Archiv

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Archiv

Příspěvekod Remus » 27 bře 2016 02:27

Jistě, že mám radost. +usměje se+ Pravda, měl jsem to čekat. To bude nejspíš tím intenzivním snažením... +souhlasí se smíchem+ Jsou jednovaječná, nebo dvouvaječná? +vyzvídá, ještě si prohlíží tu fotku+ To je dobře... doufám, že tě to nebude moc trápit. +pousměje se na ni+ Myslel jsem, že už jsi jedla... To mi došlo, když už máš ten obrázek. +vrátí jí fotku, aby ji neumazal+ Ale rád bych, aby tě pravidelně hlídal... +zvlášť se všemi jejich problémy+ Jsem rád, že jsi tam šla. +pohladí ji konejšivě+ Jen mě mrzí, že jsi tam musela být sama. +usměje se omluvně+ Příště půjdu s tebou. +slíbí jí+ Co ti řekl? je všechno v pořádku? +zajímá ho pochopitelně+ A... jak je to vlastně dlouho? +usměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 27 bře 2016 02:27

To nepochybně. Taková intenzivní snaha musí být odměněná dvojnásob +rozesměje se+ Dvouvaječná... říkal Marcus. Takže si nejspíš nebudou tak podobná jako já s Vanessou. Alespoň je od sebe rozeznáme +mrkne na něj s úsměvem+ Neměj strach... když se nám to konečně povedlo, dám na sebe velký pozor +slíbí mu svatosvatě+
Jo, všechno je v naprostém pořádku... až na to, že nemůžu nic dělat... Marcus říkal, že moje těhotenství je z hlediska několika problémových faktorů rizikové. Zakázal mi moji práci a doporučil mi dělat v kanceláři +netváří se na to moc nadšeně+
Dobře, teď mě budeš doprovázet na každou prohlídku... chci tě mít vždycky u sebe +políbí ho něžně+ No... jsem (teď už asi) v sedmém týdnu. A hezky jsme si to naplánovali. Má se nám to narodit hned po mých narozeninách +uculí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 27 bře 2016 02:27

To se mi ulevilo, nerad bych jim musel vázat jmenovky na krk. +zasměje se+ Dvouvaječná mohou být i kluk a holčička, že? +zamyslí se, co o tom četl+ Ne že by na tom záleželo... hlavně aby byla zdravá. +usměje se měkce+ Stejně jsme věděli, že bys nemohla pokračovat... Aspoň budeš mít dost času na čtení a štrikování. +dobírá si ji jemně. Je mu jasné, že to pro ni bude výzva, zůstat v klidu+ Už jsi o tom mluvila s Amonem? Jestli chceš, půjdu tam s tebou. +usměje se+ Určitě pro tebe nějakou klidnější práci najde... I Smrtijedi snad musí občas papírovat. +mrkne na ni povzbudivě+ Tak to bude září několikanásobně šťastný měsíc. +směje se taky+ Budu tam vždycky s tebou. +slíbí a obejme si ji pevněji+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 27 bře 2016 02:28

A copak já s Vanessou nosíme nějaké cedulky? +rozesměje se nad tou jeho vtipnou poznámkou+
No... ano... můžou to být kluk a holčička. Ale taky dva kluci, nebo dvě holky. Další možnost už snad není +uculí se+ Takže do poslední chvíle nebudeme vědět, co to bude... protože já se chci nechat překvapit +a doufá, že on taky+ Zdravá... to je nejdůležitější +přikývne vážně+
Ale no tak... umíš si mě představit při štrikování? +zasměje se a laškovně mu plácne po ruce+
Amon o tom ještě neví... ale budu muset za ním brzy dojít, aby s tím počítal. Nebo spíš aby se mnou nepočítal +zahihňá se+ To je v pořádku, vyřídím to sama. Snad mě za to nezabije, když jste takoví kamarádi +culí se+ A oddával nás, tak s tím musel počítat, že to jednou přijde, že? A tak mě napadlo, že budeme muset trochu přestavět pokoje, když nás už bude víc +usměje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 27 bře 2016 02:28

Ne, ale vás bych si nikdy nespletl. +směje se taky+ Malé děti... vypadají všechny stejně. +usměje se rozpačitě+ Myslel jsem, že jednovaječná můžou být jedině stejného pohlaví... takže takhle to máme opravdu ruletu se vším všudy. +odvětí pobaveně+ Ale víme... budou to dvě krásné děti a budou naše. +usměje se na ni+ A víc se dozvíme až v září. +souhlasí s ní. Na pohlaví mu nezáleží ani za mák+ Co já vím, jak tě hormony zaměstnají. +zasměje se+ A za Velmistrem budeš muset taky? +podívá se na ni tázavě+ Myslím, že zas tak překvapený nebude... +přikývne+ Ale trochu dělat vítr musí. +uculí se+ Na to máme ještě dostatek času, ne? +pousměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 27 bře 2016 02:29

No ještě aby jo +odpoví se smíchem+ A podle čeho nás vlastně rozeznáváš? To mě opravdu zajímá +sonduje zvědavě+
Takže ti nevadí, že budou dvě? Tedy... ne že by se s tím teď už dalo něco dělat +uculí se+ jen že ses vždycky bál mít vlastní dítě +pohladí ho po strništi+
Já mu sebou přinesu mísu čerstvých řízků, abych odvedla jeho pozornost +plánuje se smíchem, jak vyzrát na Amona+
Za velmistrem budu muset pochopitelně dojít taky. Ale s ním to naštěstí nebude žádný problém... vzhledem k tomu, že je to můj dědeček +uculí se potměšile+
Vždyť já jsem to taky nemyslela hned teď +rozesměje se+ Samozřejmě až časem... ale jen abychom s tím počítali, jak se teď tady zařizujeme +mrkne na něj+
Nepůjdeme si už lehnout, lásko? Určitě už musíš být hodně utahaný...
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 27 bře 2016 02:29

Nevypadáte úplně stejně. +hájí se pobaveně+ Jsou to drobnosti ve vzhledu, ale hlavně spousta detailů. Jinak se chováte, jiné držení těla. Jinak se usmíváte... Máte v očích jiné věci. +pousměje se+ A v neposlední řadě... cítím rozdíl. +poklepe si ze strany na nos, zkrátka po čichu by je poznal i se zavřenýma očima+ Já se bojím pořád... Ale je to ten správný, zdravý strach. +zasměje se+ Aspoň to vezmeme z jedné vody načisto. +dodá s úsměvem+ To ho budeš mít jistě v hrsti dřív, než stihneš cokoliv říct. +uculí se+ Dobře, to je dobře. Budeš v bezpečí. +usměje se spokojeně+ Je tu spousta volných pokojů... třeba ten v patře v rohu? +napadne ho napoprvé+ Promiň, určitě jsi taky unavená. +pousměje se, jemně ji pohladí po tváři+ Musíš teď hodně odpočívat. +odvede si ji nahoru do ložnice+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 27 bře 2016 02:34

Opravdu je mezi námi tolik rozdílů? +podiví se+ Tak hlavně že poznáš tu pravou +políbí ho spokojeně+ Myslíš ten v té věžičce? Hm, ten bude ideální, je tam krásný výhled do zahrady. Tak jej necháme zatím nezařízený +přikývne a odebere se s ním do ložnice+ Ja vím, že se bojíš... já taky... ale kdybychom nad tím takhle pořád přemýšleli, nikdy bychom žádné děti neměli. Všechno dobře dopadne +usměje se a pohladí ho něžně+ Vlastně to ber jako takový předčasný darek k tvým blížícím se narozeninám +uculí se a dá mu pusu a pak se jde osprchovat+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 27 bře 2016 02:34

Víc než si myslíš. +pousměje se+ Možná kdybyste spolu vyrostly, měly byste víc společných gest. +zauvažuje, ale pak se usměje+ Je tam spousta světla, a je blízko k ložnici. +přikývne, myslí ten stejný+ Ale můžeme ho zatím vymalovat, aby barva stihla dobře zaschnout. +navrhne+ Důležitý není strach, ale to jak se k němu postavíš. +usměje se na ni měkce+ Bude to v pořádku. +přikývne s jistotou+ Tak to je nejlepší dárek, co jsem kdy dostal. +zasměje se. Zatímco se sprchuje, vybalí si těch pár věcí, co měl s sebou na výpravě, svlékne se, a čeká, až bude na řadě se sprchou+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 27 bře 2016 02:35

Na tom něco bude +přikyvuje souhlasně+ Vlastně to budeme muset oznámit Vanesse, že bude tetičkou... pokud se už vrátila. Brzy za ní skočím. Jestli chceš, můžeš jít pak se mnou, uděláme si výlet do Paříže +plánuje+
Vymalovat? No, to bychom mohli... akorát... jakou barvou? Růžovou? Modrou? +culí se+
To jsi řekl opravdu moc hezky, Vlčku... to o tom překonávání strachu... spolu to určitě zvládneme +políbí ho něžně na rty+
Tak to jsem ráda. Pořád jsem si lámala hlavu, co ti letos dám k narozeninám +směje se+
+prozpěvuje si ve sprše a čeká na Remuse+ Remusi... mohl bys mi prosím umýt záda?
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri