Hlavný salón

Moderátor: Victoria

Re: Hlavný salón

Příspěvekod Beatrix » 24 pro 2012 14:13

Styx: Někdy je to třeba. +uculí se+ Co mě čeká ani pořádně nevím...ale pevně doufám, že hlavně něco příjemnějšího, než to co bylo.
Naopak, zní to skvěle a je úžasný, že se s tím dokážete oba tak vyrovnat. Poučná debata nikdy nezaškodí, člověk si aspoň ujasní co a jak.
No znáš mě...někdy očekávám až moc a jindy se zase činy nestřetnou s mým očekáváním. Jo, hlavně, když to nakonec dobře dopadne! +udělá gesto jakože na to připíjí+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 24 pro 2012 14:16

Memory píše:Vodná fajka je pri tom cítiť miernou vôňou cesnaku. ;)

Děkuju! +překvapeně čichá co to tak...+ no...buď je to příprava na bramborák, nebo langoš s česnekem! +směje se a sleduje ju, jestli se trefil+

Postrach: +pozdraví a kývne mu+ Eric nejspíš začal nakupovat vánoční dárky. +ušklíbne se, že jak ho zná, honí to na poslední chvílu+ Já si něco takovýho nemohl nechat ujít. +usměje se a kývne k Memory, že prostě musel přijít podívat se na ségru+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Postrach » 26 pro 2012 12:31

Kristián: ach tak..dostala ho zřejmě vánoční nákupní horečka na poslední chvíli, co...*taky rozhlédne* ale Memory to tady vymyslela moc hezky, to se musí nechat....*a asi až Man dopije, tak se pomalu zvednou, rozloučí se se všema, hlavně s Mem a Wenai, že to tam pěkně vedou a jdou ještě dozařizovat pár věcí*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Memory » 26 pro 2012 12:33

(ospravedlňujem sa za meškanie, cez vianočné obdobie som nejak nestíhala)

Man: "Takže jeden yogi." zapíše si. "Dobre, a niečo na jedenie si nedáš?" mrkne na ňu.

Postrach: "Nemusíte sa ospravedlňovať." ubezpečí ho. "Ja som vlastne zabudla, že..." nedopovie, no zatvári sa trochu previnilo, že naozaj zabudla, ze je Postrach upír. "Možno by sme sem mali zaviesť aj niečo pre vás, i keď technicky....ehm... by to asi bolo trochu náročné."

Styx: "Díky, zlati, ale ja už fajky nefajčím. No na chvíľu si k tebe prídem sadnúť, len čo vybavím tieto objednávky." sľúbi a ponáhľa sa do kuchyne, pripraviť ten yogi.

Kris: "Bračtček, bratček." smeje sa a krúti pobavene hlavou. "Je možné, že si na tú charakteristickú vôňu zabidol?" doberá si ho. "Len skús a potom mi povieš." mrkne naňho a pozorne ho s úsmevom sleduje.

(Mne teda merihuana vždy pripomínala cesnak :D , tou vôňou.... respektíve smradom ;) )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » 26 pro 2012 12:36

(Man, Postrach: Tak som vás žial nestihla :( , tak nabuduce teda ;) , ak už pôjdete, Mem vám na cestu pribalí zopár čajových koláčikov a do pohárikov vám naleje punč na cestu.... teda Man dvojitú porciu, keďže Postrach nemôže)
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 26 pro 2012 12:42

(roznáší se maruška, nejvyšší čas, aby Postrach šel:D)

Mem: To nic...jsem docela rád, že někdo ještě umí zapomenout na to, co jsem...*usměje se* A asi bude lépe zůstat u čajů...*přikývne a jdou teda*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx Lupin » 26 pro 2012 23:45

Bea: A s kým budeš trávit Vánoce ty? Předpokládám, že s Kristiánem a Žanetou? Stejně vás přímo obdivuji, jak vám to takhle hezky dohromady klape +mrkne na ni vesele+ Sama se kolikrát divím, jak si můžeme s Remusem tak skvěle rozumět, přitom každý jsme úplně jiný. Ale máme spoustu společných zájmů. A jsem moc ráda, že Remus chodí mezi lidi. Pamatuješ, když jsi nás seznámila, jak se tehdy stranil velké společnosti? Jen doufám, že to nedělá jen kvůli mně +usmívá se+ Myslím, že když jste se s Kristiánem k sobě zase vrátili, musíte se mít hodně rádi, když jste jeden bez druhého dlouho nevydrželi +uculí se a taky si na ně připije+

Mem: Jasně, jen si hezky dělej, nechci tě zdržovat +usměje se na ni a zatím si zakouří sama+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 27 pro 2012 13:42

Mem: (no česnek.. já teda nevím, ale mě to nepřipomíná česnek ani z rychlíku, jinak by to asi Kris poznal)
+ ochutná + no joo, moc sa vám tu prebíja všetky tie vône čajov a fajek + usmeje sa +
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 28 pro 2012 01:14

Kristian: +jak sedí vedle tak začenichá a zamrká+ No to sou mi ale věci!

Styx: S obouma, ale postupně. Žaneta má zrovna na štědrej večer službu docela daleko, takže to spolu oslavíme 25. Jo, je to docela o kompromisech, ale zatím to tak nějak...spousta věcí je nedořešených, ale asi to tak má být.
Vážně stranil? +zvedne obočí+ Chm, teda je pravda, že sem ho dlouho neviděla tenkrát, ale zase ještě předtím s Manori mu to na večírcích docela šlo! M..myslím, že chlapi by to kvůli nám nedělali, taky se rádi zajdou podívat někam ven. A ještě když si tě vede jako ozdobu...! +mrkne na ni s úsměvem+ Byl to náročnej rok..+přikývne+ teda né, že by tenhle nebyl! +připije na to, že je asi každej takovej+ Jak vůbec v práci? Všechno klape? +jako podnikání+..
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 28 pro 2012 02:22

Bea: Takže ty to máš takhle hezky rozdělené? +uculí se+ To je fajn, že nebudeš ani jeden den sama, na Vánoce má být člověk se svými nejbližšími. A co dárky, už máš nakoupeno, zabaleno? Já už naštěstí jo, ale dalo mi to zabrat, jako každý rok +převrátí oči jak houpací kůň+ Jo to jsem už taky někde slyšela, že kdysi to Remus uměl pěkně roztočit +culí se+ Nepochybuji, že s Man si to určitě užíval, ale já myslela až po tom jejich rozchodu. Tenkrát, jak jsme se seznámili, mi sám říkal, že se na veřejnosti moc neukazuje. Pamatuji si to úplně přesně, protože jsem se ho ptala, proč (vůbec netuším, jak dlouho předtím byl sám, to jsem tady ještě nebyla). Ale hlavně, že dnes už zase vymetá každý večírek. Nikdy se s ním nenudím +zasměje se+ V práci? Jako u Amona? Tam je to bez problémů +jako že si ji ještě nevzal kvůli ničemu na kobereček:)+ A obchody kvetou, takže spokojenost. A co tvé obchody? +mrkne na ni s úsměvem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Archiv čajovny