Afterpárty

Moderátor: Styx Lupin

Re: Afterpárty

Příspěvekod Remus Lupin » 10 zář 2015 19:58

*postupně prochází a ohlazuje dámám nožky, až se dostane ke Styx....a pokračuje dál, takže si projde každou hezky* tak nevím...asi budu muset znovu...*uculí se a jde zase zpátky řadou...tváří se přitom úplně ztraceně*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Sirius Black » 10 zář 2015 22:57

*když vidí, jak jde Remus po druhé, tak ho něco napadne..uculí se..pohladí Meg po rameni a gestikulací jí ukáže, co chce udělat..ta se taky uculí, ale kdyby mohla, tak se začne smát..snaží se co nejtišeji sundat podvazek, ať moc nešustí šaty a nevrže židlí..nakonec ho nějak zevleče, potichu vstane a vymění si místo se Siriusem, který si mezi tím vytáhl jednu nohavici co nejvýš nad koleno..navleče si podvazek místo Meg a zaujme čestné místo na židličce..vystavuje svoji nožku a snaží se faaakt tvářit děsně vážně*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 10 zář 2015 23:07

+když Remus napoprvé nepozná její nohu mezi ostatními, trochu se zamračí, jestli jako fakt, ale podezírá ho, že to dělá schválně, aby mohl ještě chvíli beztrestně dámám sahat na kotníky:). Když však vidí, jakou léčku si na něj připravil Sirius, má co dělat, aby se neprozradila smíchem a jen doufáá, že si ji Remus nesplete se Siriusem, protože ona si nohy dneska pečlivě oholila!+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 11 zář 2015 22:42

Amon-Styx: +chytne si ji a tváří se spokojeně - najezeně, napitě, náladově vyladěně :D + Nepovídej...nebo vlastně jo, povídej! +uculí se - rád slyší o své dokonalosti+ Jsem rád, že jsem splnil vaše požadavky - nejste zrovna nejskromnější pár... +poznamená pobaveně+ Já děkuju. +zastaví se s ní a podívá se na ni překvapivě mile, na pána zla, ale no jo - to rozpoložení...+ Bylo to něco hodně jinýho, než dělám obvykle a...bylo to dobrý. Hodně dobrý. +chvílu ju tak sleduje zamyšleně+ Doufám, že i tohle manželství bude dobrý - hodně dobrý. +nakrčí čelo+ Jak tě začne štvát, tak zavolej a my už ho postavíme do latě!

Amon-Vici: +lach až pod kolena jí nesahááá - né, že by nechtěl...+ To je jen pověra, kterou se ohánějí smutní alkoholici. Ale veselí alkoholici...ti ví svoje! Ne, na to jsou léta praxe! +hezky jí domasíruje nožky a dolije jí pití+ To asi ne, to už je hodně dávno...+rozhlídne se po lidech v sále+ Hodně-hodně-hodně dávno. Na mě si nějaký kontroly jen tak nepřijdou, to se neboj! A hele, Remus si chce taky osahat místní dámy...

Bea-Vici: Ono když máš šťastnej vztah, tak nemusíš nějaký výročí ani řešit. To máš svátek každej den. +usměje se na ni+ A vy vypadáte jako hodně spokojenej pár.

Bea: +jenom si povzdychne jak Remus zneužívá situace a je jí jasný, že Styxinu nohu mezi těma ostatníma mooc dobře pozná a jen tam dělá šašlírny+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2015 23:20

Amon: +nééé, to Remus aby při tom ochmatávání nelochtal :D+ no ráda bych uspořádala zas něco na Halloween, tak doufám, že se stavíte... +usměje se+ jídla a pití bude určitě dost. +slibuje+ jo, to je jako v tom vtipu, přijde finančák do agrofertu... +přikyvuje vesele+ no jooo, však už bude mít asi taky trochu naváto. +uculí se+ pěknej proslov, mimochodem! +pochválí ho, a taky mu pošoupne panáka+

Bea: No nerada bych to zakřikla. +usměje se+ my jsme se vlastně taky potkali na mýtince, je to tam nějaký zakletý. +uculí se+ a jak se má vlastně Zuzka? už jde zas do školy, co? +zajímá se+ jsem koukala, jakou měla zodpovědnou roli. +zazubí se na ni+ a jak to vůbec vypadá s těma stážema děcek ze sirotčinců? +se o tom kdysi bavili, že by mohly starší brigádničit v čajovně+ teďka začne chladno, tak se lidi začnou stahovat na čaj, bude narváno. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 11 zář 2015 23:33

(Lach aha!)

Amon-Vici: tak přece jen bude párty? já už si říkal, jestli ještě někdo bude organizovat...to víš, že se stavíme! to už je tradice, co doma...leda bych šel koledovat...
Finančák do agrofertu? +nechápavě na ni kouká+ Ten asi neznám...?
Ten měl naváto hlavně při hledání nevěsty! A ji taky podezřívám, že si při té cestě lesem párkrát cvakla! +kroutí nad tím hlavou, když si na to vzpomene, jak tam lítali po schodech+ Líbil se ti? Díky. Tak na proslovy! +připije si s ňou a hodí to do sebe a jak už je takovej příjemně unavenej, tak si sundá sako, uvolní kravatu a prohrábne si vlasy, že mu afina začne roztomile padat do čela+

Bea-Vici: Fakt? To vůbec nevím! A při jaké příležitosti? No jasně, sešity nakoupený, hader nových metrák...+mávne rukou, že si to dovede představit+ Zatím se těší, ale ono ju to do týdne zase přejde...ve školním roce školu přímo nesnáší! Asi to má po mně. +uculí se+ Ale to jí neříkej! Tvářím se, jak je škola základ života a jak jsme všichni rádi pětadvacet let studovali! No jo, básnila o té svatbě celou dobu od zásnub!
+jé na to sem úplně zapomněla! ale klidně to ber jako probíhající ;) + Mám pro tebe na stole nachystaný složky! Chtěla sem ti je poslat, ale pak se připravovala ta svatba...+zatváří se omluvně+ je tam pár vážně dobrých adeptů, kteří si myslím, že si takovou šanci zaslouží.
Jak to vůbec zvládáš v čajovně teď? +kývne jí k břichu (i když tu chlastá, tak nevím esi už je v tom! :D ) Máte už termín?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 12 zář 2015 00:28

Amon: +musí se smát, jak mu ta její chvála dělá dobře+ Prostě, myslím, že jsme si vybrali toho nejpovolanějšího, aby nás oddal +řekne od srdce, ale už toho radši nechá, aby si nemyslel, že mu chce nějak podlézat:D+ Tak hlavně, že sis to taky užil a vyzkoušel, co dokážeš. Bylo fascinující tě sledovat, jak ovládáš magií ty přírodní síly +vzdychne obdivně, jak to v ní zanechalo velký dojem+ Jsem si jistá že bude +hodně dobré manželství+ Spojil jsi nás přece ty, a to je už navěky. Co Amon spojil, nic už nikdy nerozpojí +uculí se na něj vesele+ Vážně? Jenom jestli nebudeš za chvíli říkat Remusovi to samé o mně +pohrozí mu se smíchem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2015 12:20

[quote="Beatrix"](Lach aha!)

Amon-Vici: tak přece jen bude párty? já už si říkal, jestli ještě někdo bude organizovat...to víš, že se stavíme! to už je tradice, co doma...leda bych šel koledovat...
Amon: No já bych ráda, jestli nebude chystat nikdo jinej, tak to může bejt klidně u nás. +uculí se+ akorát musím vymyslet nějaký téma na masky... aby to bylo dost široký a každej se kreativně vyřádil. +poškrábe se ve vlasech, si to představuju jak koleduje :D+
No, to je ten vtip. "Přijde finančák do Agrofertu". +zazubí se+ pač nikdy nepřijde, že jo. Byron to umí podat líp. +culí se omluvně+
Jo, to bylo výborný. +směje se+ Doufám že doma nemaj schody, jinak by se celej den ani nepotkali. +zazubí se vesele+ Jasně, stručně a k věci, takový sou nejlepší. +přikyvuje, a připije si s ním, a taky už je tak trochu společensky unavená, tak si zívne do ruky+

Bea: No jo, fakticky. +uculí se+ Když sem přijela a pořádně nikoho neznala, tak jsem si říkala, že nejlíp se člověk seznámí v hospodě, šla jsem na eisbahn bruslit, a on tam byl. +usměje se+ tak to bylo dycky na škole úplně nejlepší, moct si nakoupit nový gelovky a penáál, a kufřík a vůbec. +přikyvuje+ A zas si tam najde kamarády, tak to bude trochu snesitelnější, ne? +usměje se+ Ona jde... do pátý? +odhadne to tak+ mě chůva zas vodila na stavbu nebo do obchoďáků, jak tam lidi rovnají do regálů, abych viděla, jak dopadnu když se nebudu učit. +směje se - dobře, tak ok :D+ Ti co jste nám poslali minule byli moc fajn, vůbec nebyly problémy, zaučili se rychle, a i dost skásli na dýškách. +přikyvuje+Však v pohodě, ono to zas tak nespěchá, nějak do konce měsíce bude stačit... +usměje se, noo, jsem chtěla tu svatbu zapít, a nedělat tu obštrukce, tak asi s Amonem na chvilku není a jinak zase jo :D+ Je to dobrý, Byron mi tam pomáhá, a mám fajn zaměstnance, a jinak mě to zatím nijak neomezuje. +mávne rukou a uculí se+ vychází to nějak na konec března, což jsem ráda, ještě nebude vedro.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 13 zář 2015 10:15

Styx píše:+když Remus napoprvé nepozná její nohu mezi ostatními, trochu se zamračí, jestli jako fakt, ale podezírá ho, že to dělá schválně, aby mohl ještě chvíli beztrestně dámám sahat na kotníky:). Když však vidí, jakou léčku si na něj připravil Sirius, má co dělat, aby se neprozradila smíchem a jen doufáá, že si ji Remus nesplete se Siriusem, protože ona si nohy dneska pečlivě oholila!+

*v mezičase...*
*jde zase zpátky a těsně přes Styx sedí právě Sirius. Když mu chmátne na nohu, je to skoro, jako kdyby ho něco koplo. Možná statická elektřina neholených nohou:D* No to je jasné...tohle bude moje vyvolená...*chvíli naoko vilně ohlazuje Siriusovi koleno, ale má co dělat, aby se nechechtal nahlas* taková krásná nožka..vysportovaná...i s kožíškem...doufám, že bez podnájemníků...
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Sirius Black » 13 zář 2015 16:13

*úplně si vrní, až nahlas přede, blahem (převzal pár móresů od koček:D), jak ho Remus otlapkává a nožku nastavuje, že jako i na druhé straně by ho mohl podrbat..je veeelmi spokojen..pokud ti nájemci nejsou od Remuse:D*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Svatba