Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Styx Lupin » 26 led 2017 21:11

Ještě žes to neudělal +dodneška je to pro ni asi nejhorší období v jejím životě, na které by nejradši zapomněla+ Jsem ráda, že Vanessa včas prozřela a že ji její srdce táhne tam, kam skutečně patří. Neměla to v životě lehké, proto jí chci všechna ta ztracená léta vynahradit. Vlastně... jí tu jejich lásku s Enzem snad i přeju. Zaslouží si být šťastná a milována. Jako já s tebou +usměje se na něj a něžně ho políbí+ Nedělej si starosti, lásko, nic mi není +uklidňuje ho, ale samu sebe uklidnit nedokáže+ Možná jenom na mne něco leze, ani bych se nedivila, jak skáčeme z jednoho podnebí do druhého +uculí se a pohladí ho po tváři+ Nechceš si jít se mnou na chvíli lehnout? +mrkne na něj s úsměvem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 27 led 2017 02:53

Souhlasím. Taky si zaslouží, aby někoho milovala +přikývne s úsměvem+ Musím si dělat starosti +má to v popisu práce+ Snad ti to pomůže, když se pořádně vyspíš. Udělám čaj, aby se ti dobře usínalo +v kuchyni postaví na čaj a pak odnese nahoru do ložnice dva hrnky horkého čaje, jeden postaví na její noční stolek, druhý na svůj+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 27 led 2017 20:56

+políbí ho, že si o ni dělá starosti, ona by nebyla jiná+ Zítra už budu zase jako rybička +slíbí mu s úsměvem a čeká na něj v posteli. Když Remus přijde nahoru, Styx spí, ale jeho přítomnost ji probudí+ Asi jsem trochu usnula +usměje se omluvně a posadí se v posteli, aby si mohla vzít čaj+ Kdy máš v plánu vrátit se domů? +koukne na něj a opatrně se napije čaje+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 28 led 2017 18:59

Hodně jsme teď pracovali, a také jsi měla hodně práce s chystáním svátků. +usměje se. Když přijde nahoru, snaží se být potichu, ale stejně se mu podaří ji probudit+ Promiň, nechtěl jsem tě rušit. +usměje se a sedne si na postel vedle+ Myslel jsem, že tu pobudeme tak do víkendu, a pak bychom mohli jet zpátky domů? +navrhne+ Ať si ještě užijeme trochu Austrálie než skončí dovolená. +usměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 28 led 2017 21:09

To bude určitě tím +dá mu za pravdu+ Zbytek dovolené věnujeme už jen odpočinku a nicnedělání +rozhodne s úsměvem a posune se, aby si mohl k ní sednout+ Do víkendu? To je prima, aspoň si ještě užijeme zimu a sníh, než se vrátíme do těch veder +uculí se a když dopije, odloží hrnek na stolek a s úsměvem poplácá dlaní na polštář, aby si k ní Remus lehnul+ Jenom na chvilku +usměje se na něj+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 29 led 2017 17:04

To zní jako moc dobrý plán. +usměje se a natáhne se na postel vedle ní+ myslím, že tady se sníh udrží ještě aspoň měsíc, takže sem klidně můžeme někdy zaskočit na víkend... když už budeme mít dost léta. +uculí se na ni+ Odpočineme si a nabereme síly do nového roku... jsem zvědavý, jaký bude. +pousměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 29 led 2017 22:46

Určitě se sem brzy vrátíme, mám to tady ráda +souhlasí s úsměvem+ Chceš vědět, jaký bude ten příští rok? +vezme do ruky šálek a začne věštit z čajových lístků+ Vidím velké změny. Na začátku roku nás čeká velké překvapení. Tady zase naopak vidím nějaké trápení... ale dopadne to dobře +hledí s vážnou tváří do hrnku+ A tady se mi ukazuje nějaká šťastná událost. Takže budeme trpět, ale budeme si to náramně užívat +rozesměje se vesele+ Dělám si legraci. Věštění mi nikdy moc nešlo +odloží hrnek a schoulí se mu do náruče, když si k ní lehne+ Ten příští rok bude určitě skvělý +políbí ho jemně na rty+ protože mám tebe.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 31 led 2017 02:51

Hm? +nahlídne jí přes rameno do hrnku+ já vidím... jenom spoustu nacucaných lístků +zasměje se+ Tohle možná trochu vypadá jako měsíc. +přimhouří oči+ Tak překvapení? doufám, že ne nepříjemné... Z tebe je úplná věštkyně. +uculí se na ni+ myslím, že my se každým utrpením společně probojujeme. +usměje se a políbí ji na dobrou noc+ Dobře si odpočiň. +pousměje se+ To ano, máme jeden druhého... a spoustu přátel, kteří nám s případným trápením pomůžou. +usměje se do tmy+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 31 led 2017 23:06

Nacucaných lístků? Vy jste neměli jasnovidectví? +rozesměje se nad tím jeho praktickým pojmenováním předmětu věštění+ Přesně tak, spolu zvládneme úplně všechno. I konec světa +uculí se+ Tak dobrou noc +vtiskne mu polibek na rty a za chvilku spí jako medvěd. A další ráno už je jako rybička a u snídaně srší nápady, jak strávit poslední dva dny ve Walesu+ Co kdybychom s těmi našimi mazlíčky dnes vyrazili na dlouhou procházku do lesa a naplnili senem krmelce pro lesní zvěř? +pohlédne na něj zvědavě+ A zítra, o silvestrovské půlnoci, bychom mohli seběhnout dolů do vesnice a oslavit Nový rok společně s vesničany. Co ty na to?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 02 úno 2017 00:41

Za nás bylo jasnovidectví volitelný předmět, já místo toho chodil na věštění z čísel... připadalo mi to trochu logičtější. +zasměje se+ Konec světa doufám ještě pár desetiletí nenastane. +uculí se. Poslouchá její dech, dokud neusne, a teprve pak se do spánku ponoří sám+ Už je ti lépe? +usměje se zkoumavě nad snídaní+ Vypadáš o něco lépe. +uculí se+ Pokud se cítíš dobře, tak můžeme. +přikývne+ Dole budou určitě nějaké oslavy, Welšané vědí, jak slavit. +zasměje se+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri