Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Remus » 26 dub 2017 21:50

Já vím, ale myslím, že knihovnu tu nemají. +uculí se a donese jim vodu s mátou a plátky citrónů, a misku čerstvého ovoce+ Oh, ty už jsi nachystaná... +uculí se a oči mu blýsknou+ Tak se mi to líbí. +zasměje se, vyklouzne z oblečení a pomalu se ponoří do vany za ní, je to spíš menší bazének, takže tam mají dost místa+ Jak se cítíš, po tom nabitém dni? +usměje se a políbí ji na krk+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 27 dub 2017 19:18

+poděkuje za vodu a hned se napije, jak je rozhicovaná+ Nachystaná na to navazování bližších kontaktů? +uculí se na něj a udělá mu místo, aby si sedl vedle ní, i když je tam místa pro deset lidí+ Cítím se trochu utahaně, ale skvěle. Byl to úžasný den, opět spousta zajímavých zážitků +zobne si z misky nějaké ovoce+ Co bys řekl na to, kdybychom zítra navštívili Vanessu a oznámili jí tu novinu? +poupraví si medailónek, aby jí spočíval na břiše - pokud si ho může brát i do vody:)+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 28 dub 2017 19:20

+nevadí mu, že je tam místa pro deset lidí, on si sedne hned vedle ní, a obejme ji blíž k sobě+ No jistě, ty se nejlépe navazují v rouše Evině. +zasměje se+ Jsem rád, že se ti to líbilo. +usměje se na ni, a sleduje, jak jí medailonek spočívá na lehce vypouklém břiše+ To zní jako dobrý nápad, +usměje se, pod vodou ji zlehka hladí na holé kůži, a jak ji tak hladí, prsty se mu rozběhnou po jejím těle+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 28 dub 2017 22:05

Jo tak ty se rád seznamuješ v rouše Evině... to jsem měla vědět tenkrát +zachichotá se a přitiskne se k němu mokrým tělem+ Dobře, tak až se budeme vracet domů, vezmeme to přes Evropu +uculí se a dech se jí trochu zadrhne, jak ucítí pod hladinou jeho jemné prsty na svém těle+ Ty mě svádíš! +zašeptá s laškovným úsměvem a ladným pohybem se přehoupne a sedne si mu obkročmo do klína+ To jsme to navazování bližších kontaktů vzali nějak hopem +zasměje se pobaveně a pak ho začne líbat, vášnivě a hluboce, a její dlaně nedočkavě sklouznou jeho nahém mokrém těle+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 29 dub 2017 22:22

Sbalila bys mě rychleji? +uculí se+ dobře. Ale raději bychom měli předem zavolat, abychom nevběhli do nějaké nečekané situace... +jako třeba enza v její ložnici, nebo tak :D+ Já? Ale to se ti jen něco zdá... +zasměje se, a když už ji má u sebe blízko, zlíbá její rty+ To přece tenkrát také, nebo ne? +usměje se jí do rtů a prsty klouže po jejích křivkách a oblinách, hledá citlivá místa a laská je+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 30 dub 2017 14:04

Možná jo... o pár minut +uculí se na něj šibalsky+ Jestli tím myslíš, že by tam měla pánskou návštěvu, tak to se neobávám. Chodí s Enzem a asasína by si určitě nikdy nevzala do svého bytu v Paříži. Před řádem přísně tají, že ve svém volnu žije v Evropě západním stylem života. Nevím, jak by se to jejich velmistrovi, a taky samotnému Enzovi, líbilo +ušklíbne se+ No... vlastně máš pravdu +zasměje se tiše, že i tenkrát na to vlítli poměrně brzy :D+ Prostě jsem ti nemohla odolat... přesně jako teď +zašeptá mu do rtů a začne se jemně otírat svým klínem o jeho klín, dokud neucítí jeho reakci+ Koukám, že ty taky, že? +uculí se a dál ho provokuje a svádí, jak dlouho to Remus vydrží, než se jí zmocní+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 01 kvě 2017 00:08

A už spolu chodí? +uculí se, naposled si pamatuje, jak se s ní bavili o Vánocích o jejich vzájemných citech+ No... samozřejmě je to její vztah a její věc, ale tajit před partnerem něco tak poměrně zásadního... +pokrčí rameny+ Vztah by měl být založený na upřímnosti. +pousměje se, ale pak se mu myšlenky rozeběhnou poněkud jiným směrem, skloní se k jejím ňadrům a pohladí je rty, kolik tedy nad vodou může. V klíně může rychle cítit, jak moc ho její laskání vzrušuje, nespěchá, hladí ji a i jeho baví protahovat tu chvilku vzrušujícího očekávání, až už to dál protahovat nechce, chytne ji za boky, rychle otočí jejich pozice a jemně ji přitiskne na stěnu vany a zmocní se jí, tak vášnivě, jak si troufá v jejím stavu+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 01 kvě 2017 02:27

No, mají trochu komplikovaný vztah. Jsou sice do sebe zamilovaní, ale oba jsou hodně dominantní osobnosti, takže to mají občas trochu divoké +uculí se+ A z toho důvodu Vanessa nemůže Enzovi říct úplně všechno. Chrání tím i mě +nechá se od něj laskat a tiše vzdychá rostoucím vzrušením a něžně si s ním hraje, stejně jako si on hraje s ní. Už už mu chce říct, že už to dál nevydrží, když si ji Remus vášnivě vezme, jakoby už dokonale poznal ten okamžik, kdy je připravená. Vydechne naplněnou touhou, jak do ní vstoupí a teď nevím, jestli jsou zepředu nebo zezadu:D, ovine mu nohy kolem pasu a oddá se slastné rozkoši z jejich těsného spojení. Vzrušeně šeptá jeho jméno a to, jak ho miluje a po krátké chvíli se s výkřikem nejvyšší slasti přehoupne přes vlnu nádherného vyvrcholení+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 01 kvě 2017 20:43

No, i takové vztahy můžou fungovat. +usměje se+ Jen si musí najít svoji cestu. +dodá, a pak už rozhodně nemyslí na Vanessu ani na Enza, myslím, že jsou zepředu :D+ Ano.. +zasténá do její kůže, chvilku počká, aby se ujistil, že je v pořádku, ale jakmile ji uslyší slastně vzdychat, pokračuje v pohybech, které jim oběma přináší takovou rozkoš, vášnivě si ji bere, a její vyvrcholení mu rychle přinese i jeho vlastní, pevně ji sevře v náručí a tiše vykřikne, zatímco se i on naprosto oddá vlnám orgasmu+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 01 kvě 2017 22:58

+pomalu rozdýchává orgasmus a tiskne mu na mokrou kůži drobné polibky. Když se jí po chvilce zklidní dech i tep, konečně uvolní Remuse z objetí svých stehen, ne však paží+ Tak sex jsem si dnešní večer plánovala až v posteli, ale s tebou si v této oblasti prostě nemůžu nic plánovat dopředu +zasměje se pobaveně a políbí ho nežně na rty+ Však večer ještě nekončí +zamrká na něj+ Můžu si tě namydlit? +vezme si měkoučkou koupací žínku a začne mu s ní jemně hladit kůži a moc si to užívá+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri