Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Styx Lupin » 23 bře 2018 23:25

Aby nás nakonec neutahali tak, že nás přejde i chuť na sex +rozesměje se, ale nepochybuje, že si poradí+ Vážně? Mám radost, že se ti to líbilo. Já jsem z toho taky nadšená, že jsme se aspoň na chvíli odpoutali od povinností a užili si jeden druhého, jako kdysi +usměje se a pak se mu pohodlně uvelebí na hrudníku a zavře oči+ Co asi teď dělají ta naše zlatíčka? +zamumlá v polospánku+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 24 bře 2018 03:09

Neumím si představit, že by nás někdy přešla. +pousměje se+ Snad si podobnou chvilku najdeme zase dřív, než za rok. +uculí se, obejme ji u sebe paží, a přitáhne přes ně peřinu+ Doufám, že spí... +usměje se, jemně ji hladí po holých pažích, na zádech a poslouchá její dech, dokud pomalu sám nevpluje do spánku+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 24 bře 2018 21:57

+spí nerušeným spánkem celou noc, když ji nebudí děti a probudí se výjimečně o něco dřív než Remus. Chvilku ho pozoruje, jak spí a pak potichu vyklouzne z postele, dá si sprchu, mezitím telefonicky objedná snídani a připraví ji na noční stolek. Vleze zpátky pod peřinu a jemně probudí Remuse polibkem, přesně, jak to bylo na tom dárkovém poukazu+ Dobré ráno, Vlčku +špitne mu potichu do ucha, aby neměl po ránu šok z probuzení+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 25 bře 2018 01:33

+zavrtí se ze spánku, podvědomě ji políbí, a jak se probouzí, usměje se jí do rtů+ Takové probuzení si dám líbit. +uculí se a otevře oči+ Dobré ráno, Karkulko. +pousměje se+ Jsi vzhůru brzy. +konstatuje, a nasaje vzduch v pokoji+ a něco tu báječně voní. +pohladí ji pod peřinou po těle+ Jak ses vyspala? +zajímá se+ Celou noc bez probuzení. +musí se zasmát+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 25 bře 2018 15:33

Krásné ráno +s úsměvem sleduje, jak se Remus roztomile probouzí+ No, už hodně dlouho jsem se tak skvěle nevyspala +usměje se spokojeně a vypadá opravdu odpočatě+ Máš hlad? +zasměje se, posadí se a opatrně přesune ze stolku tácek s jídlem do klína+ Snídaně do postele... na co máš chuť? +sama sáhne po teplé koblize a hladově se do ní zakousne, až jí z ní vyteče trocha marmelády na bradu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 25 bře 2018 16:20

To je dobře. Pořádně se vyspat je skoro stejně dobré, jako pořádně se pomilovat. +zasměje se, a obloží si toust sázeným vajíčkem a pár plátky šunky+ To by u nás doma asi neprošlo. +musí se zasmát a představí si, jak by se jim tam mezi podnosy plazily dvojčata, a jak by pak vypadala ta postel+ Pozor. +pousměje se, a palcem jí setře tu marmeládu z brady+ hmm, dobrá. +olízne si prst+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 25 bře 2018 19:24

No, myslím, že doma už si takhle neužijeme ani jedno, ani druhé. Ale klidně to oželím, ta naše vlčata nám za to rozhodně stojí +uculí se a olízne si prsty od koblihy+ Copak sis dal ty? +ukousne si od něj kousek sendviče+ Hm... ty víš, co je dobré +vezme si hrnek s kakaem a napije se+ Chceš kávu nebo čaj?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 25 bře 2018 20:52

To nevadí, není důvod, abychom si to občas nedopřáli bez nich. +uculí se+ To tedy ano... život ve smečce se ti líbí? +usměje se+ Kdy mají vlastně prckové další kontrolu u Markuse? +zajímá se+ Vím, že je podle všeho všechno v pořádku, ale rád bych to měl potvrzené. +ukousne si kousek a olízne tekutý žloutek+ Jistě, já mám dobrý vkus. +mrkne na ni pobaveně+ Čaj s mlékem, díky. +požádá+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 25 bře 2018 22:12

+zasměje se+ Jistěže líbí... žiju s tebou ve smečce už skoro devět let a nikdy předtím jsem nepoznala tak věrné a oddané soužití dvou lidí +políbí ho pocukrovanými rty+ Teď v půlroce jsme byli na poslední kontrole. Všechno bylo v pořádku, takže další bude až v roce +připraví mu čaj s mlékem+ Dokonce i ten Nicolasův neklid a nespavost o úplňkových nocích se po těch lektvarech výrazně zlepšil. Nemusíme se ničeho bát +usměje se na něj spokojeně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 25 bře 2018 22:52

To jsem rád. +usměje se+ Popravdě... děti jsme moc chtěli, ale stejně jsem měl trochu obavu, jak moc nás to změní. Ale proběhlo to naprosto v klidu a hladce. Jsem za to vděčný. +pousměje se a napije se čaje+ To je dobře. Neodpustil bych si, kdyby kvůli mě měli nějaké následky... vlkodlatví v dětství je hrozná věc. +poznamená, a pohladí ji po holé paži+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri