Pokoj pro hosty - 1

Sídlo Rebeccy

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Pokoj pro hosty - 1

Příspěvekod Payne » 12 říj 2016 02:24

No v žádným případě to nehodlám vzdát, takže to rozhodně zvládnu :D :) +ujistí ho pobaveně+ Vážně? To je super, musíš mi pak všechno říct. +napíše a pak rychle dodá+ Teda samozřejmě jen to, co budeš moct:) +a i když má radost z jeho radosti, taky má i trochu strach. Ne že by si nebyla jisrtá, že to zvládne, ale přece jen není naivní a ví, že stát se může cokoliv. Právě Beccyin únos jí dokonale vyléčil i z posledních iluzí o tom, že i když je někdo extra třída, ani zdaleka to neznamená, že se nemůže spousta věcí kolosálně posrat+ Bezva, tak něco vymyslíme. ;) :) +odepíše s úsměvem a pak zvedne hlavu, když se ozve zaklepání+ Musím končit, už jsou tady. Tak mi drž pěsti, ať to není žádná další katastrofa a všechno ostatní nám klapne. ;) :P +odepíše a pak rychle dodá+ Ozvu se hned, jak budu moct. :-* +odešle to, zavře notebook a zároveň na ně zavoá, ať jdou dovnitř+

+pozorně si Beccu prohlíží, zatímco jde k posteli a sedne si na kraj. Je bledá, ale určitě je na tom líp. Hodně se jí uleví, ale když Becca začne tak vážně, začne být nervózní. Naštětí ji nenapíná dlouho a když to konečně vybalí, chvilku na ni zůstane koukat. Hlavou se jí honí spousta myšlenek, převážně pozitivních, ale jedna v ní hlodá nejvíc+ Už nebudu moct vídat Andy? +zeptá se tiše a kousne se do rtu, protože to je to jediné, co jí na téhle další životní změně vadí+ Vždyť jsi chtěla, abych měla co nejnormálnější život. +upře na ni trochu vyčítavě oči a pak se zadívá na Vishouse, jakoby u něj hledala podporu. Stačí jí ale jen jeden pohled do jeho tváře, aby jí bylo jasný, že v tomhle jsou ti dva zajedno.+ Fajn. Asi to chápu, ale nelíbí se mi to. +zavrčí a vzápětí jí dojde, že je to vlastně skvělá páka na to, o čem chtěla mluvit ona.+ Taky jsem s váma chtěla něco probrat. +koukne z jednoho na druhýho, zhluboka se nadechne, aby si dodala odvahu a odpálí tu bombu:D+ Josh, jeden z těch kluků, co byli se mnou a Deanem na koncertě pořádá narozeninovou oslavu. A Dean se mě zeptal, jestli bych nechtěla jít s ním. Je to přes víkend, ale stačil by mi klidně jen jeden den. Když už teď nebudu chodit do školy, mohla bych aspoň občas někam vyrazit, mezi lidi mýho věku, ne? +vychrlí to ze sebe pomalu jedním dechem a pak kouká z jednoho na druhýho a skoro se modlí, abyto klaplo. Když vidí ty jejich výrazy, moc velký šance si ale nedává:D+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Vishous » 12 říj 2016 09:38

Ale kotě, to přece nikdo neřekl +opře se jí tam o komodu a založí si ruce na prsou.+ Nevidím jedinej důvod, proč by ses s Andy neměla dál stýkat +lehce se na ni pousměje, není přece jejich vězeň.+ Jen se trochu budou muset změnit bezpečnostní pravidla, nebo +když vidí jak se pořád tváří....+ ty jsi viděla nějaký jiný kamerový záznam než já? +nechce na ni být hnusnej, to vůbec ne, jen si musí uvědomit, že to nedělají, aby ji trestali.+ Hm? +pozorně ji poslouchá a pak trochu vyvalí oči. Jako jeho holčička někde s cizíma chlapama..... Hodí rychlej pohled na Beccy, to musí rozhodnout ona.....+ Přes noc ne. +Neudrží se, protože prostě.... Ne. Uplně to má v hlavě sesumírované. Žádnej chlast, žádný mrtvoly, žádný sex, do večeře doma...... moc dobře ví, co ti dva společně umí napáchat.+ No vlastně... taky bych pro vás dvě měl jistý návrh. +Řekne po chvilce, celou noc nad tím přemýšlel, když byla Beccy v limbu.+
Leelan, Nalla.... +koukne na každou z nich.+ Payne, rád bych tě adoptoval, jako oficiálně, když budete obě +na to obě dá důraz+ pro. Nerad bych aby se z tebe někdy nedopatřením stalo systémový dítě. +Je to asi nejvíc jak může vyjádřit, jak moc ji má rád.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 12 říj 2016 13:09

Jasně, že budeš moct. +uklidní ji hned a usměje se+ Můžete být tady, nebo i v bytě v Dublinu. Ještě trochu vyladíme zabezpečení a budou to nejbezpečnější místa na světě. +mrkne na ni+ Já vím zlato, a chtěla bych to pro tebe pořád. +povzdechne si smutně+ Ale bohužel to nebude možný, minimálně ne v takový míře, jak jsem chtěla. +řekne jí na rovinu, nechce jí lhát. Trochu si oddechne, když to pak nakoenc přijme, ale vzápětí na ně vybalí tu svoji bombu. Nejdřív se nadechne, aby to šmahem zamítla, ale pak zase pusu zavře a uvědomí si, že jí to zatrhnout nemůže. Jednak nemá žádný relevantní důvod, takže by tím jen ukázala, že jí nevěří a to rozhodně není pravda. A navíc má pravdu, potřebuje chodit i mezi lidi svýho věku, když už nebude chodit do školy. Ach krucinál, parádně si naběhla a ví to. Koukne na Vishouse a vidí, že se mu líbí snad ještě míň než jí. Musí skrýt úsměv nad tím jeho výrazem, docela přesně si umí představit, co se mu honí hlavou:D+ Souhlasím, ne přes noc. +koukne nakonec na Payne, neústupně+ Řekněme do jedný v noci. Souhlas? +její nadšený úsměv je dostatečnou odpovědí+ Tak fajn. +usměje se taky a musí si přiznat, že souhlasí i proto, že ví, že Dean na ni dá pozor. Narozdíl od Vishouse je smířená s tím, že si "pořídila" prakticky dospělý dítě. V některých ohledech až příliš dospělý, povzdechne si v duchu a zadívá se na V. To co řekne ji na okamžik úplně připraví o řeč+ To je skvělej nápad. Nechápu, že jsem na to nepřišla sama. +potřese hlavou a měkkce se na Vishouse usměje. Jo, je trochu dojatá, no a co?!:D+ Co ty na to, Payne? Chceš aby ti tenhle kontrolou posedlý egomaniak mohl oficiálně rodičovat? +cukne koutky pobaveně+ Dělal by to stejně, to mi věř. +ujistí ji a střelí po něm pobaveným pohledem+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Payne » 12 říj 2016 13:21

+viditelně se uklidní, když ji ujistí, že o Andy nepříjde, to jediné jí vlastně dělalo starosti+ Bezva, v tom případě školu klidně oželím. +zazubí se spokojeně a vlastně se na soukromý hodiny docela těší. Mohla by to fakt sranda. Už se jí hlavou honí různý způsoby zpestření výuky:D Pak napjatě sleduje, jak se tou její žádostí vypořádají, oba očividně mají trochu problém, Vishous spíš hodně problém se s tím smířit, ale když to nakonec Becca odsouhlasí, chvilku jí trvá, než jí to dojde+ Fakt? To je super, hrozně moc děkuju! +vyskočí, obejme Beccu a pak i V. a hned se zase vrátí na postel a vyslechne si podmínky.+ Jasně, to bude stačit. +přikyvuje a odsouhlasila by jim nejspíš úplně všechno. Pak ale zůstane zírat s otevřenou pusou a kouká na Vishouse, jakoby mu vyrostla druhá hlava a rohy:D+ Ty mě chceš...adoptovat? +vydechne a pak jí rty pomalu roztáhne široký úsměv.+ To si piš, že chci. Ale bacha, budu ti moct taky oficiálně lízt na nervy. To mi jde fakt skvěle. +varuje ho se smíchem+ Je to docela zajímavý, ale když tady byl Dean, přesně tohle řekl, že bys měl udělat...+koukne na V. a trochu zvážní+ Taky měl velký štěstí, že on a jeho sourozenci neskončili v...+chvilku hledá správný slovo+ ...v děcáku. +pak se usměje a koukne z jednoho na druhýho+ To budem ale rodinka...+cukne koutky a nemůže se dočkat, až to všechno napíše Deanovi+
Payne

Příspěvekod Vishous » 12 říj 2016 17:09

Takže se vám ten nápad líbí? +zdvihne obočí, trochu čekal, že se budou cukat.+ Jasně že chci ty trdlo +protočí oči a oplatí jí obětí.+ No hele, a já tě budu moct zas oficiálně prudit, věř mi, že to umím docela skvěle, jsem přece egomaniak posedlý kontrolou. +zvedne koutek v křivém úsměvu.+ Ale že jsi to ty, taťko mi říkat nemusíš. +ušklíbne se.+ Tak já zařídím všechny možný papíry, co budou potřeba. Jste moje, obě dvě. +tak hezky zvláštně se na ně zadívá.+ A zakousnu každýho, kdo si něco zkusí. +Přitom střelí pohledem na Payne, očividně tím myslel jednoho konkrétního týpka. Pak k ní přejde a dá jí pusu na čelo.+ Měla bys plavat na trénink, polda nesnáší, když se chodí pozdě. +mrkne na ni a vyjde na chodbu, kde počká na B. Má asi milion věcí, který s ní potřebuje probrat mezi čtyřma očima.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Payne » 13 říj 2016 15:58

Jo, líbí. +přikývnou obě zároveň a pobaveně se zašklebí+ To je fakt, ale myslím, že si v tomhle směru nemáme vzájemně vůbec co vyčítat. +ušklíbne se trochu drze+ Hej, nikoho zakusovat nebude potřeba, neboj. Ale kdyby jo, dám ti určitě vědět. +zazubí se na něj+ Polda? +trochu překvapeně zamrká, nějak předpokládala, že první lekci bude mít V., ale vlastně je to jedno. Tak honem ještě otevře noťas, a bleskově napíše Deanovi+

Klaplo to, propustku mám!:D :P A V. mě adoptuje. Nejsi ty náhodou telepat, nebo tak něco? :D Letím na trénink, zatím pa. :-* +odešle to, shrábne ručník a láhev s vodou a seběhne dolů do tělocvičny+
Payne

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 13 říj 2016 16:10

+s úsměvem to jejich špičkování sleduje a myslí na to, jak je dobře, že si tak rozumí. A teď už si navíc ani nemusí dělat starosti s tím, co by s Payne bylo, kdy se jí něco stalo. Když pak ještě podá rychlou zprávu Deanovi a zamíří do tělocvičny, vyjde na chodbu a dojde k Vishousovi+ To byl fakt skvělej nápad. Děkuju ti. +zadívá se mu do očí a měkkce se na něj usměje+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Payne » 28 říj 2016 16:20

+když má po tréninku, vrátí se zpátky do pokoje a i když není ani nijak zpocená, dá si rychlou sprchu, převlékne se a požádá skřítka o nějakou svačinu a čaj. Zaleze si s noťasem do postele, pustí si nějakou hudbu a přehrává si uplynulou hodinu s Butchem. I když by to nikdy nepřiznala, měla z toho zpočátku trochu strach, ale jak zjistila, úplně zbytečně. Ten chlap možná vypadá děsivě a nejspíš vážně nemá Beccu moc rád, ale jinak je vlastně docela v poodě. A fakt hodně cool. Nikdy by nečekala, že pozná skutečnýho detektiva a všechny ty věci, co jí vyprávěl a ukazoval, jak číst stopy na místě činu a to všechno jí přišlo prostě parádní. Když jí skřítek donese svačinu, sní to všechno přímo bleskově a pak prostě reaxuje, občas koukne na facebook, jestli nemá zprávu, ale Dean tam podle massengeru už nějakou dobu nebyl, tak si nakonec vezme knížku a po chvíli se zcela ztratí dalším ze svých oblíbených urban-fantasy+
Payne

Předchozí

Zpět na Altamirano Hall