Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Remus » 03 dub 2016 10:47

Myslím, že máš naprostou pravdu. +usměje se spokojeně a odloží příbor+ Plánuji si vést záznamy, abych mu mohl podat co nejpřesnější informace. Určitě se mu to bude hodit v dalším výzkumu. +přikývne, taky je rád za cokoliv, co pomůže+ Já už si rozhodně nic dalšího nedám. +zasměje se. Když přijde číšník, nechá si přinést účet a zaplatí+ Tak, můžeme vyrazit. +uculí se na ni, když opouštějí restauraci+ Kudy teď? +mrkne na ni venku na ulici, aby ho vedla+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 03 dub 2016 13:56

To je rozumný nápad. Marcus bude rád za každou informaci. Dlužíme mu to +usměje se a když vyjdou ven z restaurace, zavěsí se mu do ramene+ Nejdřív musíme najít metro +rozhlédne se+ Tamhle +zamíří tím směrem+ Jel jsi už někdy mudlovským metrem? +zajímá se, spolu ještě určitě nejeli+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 03 dub 2016 21:13

To rozhodně. Dal nám tu nejcennější věc, naději. +usměje se na ni a nabídne jí rámě+ Nejel. +zavrtí hlavou+ Jednou jsem byl na stanici, ale to bylo spíš omylem. +zasměje se+ Trochu mě znepokojuje vlak, který jezdí pod zemí, a navíc bez kouzel. +uculí se+ Na kterou musíme stanici? +zadívá se do mapy linek+ Ale ty se v tom podle všeho vyznáš. +poškádlí ji+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 03 dub 2016 21:26

Takže tvoje premiéra +chytne ho pevně za ruku, když jedou dolů po pohyblivých schodech+ Ti mudlové jsou pěkně vynalézaví, že? +zasměje se a pak se koukne na mapku linek+ Musíme vystoupit na Musée du Louvre. Jsou to jen tři stanice, tak snad to zvládneš. A pojedeme pod Seinou +oznámí mu s úsměvem a to už přijede vlaková souprava, Styx ho vtáhne dovnitř a vlak se rozjede do tunelu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 03 dub 2016 23:31

Musí si nějak vykompenzovat nedostatek kouzel... +Dívá se na to trochu nedůvěřivě... ale říká si, že mudlové by tím snad nejezdili, kdyby to bylo nebezpečné+ Chceš říct pod vodou? +zvedne obočí šokovaně, ale to už je ve voze a vlak se dá do pohybu+ No dobrá. +polkne poněkud a snaží se tvářit klidně+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 04 dub 2016 00:09

+usměje se na něj povzbudivě, když vidí, že se tady necítí moc příjemně+ Mysli prostě na něco jiného +přitiskne se na něj a políbí ho, lidí kolem si nevšímá. A za pár minut už vystupují a hrnou se s davem k eskalátorům a ven z metra+
Lepší? +zeptá se ho, když se nadechnou večerního vzduchu a pak se začne rozhlížet, kde se nacházejí+ Tohle je Louvre +ukáže k palácovému komplexu před nimi+ Škoda, že se nemůžeme jít podívat dovnitř. Já jsem tam sice už byla, ale přála bych ti, abys viděl Monu Lisu na vlastní oči +usměje se a pak se vydají kolem budov a obdivují sídlo francouzských králů alespoň zvenku. Po chvíli se ocitnou na prostranství, odkud je vidět pyramida jako na dlani+ Waw! To je ale krása! +vyjekne Styx překvapeně na tu osvětlenou nádheru+
Spoiler: show
Obrázek
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 04 dub 2016 20:28

To mi půjde snadno. +uculí se, když se k němu přitiskne. Obejme ji pažemi a polibky jí dychtivě oplácí+ Rozhodně mnohem lepší. +usměje se+ Ale moc často to opakovat nemusím. +zasměje se+ Vypadá velkolepě. +uzná+ Vrátíme se sem, někdy přes den, a pak se podíváme i dovnitř. +slíbí jí s úsměvem. Když jdou kolem, obhlíží architektonické prvky a sem tam ji na nějaký upozorní+ Tak to tedy rozhodně stojí za to. +usměje se užasle, když se konečně dostanou k pyramidě+ Už docela chápu, proč mudlové té legendě věří. +pousměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 04 dub 2016 21:56

Já ji taky vidím poprvé takhle... je skutečně magická +kochá se tím pohledem+ Máš sebou svůj foťák? To si musíme vyfotit! +pak popojde až k pyramidě a zvědavě nakukuje přes to sklo dovnitř+ Takže tam někde by měl ležet Svatý grál +zasměje se, dělá si z toho trochu legraci+ Dnešní večer je naprosto úžasný! +přistoupí k Remusovi a políbí ho+ A víš, čím je ještě výjimečný? +chvilku ho napíná+ Je 4. dubna.... přesně před rokem jsi mě požádal o ruku... a navíc je tomu sedm let, co jsme se seznámili +uculí se - prostě mi to nedá spojit ten výlet do Paříže s tímto:)+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 04 dub 2016 23:42

Mám, ale ve tmě moc fotit neumím. +zasměje se, ale vytáhne ho+ Vidíš ho? +nakoukne jí se smíchem přes rameno+ Jistěže to vím. +pousměje se měkce mezi polibky+ to už je pěkně dlouho. +popíchne jí pobaveně+ Taky pro tebe mám malé překvapení... ale to až na konci večera. +mrkne na ni s úsměvem, přitáhne si ji blíž a políbí ji+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 05 dub 2016 01:23

Ukaž +trochu to tam spolu přenastaví na noční focení+ Snad z toho vyjde aspoň něco +usměje se a udělají si pár společných obrázků u pyramidy+ Nevidím... asi už ho zase přemístili jinam +zasměje se a ještě si to tam celé projde dokola+ Ty jsi opravdu nezapomněl? +to ji potěší snad nejvíc, že si to pamatuje... chlap!+ Tak tobě to přijde už dlouho, jo? +plácne ho laškovně po rameni+ Ale máš pravdu, už se známe fakt hodně dlouho. A i po tolika letech jsem do tebe pořád stejně zamilovaná jako na začátku +usměje se a něžně ho políbí+ Překvapení? +zasvítí jí oči+ Tak to jsem hrozně zvědavá +uculí se nadšeně+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri