Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Remus » 14 dub 2016 22:10

To ano, ale když to pak přeženou, stojí to za to. Zeptej se Siriuse. +zasměje se. Ladí rádio, dokud není spokojený... pak se usměje a chytne ji za ruku. Podtočí si ji pod paží, obejme ji kolem pasu a začne se s ní pomalu otáčet do rytmu. Nedbá na kroky, jen se pohupuje do hudby a trochu se jí usmívá do vlasů+
https://www.youtube.com/watch?v=qr33XO5lWAI
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 14 dub 2016 23:26

+zachichotá se+ Ani se ho nemusím ptát, slyšela jsem o těch vašich společných večírcích dost, abych si to uměla živě představit +uculí se na něj hezky+ Ale víš, že co jsme spolu, já jsem tě ještě nikdy neviděla opilého? +zamyslí se vážně+
+přitiskne se k němu a nechá se jím uvolněně vést v tónech šansónu, který do této atmosféry dokonale zapadá. Zavře oči a zaposlouchá se do slov písně, které vystihují přesně to, co k Remusovi cítí, jakoby ta slova vycházela přímo z jejích úst. A i v tom, jak ho objímá, jak se k němu tiskne, je cítit tolik lásky, kolik by slovy jen těžko vyjádřila+ Vybral jsi moc dobře +šeptne, když písnička dozní+ Rozuměl jsi tomu, co zpívala? +sice ho učila francouzsky, když ještě bydleli v Marseille, ale píseň je něco jiného, než mírně pokročilý dialog mezi nimi dvěma+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 15 dub 2016 00:54

To mě překvapuje, že si z toho něco pamatuje. +zasměje se+ Vážně? Že bych to až tak dobře maskoval? +uculí se na ni... Houpavě s ní tančí po pokoji a občas ji jemně políbí do vlasů+ Moc dobře ne. +přizná se+ Jen sem tam některým slovům. +usměje se omluvně+ Přeložíš mi, o čem se v ní zpívá? +pousměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 15 dub 2016 20:39

To mně říkali jiní, Sirius by na tebe nic nepráskl +zasměje se vesele+ No, myslím, že po tolika letech už přede mnou nezamaskuješ vůbec nic. Stejně jako já před tebou +zachichotá se+
Zpívá o muži svého srdce. O tom, jak ho miluje, jak je s ním šťastná... je to takové vyznání +houpe se s ním v pomalém rytmu a nádherně si to užívá+ Nikdy jsem moc neposlouchala šansóny... ale v určitých situacích se krásně hodí... jako například v této... +přitáhne si ho blíž a dlouze ho políbí+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 16 dub 2016 00:18

On to schovává za loajalitu, ale hlavně má vždycky příšerné okno. +směje se taky+ Popravdě jsem v přetvářce překvapivě špatný, na to, že jsem lykantrop. +uculí se na ni+ A jakou hudbu raději posloucháš? +zajímá se+ Zní to tak... ale trochu smutně. +pousměje se, když se zaposlouchá do tónů+ Tak to vybrali v rádiu úplně perfektně. +usměje se na ni a polibky jí něžně oplácí+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 16 dub 2016 01:52

No jo, to je typický Sirius. A ty sis to pokaždé pamatoval? +vyzvídá od něj se smíchem+ Jo, tys měl vždycky pravdu napsanou na čele +usměje se na něj mile a pohladí ho po tváři+ Moderní hudbu +odpoví trochu široce, nechce přímo vyrukovat s punkem a rockem:), i když za ty společné roky už Remus musel pochytit, co poslouchá+ A Tony mě naučil poslouchat jazz. Ale každá pěkná hudba má něco do sebe. I ten šansón. Prostě musí být vhodná atmosféra na ten který konkrétní žánr hudby. Například při Bachovi se krásně relaxuje +uculí se+ Není to smutné... je to zamilované +oddá se na chvíli jeho polibkům a je v sedmém nebi+ Nádherný večer +řekne pak s úsměvem+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 16 dub 2016 16:23

Pokaždé ne, ale nerad bych, abys o mě ztratila iluze. +zasměje se+ Už to tak bude. +pousměje se+ To je stejně zvláštní představa, Dolohov poslouchající jazz. +uculí se na ni+ Souhlasím. +přikývne s úsměvem+ Klasika má svoje kouzlo... mám rád třeba Debussyho, je v nem taková lehkost. +usměje se+ To ano... ale její hlas zní trochu smutně. +poznamená než ji políbí+ To je. +přisvědčí spokojeně a je rád, že je šťastná+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 16 dub 2016 20:49

Já si naopak myslím, že jazz k Tonymu pasuje dokonale. Víš, že docela slušně válí na saxofón? +prozradí mu a při tónech dalšího šansónu nenápadně dotančí až ke koupelně+ Co kdybychom se šli spolu vysprchovat? Nějak jsem se u toho tancování zapotila +vymyslí si se smíchem a zatáhne ho do koupelny+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 16 dub 2016 22:23

Ano? No asi tuhle jeho stránku úplně neznám. +usměje se+ Možná ještě že tak. +uculí se na ni+ Vážně? +To ho tedy opravdu překvapí :D+ Tak zapotila... +zasměje se a naposledy si ji protočí pod paží+ A co kdybychom si napustili vanu, a vzali si to šampaňské s sebou? +navrhne s úsměvem+ Určitě tu někde budou mít i nějakou voňavou pěnu... hotely tyhle věcí mívají, nebo ne? +mrkne na ni+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 17 dub 2016 00:30

Jo, vážně. To o něm ví málokdo +Tony se saxofónem jí přijde dost sexy, ale to mu pochopitelně neřekne :D+ To je nápad! +schválí mu nadšeně tu koupel+ Dojdeš prosím pro to šampaňské? Já zatím napustím vanu +použije pěnu do koupele s levandulovou vůní, aby jim to připomnělo Provence a když je vana plná voňavých bublinek, svlékne se, sepne si vlasy a vklouzne do vody - a Remus šel pro to šampaňské asi až na La Défense :D+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri