Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Remus » 01 kvě 2017 23:55

+zklidňuje se s ní v náručí a jen lehce jí klouže prsty po těle+ Cože, ty sis myslela, že mě nalákáš nahá do vany a se mnou to nic neudělá? +zasměje se a polibky jí chvilku oplácí+ Jistě. +pousměje se, opře se o okraje vany a nastaví se jí, aby ho mohla umýt+ V pořádku? +ujistí se ještě, jestli jí všechna ta vášeň nějak neublížila, a jak ho myje, občas ji pohladí po boku nebo po paži+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 02 kvě 2017 20:02

To mě nenapadlo +chichotá se+ Těší mě, že i po tolika letech - a navíc ve svém stavu - pořád v tobě dokážu tak rychle probudit touhu +vtiskne mu polibek na rameno a když mu domyje záda, předá mu žínku a nastaví mu svoje záda+ Jsem v naprostém pořádku... sex mi zatím nijak neubližuje. Doufám, že to tak zůstane až do porodu +uculí se a vyluxuje misku s ovocem a jemu dá taky do pusy nějakou jahodu+ Máš ještě něco v plánu dnes večer, nebo si půjdeme už lehnout?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 03 kvě 2017 18:20

Pak bych tě o tom měl ujišťovat častěji. +usměje se, a když ho domyje, chopí se žínky, napění mýdlo a jemně omyje zase ji+ Také doufám. +zasměje se+ Ale pokud by na to snad došlo, tak samozřejmě nebudeme riskovat, to by nestálo za to. +usměje se a ještě ji políbí+ Myslím, že si můžeme jít lehnout. +přikývne, vyleze z vany a osuší se, omotá si ručník kolem boků a podá jí měkkou osušku+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 03 kvě 2017 20:51

To by se mi líbilo +opatrně vyleze z vany a zabalí se do osušky, trochu se upraví před zrcadlem a odeberou se do ložnice+ Hm, máš pravdu +přikývne a vleze si do postele+ Možná bychom měli to naše vášnivé milování trochu omezit, abychom neublížili dětem. Přece jen už musí být dost velké +přejede si láskyplně dlaní po břiše+ Ale neboj, v sexu určitě nepřijdeš zkrátka... je mnoho způsobů +uculí se na něj rošťácky a přitulí se k němu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 03 kvě 2017 23:19

Přesně tak. +uculí se a vklouzne vedle ní do postele+ Navíc s dvojčaty je celá ta situace delikátnější. +pousměje se+ I kdybychom se měli na nějakou dobu omezit, za ně to přece stojí. +zhasne světla a nechá zataženou jenom síť proti hmyzu, aby pořád slyšeli zvuky lesa zvenku+ Marcus sice nic neříkal, ale... záleží hlavně na tom, jak se cítíš ty. +usměje se a zavře oči+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 04 kvě 2017 16:56

Zapomněli jsme se Marcuse na to zeptat +uculí se+ Dobře, budeme opatrnější. Slibuji, že tě nebudu tolik provokovat +mrkne na něj s úsměvem+ a přejdeme na šetrnější způsoby milování +přivře víčka a zaposlouchá se do zvuků lesa a než stačí ještě něco říct, spí jako dudek+
+ráno se probudí dřív než Remus, což je takový malý zázrak. Holt teď musí chodit častěji čůrat:D. Vysouká se opatrně z postele, aby ho neprobudila a když projde koupelnou, zavolá na recepci o snídani. Tu pak naservíruje na terasu a když má všechno připravené, přikrade se k posteli a pošimrá Remuse vlasama po tváři+ Dobré ráno... čeká na tebe snídaně...
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 04 kvě 2017 21:38

Myslim, ze zrovna on by nas upozornit neopomnel, vis jak je peclivy. +uculi se na ni, polibi ji na dobrou noc a vcelku rychle po vsech tech zazitcich usne. Když mu utece z postele, nespokojeně se zavrti, obejme polstar, a jeste vytuhne, ale pak ho probudi lechtani na obliceji+ i na dovolene servírujes snidani? +uculi se pobavene, protahne se, oblekne si zupan a jde s ni na terasu+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 04 kvě 2017 23:06

+zasměje se+ Tak akční zase nejsem... tu snídani jsem si nechala jenom přinést na pokoj +posadí se ke stolku na terase a zakousne se do toustu+ Tak mě napadlo, že bychom se mohli po snídaní jít projít do přírody. Je tady nádherně čistý vzduch. A vím, že ty máš les rád +usměje se+ Doufám, že nejsou tady nějací jedovatí pavouci nebo hadi +koukne na něj, on to bude určitě vědět+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 05 kvě 2017 17:14

I tak jsi vzhůru brzy. +usměje se a usadí se do pohodlného křesla na terase, les kolem nich už je dávno vzhůru a svěže šumí+ Popravdě jsem měl v plánu jít to tu trochu prozkoumat. +přisvědčí s úsměvem+ POkud vím, nic životu nebezpečného by v téhle lokalitě být nemělo. Ale hladit bychom je raději neměli. +uculí se a namaže si máslo+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 05 kvě 2017 21:17

Chtělo se mi hrozně na záchod +uculí se+ A pak jsem si říkala, že by byla děsná škoda jít ještě do postele, když je takové krásné ráno +Remusovi nalije horký čaj a sobě si zamíchá kakao+ Vážně? Je k neuvěření, jak se shodneme +zasměje se a s chutí se pustí do křehkého pečiva, vůbec jí nevadí, že střídá slané se sladkým+ Tak super, hned po snídani vyrazíme. Předpokládám, že jsou tady značené stezky... abychom nezabloudili +rychle dojídá, aby nezdržovala+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri