Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Remus » 10 dub 2016 23:54

+Napjatě sleduje její obličej, jestli je spokojená, nebo už je to moc... ale když vidí její úsměv, uculí se+ Líbí se ti to? +pousměje se, obejme ji a políbí ji+ Pořád se můžeme zastavit za Vanessou... +slíbí+ Dáš si šampaňské? +zeptá se, když se od sebe odtrhnou. Otevře láhev, nalije jim dvě sklenice a jednu ji podá+ Na co si připijeme? +usměje se na ni+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 11 dub 2016 19:34

+která by s tímhle nebyla spokojená:)+ Líbí... moc... není to snad na mně vidět? +uculí se a oplácí mu polibek+ Vanessa počká. Odtud se dnes už nemíním hnout +zasměje se a neochotně ho pustí, aby mohl nalít šampaňské a pak si vezme od něj skleničku+ Přece na těch sedm nádherných společných let +usměje se a přiťukne si s ním+ A taky na mého nejúžasnějšího manžela +políbí ho a napije se+ Tohle jsi ale musel mít naplánované už dlouho dopředu, to nebyl náhlý nápad... proto jsi o Paříži věděl víc, než jsi mi přiznal +culí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 11 dub 2016 23:17

Ale je milé to slyšet. +usměje se+ Tak nějak jsem v to doufal. +směje se taky. Připije si s ní růžovým šampaňským a bublinky mu stoupají do hlavy+ A na všechny ty další roky. +pousměje se, než ji políbí+ Možná. +uculí se lišácky, přimhouří oči a neřekne ani tak ani tak+ líbí se ti výhled? +pousměje se, když s ní přistoupí k oknu+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 12 dub 2016 19:49

+vloží růže do vázy s vodou a přesune se na balkón se skleničkou v ruce+ Výhled je naprosto úchvatný +zahledí se na osvětlenou Eiffelovku, jsou tak blízko, že je vidět každičkou ocelovou krajku této železné dámy+ Přijde mi, jako bychom stáli přímo u ní... jen natáhnout ruku. Asi tady na balkónu strávím celou noc a budu se kochat pohledem +poškádlí ho trochu a pak se o něj opře+ A dnes to chci pořádně oslavit a pořádně se opít +uculí se+ Přidáš se ke mně?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 12 dub 2016 20:20

To jsem rád. +usměje se+ V tomhle hotelu prý kdysi vystupovala Coco Chanel, ještě než byla návrhářkou. +pousměje se, jistěže má nějakou zajímavost+ Ale tohle nebyl její pokoj, ten bohužel nemá výhled. +uculí se na ni a opře se vedle ní+ Chceš strávit noc na balkóně? +zasměje se+ Jistěže. +přisvědčí s úsměvem+ Ráno budeš mít roztomilou kocovinu. +uculí se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 12 dub 2016 21:49

Vážně? Tyjo, tak to je nějaký významný hotel, když tady bydlely takové celebrity, jako Coco... a teď Lupinovi +uculí se a přitulí se k němu+ Proč ne... sex na balkóně může být pěkný adrenalin... obzvlášť jestli je sem vidět z Eiffelovky +zadívá se na ni významně a koutky jí cuknou pobavením+ Víš, jak hrozně dlouho jsme se spolu neopili? Dokonce ani na svatbě ne! +zvedne prst, že je to hrozná nedbalost a napije se ze skleničky+ Kocovina může být i roztomilá? +zasměje se tomu vesele+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 12 dub 2016 23:44

To víš, přispíváme k místní slávě. +zasměje se+ No... já bych řekl, že v tuhle dobu už na Eiffelovce nikdo nebude... a rozhodně jsme výš než ostatní domy. +zhodnotí to objektivně s úsměvem+ To je pravda. +přisvědčí vážně+ To bychom měli rozhodně napravit. +uculí se a oběma jim dolije+ Myslím, že u tebe určitě. +směje se taky+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 13 dub 2016 19:17

Já tam ještě nějaké lidi vidím +ukáže, protože Eiffelovka je otevřená až do půlnoci:D+ Vážně tak vysoko? +nakloní se přes zábradlí a koukne dolů, aby se přesvědčila+ Hm, ten sex na balkóně jsem si radši rozmyslela +poznamená s respektem+ Nevadí mi ani tak ti lidi, ale tady je trochu nebezpečné dělat prudší pohyby +zasměje se a stáhne se zpátky+ Třeba ji budeš mít taky +mrkne na něj vesele+ ale to neznamená, že se kvůli tomu budeme dnes večer omezovat v pití +zapracuje trochu na tom a napije se+ Myslíš, že tu mají nějakou hudbu? Hrozně ráda bych si s tebou zatančila +koukne na něj andělsky nevinně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 13 dub 2016 23:47

Vážně, ještě takhle v noci? +podiví se tomu a přidrží ji za boky, aby nespadla dolů+ Je to pěkná výška, jsme ve střešním apartmánu. +uculí se+ Třeba. +přikývne+ Ale staří vlci to snáší rozhodně hůř než Karkulky. +zasměje se+ Myslím, že jsem uvnitř viděl rádio... +zajde do pokoje a chvilku ladí stanice, než se mu podaří najít nějakou pěknou, nevtíravou hudbu+ Tohle by šlo? +usměje se na ni+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 14 dub 2016 19:11

Hůř? A já jsem si myslela, že vlci vydrží všechno +uculí se a vejde za ním dovnitř, sleduje ho, jak ladí nějakou hudbu a pomalu upíjí+ Skvělý výběr +pousměje se, když z rádia zazní nějaký známý francouzský šansón - ať jsme styloví - a začne se pomalu pohupovat v rytmu hudby a sleduje ho přimhouřenýma očima+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri