Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Remus » 06 kvě 2016 19:36

Já kupodivu taky ne. +zasměje se a namaže si trochu paštiky+ Krásně voní. +usměje se souhlasně+ To zní rozumně, ráno by ještě mohla být doma. +přikývne+ V Rodinových zahradách si pak můžeme dát něco k obědu v trávě. +navrhne s úsměvem+ Klidně, určitě se sem ještě vrátíme... je tu toho k vidění tolik. +pousměje se a přikývne+ Nemá cenu se honit... No vidíš, ten autosalón. +uculí se+ To jsem zvědavý, co sis na mě přichystala. +přimhouří oči mezi sousty+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 06 kvě 2016 20:48

+neodolá a vezme si ještě čerstvý croissant+ Oběd v trávě? To zní romanticky +uculí se a v klidu dojí a dopije kávu+ No já doufám, že se ti ten malý náklaďák, co jsem vybrala, bude líbit. Zjistila jsem totiž, že i když tě znám jako vlastní boty, vůbec neznám tvůj vkus na auta +zasměje se a uklidí zbytky snídaně na tác pro pokojskou a nechá jí tam i nějaké spropitné+ Jdu se pomalu přichystat +zapadne do koupelny, nalíčí se, oblékne, upraví a po chvíli je hotová+ Tak můžeme vyrazit +usměje se na něj nedočkavě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 07 kvě 2016 00:36

Uvidíme, jak nám to vyjde časově. +mrkne na ni a vypije si kávu+ To možná není jen tvoje chyba, sám si nejsem svým vkusem na auta příliš jistý. +zasměje se+ Nikdy jsem o vlastním moc neuvažoval. +pokrčí rameny+ Ale stejně jsem zvědavý, co jsi vybrala. +vrátí se s ní do pokoje a taky se oblékne a pobalí jim věci+ Trefíš odsud k Vanesse? +zajímá ho, když sjíždějí výtahem na recepci, kde odevzdá klíče+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 07 kvě 2016 02:23

To jsi asi první chlap, který se moc nezajímá o auta +uculí se a nastoupí s ním do výtahu+ Musíš se trochu přizpůsobit moderní době, miláčku. I když jsi mág a všude se dopravíš kouzly, auto je dnes nezbytné. Podívej, například televize, počítač, mobilní telefon taky nepatří do kouzelnického světa a dnes už si to bez nich nedokážeme ani jeden z nás představit. A všichni naši přátelé už mají auto. Dokonce i Sirius! :D
+před hotelem se rozhlédne, zjistí, že jsou přímo naproti Eiffelovce+ No, měla bych trefit... Vanessa totiž bydlí tady kousek... u Martova pole +zasměje se - fakt nekecám :D viewtopic.php?f=41&t=2019&p=25324#p25324 a pak zamíří ulicí a asi po pěti minutách chůze se zastaví před domem+ Tak tady bydlí +uculí se, že to nebyla moc dlouhá ranní procházka a pak zazvoní na zvonek... a chvíli zvoní a nic+ Hm, není doma +pokrčí rameny+ Mám sice klíč, ale je zbytečné jít nahoru +napíše sestře alespoň vzkaz a hodí jí to do schránky+ Tak máme aspoň více času na to muzeum +usměje se a zavěsí se mu do ramene, vede ho ulicemi a po deseti minutách se ocitnou u Roninových zahrad+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 07 kvě 2016 14:05

Nikdy jsem to nepotřeboval. +zasměje se+ Je to fascinující technologie, to nepochybně, ale s možností přemisťování mi nechyběla. +usměje se na ni+ To je pravda, ty se hodí. +přikývne+ Kouzelnický svět se bude muset reformovat, soví pošta nemůže iphonům nikdy konkurovat. +poznamená+ Sirius by nám mohl s výběrem i poradit. +uculí se+ Vážně? Tak to jsem vybral hotel dobře. +usměj se+ Taky tu má hezký výhled... +rozhlíží se a čeká s ní+ Snad se ozve alespoň na vzkaz. +pousměje se. Přikryje její ruku svojí a prochází se s ní ulicemi... občas vyfoti obzvlášť hezkou architekturu nebo pěkný kout města, až dojdou k muzeu+ Je tu opravdu krásně. +pousměje se a koupí jim vstupenky+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 07 kvě 2016 20:07

Soví poštu už dnes nepoužívá žádný kouzelník. No, možná ještě Snape +uculí se a když dojdou k paláci Biron, obdivuje tento klenot pařížského rokoka. Projdou si spolu nejdřív muzeum, které je uchvátí klidem a působivou atmosférou a pak se vydají do zahrad, kde se kochají nejen krásně upraveným parkem, ale i expozicí Rodinových soch pod širým nebem a udělají si pár hezkých fotek+ Měl jsi pravdu, skutečně stálo za to vidět toto muzeum +usměje se, když si konečně sedne na lavičku v parku+

Obrázek
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 08 kvě 2016 19:17

To bych se ani nedivil. +uculí se taky. Projdou spolu celé muzeum, obdivují exponáty a sem tam něco vyfotí... a na závěr poprosí turistu, jestli by jim neudělal společnou fotku před palácem. Pak Remus zajde do muzejní kavárny a koupí jim tam něco dobrého, nejspíš sendviče a něco k pití. Odnesou si to do zahrady, a usadí se na lavičku pod stromem+ Je to krásné, jsem moc rád, že jsme si našli čas. +usměje se spokojeně a rozbalí si sendvič s roastbeefem+ Chtěla bys vidět ještě něco, nebo pojedeme do toho autosalónu? +zeptá se s úsměvem+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 08 kvě 2016 20:53

+sedne si vedle něj na lavičku a pustí se do jídla, jak jí při té dlouhé procházce vyhládlo+ Je to tady opravdu moc hezké, mají tady krásný park. A ty sochy jsou úchvatné. Mohli bychom si častěji najít čas na takovéto krátké výlety. Prostě si udělat radost a mít chvilku jen pro sebe +jak jsou oba dost pracovně vytíženi+ Myslím, že už jsme toho z Paříže viděli opravdu dost. Musíme si něco nechat i na příště +uculí se, co všechno stihli+ Už jenom ten autosalón +v klidu se naobědvají, posedí a relaxují a pak se konečně zvednou a tentokrát se už přemístí na místo+
+vejdou na výstaviště pod širým nebem a celé si to tam projdou, obdivují ta nádherná auta a pak Styx zahlédne na poutači logo automobilky, okřídlené bé+ Pojďme se podívat tamhle +tahá ho tam netrpělivě+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 09 kvě 2016 01:19

To bychom mohli, stačí třeba i prodloužený víkend, za ten se dá stihnout hodně. +usměje se na ni mezi sousty+ A je snazší vzít si dovolenou na dva dny než na měsíc. +uculí se trochu+ Příště tě vezmu i na tu Eiffelovku. +slíbí a vtiskne jí polibek na rty. Nechá se od ní přemístit do salónu a jen zírá, jak je to tam rozsáhlé, taková spousta značek+ Tak mě veď. +zasměje se jak je nedočkavá+ Támhleto? nebo tohle? +hádá, když ho vede ke stanovišti značky+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 09 kvě 2016 21:56

+v boxu automobilky si prohlédnou i jiné typy vozů této značky, ale Styx na Remusovy otázky jenom s úsměvem kroutí hlavou, trochu ho napíná, až nakonec dojdou k velkému luxusnímu SUVčku, což je úplně jiná liga+ Tak tohle je ono... Bentley Bentayga +rozzáří se jí oči, že jej konečně vidí „naživo“+ To je ale obr +zírá překvapeně, úplně se s tou svojí mrňavou postavou vedle toho kolosu ztrácí a pak si ten malý náklaďáček důkladně ze všech stran prohlídnou+ Je fantastické! Velké, silné, pohodlné, bezpečné. A interiér je úplně přepychový. A i ta zlatá barva se k němu dokonale hodí +komentuje to nadšeně+ Jak se líbí tobě? +zeptá se Remuse napjatě+

Spoiler: show
Obrázek

Obrázek

Obrázek
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri