Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Styx Lupin » 10 led 2017 16:03

Cože...? +jí trvá o něco déle se probudit než Remusovi, ale nakonec vyleze z postele a rozespale houkne na Vanessu z okna+ Pojď dovnitř, hned jsme dole +odemkne vchodové dveře dálkovým kouzlem, aby si s manželem užila ještě chvilku soukromí v posteli+ Jen ať si počká... za to probuzení takhle brzy ráno o Vánocích +zahihňá se, ale naštvaná není ani v nejmenším a na sestru se moc těší+

+když s Remusem seběhnou dolů, Vanessa si v obýváku nadšeně hraje s Ming+ Vy máte pandu! +řekne jim Vanessa místo pozdravu, jako by to ještě nevěděli+ A omlouvám se za ten budíček. To je tím časovým posunem. U nás je teprve včera večer +pokrčí s omluvným úsměvem rameny+ Jak se máte? +srdečně obejme a zulíbá nejdřív Styx a pak i Remuse+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 10 led 2017 21:53

ty jsi ale zákeřná... +zasměje se a políbí ji+ To máme, přivezli jsme si ji z Číny. Jmenuje se ming.+usměje se a obejme Vanessu na přivítanou+ Hlavně žes to tu našla... Dáš si čaj? +postaví jim konvici+ Dobře, vrátili jsme se teprve nedávno, takže zatím doháníme resty... co nového u tebe? +zalije jim šálky+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 11 led 2017 00:10

(ehm, já to zblbla s tím časovým posunem, zapomněla jsem, že jsou v Evropě a ne v Austrálii :D To mají z toho, že furt lítají po světě a jeden pak neví, kde zrovna jsou :D )

+obejme se radostně se sestrou a odběhne do kuchyně udělat čaj a snídani. Vanessa zatím klevetí s Remusem+ Je rozkošná. Taková malinká +mazlí se s pandou+ To nebylo tak těžké... jediný dům v okruhu sta kilometrů +zasměje se a začne se rozhlížet+ Ale máte to tady moc krásné. Taková romantická idylka. Ale zima je tady venku pořádná. Na to nejsem zvyklá +uculí se+ A jak se vám líbilo v Číně? +vyzvídá+ U mně? Ani nic moc nového +odpoví trochu vyhýbavě+
Já bych naopak řekla, že se něco děje +ozve se Styx ve dveřích a postaví tác s jídlem a pitím před ně na stůl+ Jsi samý úsměv a takhle veselou a upovídanou jsem tě neviděla už hodně dlouho +pamatuje si, jak byla Vanessa při jejich posledním setkání smutná a nešťastně zamilovaná+ Vemte si, na co máte chuť +nabídne jim+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 11 led 2017 03:04

(mně to ani nedošlo :D)
Je to ještě mládě, z jedné chovné stanice. +usměje se a začne Vanesse vykládat jak k ní přišli+ To ano, ale taky jsou tu všude kolem lesy, nebyla bys první kdo v nich bloudil. +směje se. Je mu jasné, že Vanessa neříká všechno, ale nevyzvídá, to nechá na Styx :D přece jenom jsou si blíž, a on si mezitím nabere snídani+ Vypadáš opravdu spokojeně. +přisvědčí a usměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 11 led 2017 20:58

Máte krásný stromeček +pochválí jim ho Vanessa a nalije si čaj a ani u toho nedokáže smazat úsměv z tváře+ Sakra, to je na mně tak vidět? +uculí se a trochu se začervená a mrkne na Styx, že má pro ni novinky+ Pochlubte se, co jste dostali pod stromeček. Já mám pro vás taky pár dárků +sáhne do batohu a rozdá jim hromadu balíčků+

Tak to jsme moc zvědaví na důvod tvé spokojenosti. Prozradíš nám to? +usměje se Styx a posadí se k nim+ Jú, děkujeme. A tohle máš zase od nás +předá jí dárečky od nich a začnou si společně rozbalovat a najdou tam to, co si všichni přáli+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 12 led 2017 22:54

+Remus se jen usmívá pod vousy, protože od Styx leccos ví, ale nechce Vanessu uvést do rozpaků, tak radši nic nevytahuje a je rád, že vypadá šťastně+ štěstí se špatně skrývá. +zasměje se tomu a poděkuje za dárky, začne rozbalovat a papíry věnuje pod stůl Romulusovi, který je nadšeně rozcupuje+ tedy, děkuji. +usmívá se nad dárky a dívá se, jestli je zase ona spokojená s těmi jejich+ tam u vás je teď poněkud neklidně, že? +poznamená jen tak obecně, světovému dění se v novinách vyhnout moc nedá+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 13 led 2017 11:24

V: +rozbalí si balíčky a je z nich nadšená+ Nikdy jsem žádné dárky nedostala, jenom od vás. Moc děkuju +je z toho trošku naměkko+ U nás je neklidně už po staletí. Ale teď, co je tam ta hrůzná válka, je tam obzvlášť nebezpečně +poznamená posmutněle+ Teď? +zdráhavě zavadí pohledem o Remuse, neví, jestli je to dobrý nápad svěřovat se Styx před ním+

S: Klidně můžeš o tom mluvit i před Remusem, nemáme před sebou žádné tajnosti. Remus je mou součástí +pobídne ji s úsměvem+

V: +na okamžik ještě zaváhá, ale uzná, že to není nic, co by nemohl jako chlap vědět, stejně by mu to Styx řekla, jen co by vypadla+ Máš pravdu. Mám jenom vás dva a nemám před vámi žádné tajemství +usměje se+ Takže... Styx ví, že jsem tajně zamilovaná do jednoho svého kolegy asasína. Je to takový jeden mizera +vysvětlí Remusovi, nemůže tušit, že on už to ví+ A nedávno jsem zjistila, že on mě taky už dlouho miluje! +prozradí jim nadšeným tónem a uculuje se u toho šťastně, nemůže si prostě pomoct, i když ví, že její sestra ho nesnáší+ Styx, promiň mi to... začali jsme s Enzem spolu chodit +pohlédne trochu provinile na sestru, jestli to s ní nešlehne+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 13 led 2017 19:52

Ve tvé víře se neobdarováváte? Samozřejmě vím, že nemáte Vánoce, ale nikdy si nedáváte dárky? +zajímá se s úsměvem a dolije jí čaj, protože je angličan a čaj je jeho forma utěšování :D+ Občas o tom čtu. +přikývne znepokojeně+ Kolik životů a starověkých památek zmizí v nicotě. +zavrtí hlavou a pak tiše poslouchá a do jejího vyprávění nevstupuje+ Tak mizera? +pousměje se+ Nu, lidé se pro svoje nejbližší často dokážou změnit. +usměje se na ni povzbudivě, ovšem když ze sebe vysype všechno, obočí mu jaksi vyjede po čele, nemíchá se do toho, ale je překvapený+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 14 led 2017 00:50

S: +míchá si čaj a napjatě čeká, co způsobilo, že je její sestra jako vyměněná. Když se dozví, že začala chodit s tím nenáviděným asasínem, který zná její tajemství, na pár okamžiků zapomene dýchat. Dívá se na Vanessu, jestli přijde nějaká vtipná pointa a všichni se tomu nakonec zasmějí, ale brzy jí dojde, že to není vtip+ Ale… +málem jí připomene, že ho ještě donedávna chtěla zabít, ale včas se zarazí, do jejího života jí nemůže a ani nehodlá mluvit+ … vážně? To je překvapení +usměje se na ni, nemá to srdce jí nic vyčítat, když vidí, jak její sestra září jako sluníčko a jak je zamilovaná+ Pokud jsi šťastná, v tom případě ti to moc přeju +obejme ji a pohladí ji po zádech a jen doufá, že se s tím časem nějak smíří+ Co byste řekli pořádné sáňkovačce a koulovačce? +navrhne najednou s úsměvem+

V: Jestli myslíš islámskou víru, Remusi, tak muslimové se pochopitelně obdarovávají. Ale v našem řádu si mezi sebou dárky nedáváme. Je to zakázané, kazí to morálku +vysvětlí mu, jak to u nich chodí a poděkuje za čaj+ Je to moc smutné, že ty památky tady stály tisíce let a pak se objeví armáda zfanatizovaných bláznů a zničí celé kulturní dědictví Sýrie. O životech nevinných civilistů ani nemluvě +zatne zlostně pěsti+ Víš, Styx, že asasíni se teď soustředili na boj s islamisty? Už neválčí s templáři, ale s radikálními extrémisty +s potěšením jí oznámí novinky z pevnosti+ On se taky hodně změnil +souhlasí s Remusovým názorem+ Enzo je už jiný, Styx. Nic ti od něj nehrozí. Nikdy bych tě nevystavila nebezpečí +ujistí ji pevně, záleží jí na tom, aby se Styx necítila jejím novým přítelem ohroženě+ Skvělý nápad. To u nás nemáme +souhlasí nadšeně s blbnutím ve sněhu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 14 led 2017 04:14

+Pod stolem zlehka položí prsty na Styxiny, aby ji uklidnil a je rád, že se jí podaří emoce ukočírovat, hádku o Vánocích si nepřeje nikdo+ Budeme ti držet palce. +pousměje se za ně oba a jen s úsměvem přihlíží jejich objímání+
ah, to asi dává smysl. +přisvědčí na to obdarovávání+ Tak ti tu morálku aspoň trochu pokazíme my. +zasměje se+ Vnímám to stejně. +přikývne vážně+ Tolik bohatství lidstva... +zavrtí hlavou znechuceně+ Třeba se jednou ještě dočkáte boje bok po boku. +usměje se, ale jen žertuje, do války s radikály by je posílal jen nerad :D+ Už pro vás obě doufám, že to je pravda. +pousměje se, nezbývá jim než věřit Vanessinu úsudku+ Tak na sníh? +uculí se+ no tak dobře, slyšíte to smečko? +hvízdne tiše a všichni tři se hned přiřítí+ Ale pořádně obléct. +mrkne na ně+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri