Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Remus » 05 dub 2016 22:30

Je tu na to program, ale ještě jsem nevychytal uzávěrku... +přimhouří oči a pár obrázků udělá... zkoumat to bude až doma+ Jak bych mohl. +zavrtí hlavou a usměje se+ Ale hezky dlouho. +hájí se se smíchem+ Tak to jsem rád. +usměje se a políbí ji+ Nejdřív tě přece musím chvilku napínat, vždyť by ses vůbec nestihla těšit. +směje se a drží si ji v náručí+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 05 dub 2016 22:52

Tak když si představíme, že máme před sebou celý společný život, tak těch sedm let je úplně zanedbatelná doba +uculí se a tiskne se k němu, jak si ji drží+ To je pro tebe typické... napínat mě až do poslední chvíle +zasměje se pobaveně+ Aspoň se mám na co celý večer těšit. Ale už jenom ta romantická plavba po Seině je dostatečně krásné překvapení +políbí ho láskyplně+ Měli bychom vyrazit do přístavu, než nám odpluje poslední loď +navrhne s úsměvem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 07 dub 2016 00:30

To ano. +usměje se+ jenom začátek. +pohladí ji po zádech+ Vždyť se ti to líbí. +zasměje se, má ji prokouknutou už dávno+ Tak půjdeme. +přikývne. Zamíří spolu k přístavu, kde stojí výletní loď. Remus zaplatí dva lodní lístky... a zamíří rovnou na horní palubu, odkud je nejlepší výhled při plavbě+ Chceš vypůjčit průvodce? Nebo mi budeš dělat průvodce ty? +uculí se na ni+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 07 dub 2016 01:23

No jo, znáš mě jako své boty +uchichtne se a pak ho následuje ruku v ruce k přístavu+ Vždycky jsem koukala po výletních lodích jenom ze břehu. Nenapadlo mě, že jednou budu koukat i opačně +uculí se, když vylezou až na horní palubu, odkud mají hezký výhled na oba břehy+
Snad ani ne +zavrtí hlavou+ Sice neznám Paříž až tak dokonale, abych ti dokázala povídat o všem, kolem čeho poplujeme, ale něco málo si snad ještě pamatuji z povinných exkurzí +usměje se+ Chci si hlavně užívat s tebou tu noční plavbu +když se loď pohne, opře se o zábradlí a kouká jak Alenka v říši divů a oči jí jen září+
http://farm4.staticflickr.com/3052/2311 ... ee20cd.jpg
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 07 dub 2016 17:27

A proč by ne. +usměje se+ Myslím, že je docela zábavné podívat se na místa, která dobře znáš, očima turisty... někoho kdo je tam poprvé. +pokrčí rameny a usadí se s ní ke kraji, aby dobře viděli+ Třeba zjistíš, že celou dobu chodíš kolem něčeho, čeho sis nikdy nevšimla. +uculí se. Obejme ji kolem ramen... a když se rozjedou, dívá se na osvětlené budovy na nábřeží a lehce ji hladí po rameni+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 07 dub 2016 21:20

Je to úžasné koukat se na Paříž z jiné perspektivy. Obzvlášť teď po setmění, kdy jsou všechny pařížské skvosty tak krásně nasvícené a probouzí se noční život +pohodlně se o něj opře a atmosféra na lodi ji doslova pohltí+ Podívej na tamhletu gotickou krásku +upozorní ho, když proplouvají kolem ostrůvku+ To je katedrála Notre Dame, z trochu jiného pohledu, než jak ji znáš +obdivuje s ním pozoruhodnou stavbu, lesknoucí se na hladině Seiny+
http://cdn.c.photoshelter.com/img-get2/ ... 213221.jpg
+a když obeplují ostrůvek, objeví se po pravé straně budovy muzea Louvre+ A hele, tady už jsme dneska byli +uculí se – a fakt si nevybavuji, jestli je pyramida vidět od Seiny, ale mám takový dojem, že ne+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 07 dub 2016 22:38

Chceš se po plavbě účastnit nočního života Paříže? +zasměje se. Jak jedou, vítr jim lehce cuchá vlasy a chladí kůži+ Tu bych možná i poznal podle věží. +přisvědčí s úsměvem+ Ta okna jsou neuvěřitelná. +pousměje se, když projíždí okolo+ Pravda, z řeky vypadá Louvre úplně jinak. +uculí se - myslím, že vidět není... ale stejně udělá pár fotek vnější fasády, třeba se některé povedou+ A kam míříme teď? +mrkne na ni s úsměvem+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 07 dub 2016 23:52

My už přece jsme součástí pařížského nočního života +zasměje se pobaveně+ Víš, že nevím? +uculí se, protože ani sama z tohoto pohledu neví, co potkají dál a tak si dá na chvíli do uší audioprůvodce, aby byla chytrá+ Teď by mělo být po levé straně Musée d' Orsay +oznámí mu a za chvíli kolem něj opravdu poplují+ Je to budova bývalého nádraží, dnes je tam muzeum výtvarného umění. Ale to ty určitě víš, jak tě znám +uculí se na něj+
https://www.askideas.com/media/36/Adora ... -Night.jpg
+poté proplují kolem Náměstí Svornosti a zahlédnou i jeho dominantu, egyptský obelisk z Luxoru, tyčící se k nebi+ A v průvodci se říká, že když budeme proplouvat pod Pont Marie +ukáže na most před nimi+ a budeme si něco přát, tak do roka se nám to splní +uculí se a rychle přemýšlí nad svým přáním, než budou pod mostem+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 08 dub 2016 21:18

Vím jen, že je tam muzeum. +zasměje se a potřese hlavou+ Tam bychom také měli zajít. +koukne na ni tázavě, jestli souhlasí+ Tohle je lepší než okružní jízda. +uculí se+ To je támhleten? +ujistí se, že má ten správný most. On dobře ví, co si bude přát, takže když proplují pod oblouky mostu, v duchu na to myslí+ To jsem tedy zvědav. +usměje se na ni a políbí ji na rty+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 08 dub 2016 22:58

Tak to vypadá, že si pobyt v Paříži budeme muset prodloužit a vyhradit si na ty památky den +zasměje se, ale ochotně souhlasí a pod mostem si něco intenzivně přeje+ Prozradíš mi, co sis přál? +zkouší to na něj s úsměvem, když jsou už za mostem+ Abychom mohli za rok posoudit, jestli je na té pověře něco pravdy +uculí se a pak se k němu přitulí, protože je jí trochu chladno, jak tam nahoře fouká+ Je tady v Paříži něco, co bys chtěl opravdu rád vidět? +zeptá se ho zvědavě a sleduje osvětlené nábřeží, zaplněné lidmi a budovy, kolem kterých proplouvají a vdechuje ten rušný noční život+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri