Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Styx Lupin » 26 úno 2017 21:39

Och, takže si mě budeš hezky hýčkat, abych byla pořád spokojená? +zasměje se a nemůže popřít, že se na to těší+ No, nevím, jak to tam přežiju. Nejsem typ člověka, co vydrží sedět na jednom místě. Ale já už si poradím, abych se nenudila. Přinejhorším půjdu na rizikové, jak mi doporučoval Marcus a budu ti pomáhat v Beastu +mrkne na něj a to už jim servírují jídlo+ Hmm, to vypadá lákavě… přesně na tuto příležitost +kochá se nejdřív očima z jednoho talíře do druhého+ Takže… přeju ti dobrou chuť k této slavnostní večeři, Vlčku +usměje se na něj a začne si pomalu vychutnávat slavnostní jídlo+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 26 úno 2017 23:17

Přesně tak. +usměje se+ Já vím, proto jsem na to dost zvědavý. +zasměje se tiše+ A v Beastu to bude myslíš míň rizikové? +pousměje se+ Také tam musím překousnout celkem dost papírování... +dobírá si jí jen úplně lehounce+ A vždycky můžeš vložit energii do salonu nebo dalších podniků... to je také kancelářská práce, a aspoň to nebudeš mít jednotvárné. +usměje se na ni+ A také budeme muset naplánovat dětský pokoj... +uvědomí si+ To vypadá báječně. +souhlasí+ Dobrou chuť. Chceš ochutnat? Dám ti dobře propečený kousek. +usměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 27 úno 2017 20:37

Jasneže... protože ti budu pomáhat s tím papírováním, které tak nerad děláš a ty se můžeš plně věnovat těm svým bestiím. Tedy, pokud mě tam budeš chtít...? +mrkne na něj vesele+ Dětský pokoj... máš pravdu, musíme vybrat, který to bude. A vymalujeme si jej sami... prosím +žadoní+ Sice zvěřinu moc nemusím, ale vypadá to opravdu lákavě +napíchne si na vidličku kousek propečeného srnčího a ochutnává+ Mhm... není to vůbec špatné. Asi to taky začnu doma vařit +uculí se+ Chceš ochutnat taky ode mne? +přisune mu kuřecí v kokosu :D+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 27 úno 2017 22:56

že bych si pořídil mladou sekretářku, aby za mě papírovala? +uculí se na ni+ Jistě, že klidně můžeš přijít. Aspoň budu mít jistotu, že někde tajně nepobíháš. +mrkne na ni pobaveně+ Myslel jsem na ten pokoj v rohu domu... je tam hodně světla a výhled do zahrady. +navrhne+ Samozřejmě, že ho vymalujeme sami, i postýlku postavíme sami. +přikývne vážně+Je báječné. +pousměje se+ Oh, kokos... +vezme si kousek, aby neurazil+ Zajímavé. +přikývne :D+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 28 úno 2017 00:17

Tak pokud tě nebude ta mladá sekretářka rozptylovat od práce, tak proč ne? +zahýbe obočím+ Tak jo. Tak až už to nebudu dávat u smrtijedů, stavím se +uculí se+ Dobrý nápad, ten by byl úplně nejvhodnější jako dětský pokoj +souhlasí s ním+ Ty vymaluješ zdi a já na ně pak nakreslím nějaké dětské motivy. Jako dítě jsem měla zdi pomalované zvířaty a různými obrázky a hrozně se mi to líbilo +plánuje s úsměvem+ Neříkej, že tu postýlku vyrobíš sám! +vykulí nevěřícně oči. Pak málem vyprskne smíchy na ten jeho výraz tváře, když ochutná kuře v kokosu+ Zajímavé to opravdu je… ale asi ne pro tebe +směje se+ Radši zůstaň u svého srnčího +slituje se nad ním a přitáhne si kuře zpátky a při jídle sleduje po očku pianistu, který zpříjemňuje hostům restaurace pobyt známými melodiemi+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 28 úno 2017 14:33

Uvidíme, pokud bude moc přitažlivá, asi ji budu muset propustit. +uculí se+ Zastav se, když mě nenajdeš v kanceláři, budu nejspíš ve sklepení nebo u výběhů, +usměje se na ni a ukrojí si kousek masa+ Připadal mi ideální, navíc to není daleko od ložnice. +přikývne+ To zní hezky, a bude to tam hned mnohem útulnější. +souhlasí okamžitě+ Ale ne, není to špatné. +zasměje se a dojí poslední sousto. Její zájem mu samozřejmě neunikne, pousměje se pro sebe, a odloží příbor+ Omluv mě na chvilku. +usměje se, vytáhne si z klína ubrousek a zamíří na záchody, dokud jí nezmizí z dohledu, a za chvilku pianista změní melodii+

https://www.youtube.com/watch?v=5q8-f7jHpUM
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 28 úno 2017 15:56

To asi budeš muset, protože přitažlivé sekretářky se nemají co motat kolem mého muže +uchichtne se+ Neboj, já už si tě někde najdu +mrkne na něj vesele+ To ano, už se hrozně těším na to, až mu to tam budeme zařizovat +zasvítí jí oči nadšením. Pomalu dojí večeři a napije se jablečné šťávy+ Bylo to vynikající +pochvaluje si. Jak si Remus odskočí, otočí se k pianistovi a chvilku poslouchá jeho hudbu. A ještě než se Remus vrátí, vybere pro ně z menu nějaké dezertíky a objedná jim kávu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 28 úno 2017 16:01

(ježiš, já jsem si tam předtím toho odkazu vůbec nevšimla. :D V práci to neotevřu, tak se na to mrknu večer doma :))
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 28 úno 2017 16:31

(tak se mi to povedlo otevřít v jiném prohlížeči :D)

+zrovna vybírá ty dezerty, když najednou zaslechne první tóny známé melodie. Překvapeně pohlédne k pianistovi, který právě začíná hrát její nejoblíbenější písničku. Pomalu odloží dezertní lístek, podepře si bradu a zasněně se zaposlouchá do tónů nádherné písně, ze které jí úplně běhá mráz po zádech. A nostalgicky si vzpomene, že zrovna tuto písničku si vybrali s Remusem pro jejich první svatební tanec (opět zírám:D)+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 01 bře 2017 00:03

+to on Remus dobře ví, na co tančili na svatbě, však byl u toho :D+ Zatančíš si se mnou? +ozve se za ní, protože zatímco se dívala na pianistu, proklouznul jí za zády+ jestli se cítíš dobře. +pousměje se, natáhne k ní ruku, a jestli souhlasí, odvede si ji na prostor vyhrazený jako parket, je to jen trochu místa, nic moc velkého, tlumené a intimní+ Neboj se, o dezert tě nepřipravím. +uculí se+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri