No v žádným případě to nehodlám vzdát, takže to rozhodně zvládnu +ujistí ho pobaveně+ Vážně? To je super, musíš mi pak všechno říct. +napíše a pak rychle dodá+ Teda samozřejmě jen to, co budeš moct:) +a i když má radost z jeho radosti, taky má i trochu strach. Ne že by si nebyla jisrtá, že to zvládne, ale přece jen není naivní a ví, že stát se může cokoliv. Právě Beccyin únos jí dokonale vyléčil i z posledních iluzí o tom, že i když je někdo extra třída, ani zdaleka to neznamená, že se nemůže spousta věcí kolosálně posrat+ Bezva, tak něco vymyslíme. +odepíše s úsměvem a pak zvedne hlavu, když se ozve zaklepání+ Musím končit, už jsou tady. Tak mi drž pěsti, ať to není žádná další katastrofa a všechno ostatní nám klapne. +odepíše a pak rychle dodá+ Ozvu se hned, jak budu moct. :-* +odešle to, zavře notebook a zároveň na ně zavoá, ať jdou dovnitř+
+pozorně si Beccu prohlíží, zatímco jde k posteli a sedne si na kraj. Je bledá, ale určitě je na tom líp. Hodně se jí uleví, ale když Becca začne tak vážně, začne být nervózní. Naštětí ji nenapíná dlouho a když to konečně vybalí, chvilku na ni zůstane koukat. Hlavou se jí honí spousta myšlenek, převážně pozitivních, ale jedna v ní hlodá nejvíc+ Už nebudu moct vídat Andy? +zeptá se tiše a kousne se do rtu, protože to je to jediné, co jí na téhle další životní změně vadí+ Vždyť jsi chtěla, abych měla co nejnormálnější život. +upře na ni trochu vyčítavě oči a pak se zadívá na Vishouse, jakoby u něj hledala podporu. Stačí jí ale jen jeden pohled do jeho tváře, aby jí bylo jasný, že v tomhle jsou ti dva zajedno.+ Fajn. Asi to chápu, ale nelíbí se mi to. +zavrčí a vzápětí jí dojde, že je to vlastně skvělá páka na to, o čem chtěla mluvit ona.+ Taky jsem s váma chtěla něco probrat. +koukne z jednoho na druhýho, zhluboka se nadechne, aby si dodala odvahu a odpálí tu bombu:D+ Josh, jeden z těch kluků, co byli se mnou a Deanem na koncertě pořádá narozeninovou oslavu. A Dean se mě zeptal, jestli bych nechtěla jít s ním. Je to přes víkend, ale stačil by mi klidně jen jeden den. Když už teď nebudu chodit do školy, mohla bych aspoň občas někam vyrazit, mezi lidi mýho věku, ne? +vychrlí to ze sebe pomalu jedním dechem a pak kouká z jednoho na druhýho a skoro se modlí, abyto klaplo. Když vidí ty jejich výrazy, moc velký šance si ale nedává:D+