Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Remus » 17 dub 2017 22:28

Myslím, že tím těhotenstvím jsi mě překvapila dost. +zasměje se+ I když jsem samozřejmě čekal, že to může přijít. +pousměje se na ni+ Nikdo nás tu nebude rušit, snad jenom číšník, kdybys chtěla dezert. +uculí se+ Popravdě tohle místo překvapilo i mě... vybral jsem ho, protože se mi líbily fotky na internetu, ale je to tu ještě krásnější, než jsem čekal. +usměje se a sleduje, jak si voní ke kytici+ No, musel jsem trochu smlouvat. +přizná se smíchem+ Kachnu udělat neuměli... snad bude stejně dobrá, jako tenkrát. +usměje se na ni, políbí ji, a dárky nechá až po večeři+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 18 dub 2017 15:05

To se nepočítá... na tom mém překvapení máš poloviční zásluhu i ty... bez tebe by se mi to asi sotva povedlo +zasměje se pobaveně+ Vybral jsi dobře, je to tady opravdu moc hezké... jako bychom večeřeli přímo v lese +vnímá ten klid a ticho, přerušované jenom občasným zpěvem ptáků+ Taková romantická zašivárna ... to bych chtěla doma +uculí se a ochutná kachnu+ Hm, je vynikající... skoro stejně tak dobrá, jako tenkrát +Beino kuchařské umění nemá prostě konkurenci:)+ Jak se těšíš na roli dvojnásobného otce? Ještě nebyl čas probrat tu novinu +ještě dárky? copak tohle už nestačí?:D+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 18 dub 2017 21:30

Ale vědělas to první. +uculí se na ni+ To ano... třeba se sem někdy vrátíme ve čtyřech. My budeme popíjet víno tady na terase, a děti se budou prohánět dole v laguně... +zasměje se+ Můžeme si tam nějaké místo jen pro nás vytvořit, určitě se nám bude hodit mít kousek jen pro sebe, kde nás děti nenajdou. +pousměje se+ Doufám, že je dost upečená... zdůraznil jsem jim, že syrové opravdu nesmíš. +usměje se a uloupne si stehýnko+ Byl to trochu šok, to nemůžu popřít. +zasměje se+ Ale... vlastně jsem rád. Budou mít přítele do života hned od začátku. +usměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 19 dub 2017 19:14

To asi ne... nikdy nenecháme děti bez dozoru +zavrtí odmítavě hlavou+ To vůbec není špatný nápad... budeme si tam dávat tajné schůzky, když bude Vanessa hlídat +zasměje se+ Je dobře upečená, ochutnej. Syrové nesmím? +pozvedne tázavě obočí+ Přítele do života... myslíš sourozence? +ohlodává stehýnko+ Taky už jsem s odstupem času za to ráda. Aspoň si to odbydeme najednou a nemusíme to všechno prožívat znova. Jenom to bude trochu náročnější... Můžu se tě něco zeptat? +olízne si mastné prsty+ Co by sis... čistě teoreticky... tajně přál... dva kluky, dvě holčičky, anebo páreček? A neříkej, že ti je to jedno +uculí se, ale moc ráda by to věděla+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 20 dub 2017 01:51

Myslel jsem třeba až jim bude deset, ne jako batolata. +uculí se+ Pokud budou po tobě, vsadím se, že budou chtít všechno prozkoumat a prolézt. +usměje se na ni+ Chudák Vanessa, sama s dvojčaty... +zasměje se+ Napadlo mě, že bychom mohli oslovit tvou starou chůvu, tu jak jsme potkali v Provence. Samozřejmě ne na plný úvazek, ale na občasnou výpomoc... +navrhne+ Syrovou drůbež nesmíš, kvůli bakteriím... četl jsem to v nějaké brožuře od Krafta. +přisvědčí a odkrojí si kousek křupavé kůže+ Ano, nebudou v životě samy, od začátku budou mít nejlepšího přítele vedle sebe. A také kamaráda na hraní. +přisvědčí+ Samozřejmě s nimi budeme, ale mít sourozence je něco jiného... aspoň si to tak představuji. +pousměje se+ Náročnější to bude ze začátku, pak se zabaví navzájem. +odloží kostičku na talíř+ Ale ono na tom opravdu nezáleží. +zasměje se+ Hlavně, aby byla zdravá. Ale na jednu stranu... asi by bylo milé mít oboje. vyzkoušet si vychovávat od každého pohlaví jednoho. +připustí+ Ale stejné pohlaví si asi bude lépe rozumět? +koukne na ni tázavě+ Vzhledem k tvým genům máme asi největší šanci na dvě holčičky, nebo ne? +usměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 20 dub 2017 20:41

Já se obávám, že je nespustím z očí ani v pubertě +uchichtne se+ Tak tuhle vlastnost budou mít nejspíš po obou rodičích +mrkne na něj pobaveně+ Hmm... s tou mojí chůvou to není špatný nápad. Mé mamince pomáhala s námi už od našeho narození. Měla jsem ji moc ráda a bez obav bych jí svěřila i naše děti. Ale jenom na výpomoc, jak říkáš, chci být našim dětem vzornou matkou +zkoumá stehýnko, co drží v ruce, jestli je opravdu dobře propečené+ Baktérie? No vidíš, to jsem vůbec nevěděla. Ještě že seš tak sečtělý +spokojeně pokračuje ve zdolávání kachny+ Cítíš to tak proto, že jsi byl jedináček +usměje se na něj mile+ Ale máš pravdu v tom, že si budou hodně blízcí +pomalu dojí a opláchne si prsty v misce s vodou+ Tak to ses z té odpovědi pěkně vykroutil! Nejsem o nic moudřejší než na začátku +zasměje se, jak prozíravě probral pro jistotu všechny tři varianty+ Prostudovala jsem rodokmen rodu Mézières a většinou se vyskytovala dvojčata holčičky, ale v několika případech to byli i dva kluci anebo páry. Takže myslím, že záleží především na tobě, co jsi zasadil +uculí se a pohladí ho po ruce+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 20 dub 2017 22:01

Tak to budeš mít co dělat, abys je uhlídala. +zasměje se, ale myslí to dobře+ O tom nepochybuji. +pousměje se+ Myslel jsem jenom občas, přece jen už taky nejspíš nebude nejmladší, a hlídat dvě děti najednou musí být náročné. +usměje se+ Ale může to být taková malá náplast na to, že nemají babičku... +uvědomí si mezi dvěma sousty knedlíku+ Myslím, že tady bude udělaná opravdu výborně. +pousměje se a pokračuje v jídle+ Ale podívej, jak blízké už jste si s Vanessou, a to se znáte jen pár let... když spolu vyrostou, určitě si budou ještě bližší. +uculí se+ Vím, že je to moje vina, co budeme mít. +zasměje se+ Ale vážně, přivítám do rodiny rád jakékoliv děti. Vždyť to víš. +usměje se a políbí ji do dlaně+ A co bys raději ty?
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 21 dub 2017 20:33

+zapřemýšlí+ Byla o pár let starší než rodiče, takže jí bude necelých šedesát. To je fakt, mohla by jim dělat náhradní babičku +uculí se+ Napíšu jí, myslím, že bude moc ráda +rozhodne se+ Merline, jaká vina... copak myslíš, že ti budu nadávat, když to nebude zrovna to, co jsme si tajně přáli? +zavrtí se smíchem hlavou+ Já? No... tajně bych chtěla dvě holčičky... holky bývají krásné a roztomilé +uculí se+ Ale kluci to zase mají v životě jednodušší... a ty bys určitě chtěl aspoň jednoho syna +mrkne na něj, že všichni chlapi chtějí syny+ Takže ideální by byl pár. Jenže bohužel málokdy vyjde to, co si člověk přeje +pokrčí smířeně rameny, ale pak mávne s úsměvem rukou+ Ale vlastně je to úplně fuk... on je zázrak už jenom to, že se nám to povedlo. Necháme se překvapit +usměje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 21 dub 2017 22:07

Občas zapomenu, jak jsi mladá. +musí se usmát+ Jenom občas, nechceme ji přetěžovat. +uculí se na ni+ Ideální by byl pár... abychom si užili oboje. +usměje se+ Ale třeba se ještě někdy rozhodneme mít třetí dítě... jsi mladá, klidně můžeš mít děti ještě za deset let. +pokrčí rameny a pomalu dojí+ Prý se to někdy stává i párům, které mají problémy počít. Že když pak dítě mají, třeba i adoptované, povede se jim otěhotnět úplně omylem. +zasměje se+ Uvidíme, to teď nemusíme vůbec řešit. +usměje se+ Mít syna, by bylo hezké. +přikývne+ Ale nikdy jsem si nemyslel, že vůbec nějaké děti přijdou, takže budu opravdu rád za cokoliv. +usměje se smířlivě+ Teď už s tím stejně nic neuděláme, necháme to osudu. +uculí se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 22 dub 2017 01:23

To stoprocentně. Zavoláme si ji na hlídání jenom když si budeme chtít ukrást chvilku pro sebe +usměje se na něj+ Třetí dítě? +zakroutí pobaveně hlavou, jak se najednou s těmi dětmi rozjel :D+ Jedině v případě, že by se nám teď nepovedlo mít páreček. Ale zase si nemysli, že to budeme zkoušet do té doby, dokud se nám nepoštěstí mít kluka i holku +dodá se smíchem. Když i Remus dojí, Styx se zvedne od stolu, posadí se mu na klín a obejme ho kolem krku+ Chtěla jsem ti poděkovat za těch úžasných osm let, které jsem s tebou prožila, Remusi. Pokud vím, tak osmé výročí je bronzové, tak bych ti chtěla dát tento dárek +vytáhne z kapsy přívěšek z bronzu a pověsí mu jej na krk+ Je skutečně pravý, jeden z mála na světě. Třeba jej někdy budeš potřebovat použít +usměje se a políbí ho na rty+
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/or ... ebbe51.jpg
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri