[quote="Beatrix"](Lach aha!)
Amon-Vici: tak přece jen bude párty? já už si říkal, jestli ještě někdo bude organizovat...to víš, že se stavíme! to už je tradice, co doma...leda bych šel koledovat...
Amon: No já bych ráda, jestli nebude chystat nikdo jinej, tak to může bejt klidně u nás. +uculí se+ akorát musím vymyslet nějaký téma na masky... aby to bylo dost široký a každej se kreativně vyřádil. +poškrábe se ve vlasech, si to představuju jak koleduje
+
No, to je ten vtip. "Přijde finančák do Agrofertu". +zazubí se+ pač nikdy nepřijde, že jo. Byron to umí podat líp. +culí se omluvně+
Jo, to bylo výborný. +směje se+ Doufám že doma nemaj schody, jinak by se celej den ani nepotkali. +zazubí se vesele+ Jasně, stručně a k věci, takový sou nejlepší. +přikyvuje, a připije si s ním, a taky už je tak trochu společensky unavená, tak si zívne do ruky+
Bea: No jo, fakticky. +uculí se+ Když sem přijela a pořádně nikoho neznala, tak jsem si říkala, že nejlíp se člověk seznámí v hospodě, šla jsem na eisbahn bruslit, a on tam byl. +usměje se+ tak to bylo dycky na škole úplně nejlepší, moct si nakoupit nový gelovky a penáál, a kufřík a vůbec. +přikyvuje+ A zas si tam najde kamarády, tak to bude trochu snesitelnější, ne? +usměje se+ Ona jde... do pátý? +odhadne to tak+ mě chůva zas vodila na stavbu nebo do obchoďáků, jak tam lidi rovnají do regálů, abych viděla, jak dopadnu když se nebudu učit. +směje se - dobře, tak ok
+ Ti co jste nám poslali minule byli moc fajn, vůbec nebyly problémy, zaučili se rychle, a i dost skásli na dýškách. +přikyvuje+Však v pohodě, ono to zas tak nespěchá, nějak do konce měsíce bude stačit... +usměje se, noo, jsem chtěla tu svatbu zapít, a nedělat tu obštrukce, tak asi s Amonem na chvilku není a jinak zase jo
+ Je to dobrý, Byron mi tam pomáhá, a mám fajn zaměstnance, a jinak mě to zatím nijak neomezuje. +mávne rukou a uculí se+ vychází to nějak na konec března, což jsem ráda, ještě nebude vedro.