni šli, ale...+zavře oči a zhluboka se nadechne+ Už je tam několik hodin, Deane...+řekne tak tiše, že není skoro slyšet a v té větě je všechna hrůza a strach, který se v ní za tu dobu nahromadil+ Můžeš se sem nějak dostat? Jsem na jejím sídle ve Skotsku, ale nevím, kde to přesně je. Přemístila mě sem Syriana. +vysvětluje trochu nesouvisle a ani jí nedojde, že nejspíš vůbec neví, kdo Syr je+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Dean » 06 zář 2016 17:31

Dobře. +oddechne si trochu. Na zlomek sekundy ho napadne, že by měl bejt rád, že zazvonil zvonec a zlý upírce je možná konec, ale... prostě to nejde. Obzvlášt když slyší ten strach v jejím hlase+ Já tě najdu. +řekne s jistotou a pokusí se, aby jeho hlas zněl aspoň trochu konejšivě. Prohrábne si vlasy, honem, mysli... až položíš telefon, zapni gpsku. Já ho napíchnu... snad to půjde. Hned tam budu. +přidrží si telefon ramenem a honem zapojuje notebook a ten správnej program+ Drž se. +pousměje se do telefonu. Pak položí hovor a hackne Payinin mobil. Klasickou cestou to nejde, ale nakonec se mu podaří se tam dostat, na obrazovce se rozmlží mapa, a malá červená tečka se mu rozsvítí někde uprostřed Skotska, kousek od...+ Cože? +zamžourá na popisek+ Castle? +no... Payne říkala sídlo, že. zaklapne notebook, napíše rychlou smsku Tylerovi a přemístí se. Přímo na hrad se nedostane kvůli všem obranným kouzlům, ale objeví se na cestě před hradem+ Wow... +zamumlá, doběhne k bráně a prudce zaklepe. Vlastně ani neví, co se bude dít, Payne se nezmínila, jestli se chce pustit do záchranný akce na vlastní pěst. Nebyla by to kouzelná ironie, kdyby se vydal zachraňovat zrovna ji. Netrpělivě zabuší znova a už kouká, kudy by vlezl oknem dovnitř. (On se se Syrianou náhodou zná z výměny :D)+
Dean

Příspěvekod Syriana Spinnel » 06 zář 2016 18:07

+chvilku po tom bušení se zrzka objeví u dveří, následovaná dvěma vlky, s vyceněnýma tesáka.+ No vida, jdeš náhodou kolem a rozhodl ses užít si turistickou prohlídku hradu Deane?+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Dean » 06 zář 2016 18:27

+kdo ma vyceneny tesaky, vlci nebo Syr? :mrgreen: Teprve kdyz ji uvidi, dojde mu, co vlastne Payne do telefonu rikala. Od posledniho setkani se o par cisel vytahnul a shodil posledni zbytky toho detskyho zaoblení v rysech obliceje i na tele, dokonce se treninkem trosku vyrysoval+ Jo, skotska architektura je moje velka vasen. +zahuci zamracene+ kde je? pust me dovnitr, jsem pozvanej stejne jako ty. +nakoukne ji pres rameny do haly, jak uz mysli na Payne+
Dean

Příspěvekod Syriana Spinnel » 06 zář 2016 18:48

+Všimne si změny jaká se s ním stala a je jasný, že ne jen tělesná.+ Chovej se slušně hochu, naštvat mě je to poslední co teď chceš +mrskne po něm zubatým úsměvem a otevře bránu.+ Klid klid +pohladí vlky po kožichu,+ to on mladej jde za Payne, pozvala ho +vysvětlí jim.+ Je u sebe v pokoji, druhý dvetře v pravo po schodech +vysvětlí mu cestu.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Dean » 06 zář 2016 19:02

+moudre se zdrzi odpovedi, ale jeho pubertalni cast si neodpusti za jejimi zady protocit oci+ privezla sis kamarady? +uculi se trochu a radsi jde kolem psu obloukem+ dik. +houkne jeste pres rameno, vybehne schody a zaklepe na dvere pokoje+ to jsem ja. +zavola a vleze dovnitr+ Jak je? +zepta se nejdriv+
Dean

Příspěvekod Syriana Spinnel » 06 zář 2016 19:11

Ooo ne ne, ty jsou paní domácí, a víš jak se to říká, jaký pán, takový... vlk, takže si dej majzla. A žádný ..... +ale to už je pryč+ prasárny +už si řekne spíš pro sebe a vyšle Day hlídat k Payniným dveřím. Pak se vrátí dělat tu svou ne moc zábavnou práci.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Payne » 06 zář 2016 19:12

+udělá přesně to, co řekl a pak jen netrpělivě čeká a nervózně přechází po pokoji. Když se ozve zaklepání, akorát stojí u okna, které ale je bohužel na druhou stranu, než je vstupní brána.+ Ahoj. +usměje se na něj, ale očí se ten úsměv nedotkne+ Už bylo i líp. +povzdechne si+ Díky, že jsi přišel tak rychle. Nebudeš mít průšvih? +trochu se zastydí, že na to vůbec nepomyslela+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Dean » 06 zář 2016 19:41

+odhadne situaci rychlym pohledem a kdyz uvidi jeji oci, zaludek se mu stahne+ to je prece fuk. +pousmeje se a jde ji obejmout. Po tech par mesicich uz se ji dotyka s vetsi samozrejmosti, ale porad si dava pozor, aby v ni nespustil nejakou neprijemnoi vzpomínku. Natahne k ni ruce a pak si ji jemne privine do naruce a chvilku ji jen tak pevne drzi, nosem sklouzne do jejich vlasu+ bude to dobry. +zasepta jen kdyby to treba nevedela+ co chces... Jdeme nekam? +zepta se po chvilce tise. Ona sla s nim, kdyz potřeboval, a on je ochotnej jit s ni kamkoliv bude potrebovat ona+
Dean

Další

Zpět na Altamirano Hall