Obývací pokoj s kuchyní

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Re:

Příspěvekod Isaac Walker » 26 dub 2014 00:32

Někdo kdysi pomohl mně, a já jsem konečně našel způsob, jak to oplatit. +pokrčí rameny, a zavrtí hlavou, nějak nechápe, proč jí to vůbec vypráví+ No, to mi potíže nedělá. V normálním životě magii používám minimálně, jsem tak zvyklej celej život. +usměje se, i když v bojových situacích mu magický instinkty neselžou nikdy+ Já myslím... že ještě mrholí. +uculí se, když vykoukne okna+ No to nevím, jestli bych se neměl urazit. +zazubí se, a velice důstojně vypne hruď+ Budeš celá mokrá. +namítne se smíchem, když mu z vlasů odletují kapičky vody, a přimouří oči, protože to rozhodně není nepříjemný+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 26 dub 2014 10:44

Ah, tak. +pousměje se a pokývá hlavou, ale raději do toho dál nešťourá jelikož se nezdá, že by o tom chtěl mluvit+ Tak o to to máš potom lehčí. +usměje se na něj vesele+ Vážně? Tak to bys měl počkat až přestane mrholit. +pokývá na oko vážně, ale v očích jí vesele jiskří+ Urazit? Ale né... +zazubí se na něj vesele+ Měla jsem na mysli slova jako mužně a přitažlivě. +kývá naprosto vážně hlavou, ale rty jí cukají ve veselém úsměvu a v očích jí hrají nezbedné jiskřičky+ Ale prosím tě, nejsem z cukru. +zasměje se vesele, než k němu přistoupí o něco víc až se ho téměř dotýká a zvedne druhou ruku, aby oběma palci zlehoučka zakroužila po jeho spáncích a prsty synchronně zakrouží ve vlasech, když tak spokojeně mhouří oči pobídl jí k malé jemné masáži hlavy, navíc se jí líbí se ho dotýkat+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 27 dub 2014 13:38

To asi jo, jinak hned zas promoknu. +zazubí se+ No... dobře, ještě to urážení přehodnotím. +připustí teda pobaveně, a jen se na ni tak zblízka dívá+ Ne... ne to asi nejsi. +přikývne, a nespouští z ní oči, dokud je teda nemusí přimhouřit a pak úplně zavřít, když si dovolí ponořit se do toho pocitu, kterej je nepopiratelně příjemnej, cítí jak bolest hlavy, kterou měl schovanou někde hluboko ve frontálním laloku pomalu rozpouští, a v krku mu zarezonuje tiché zamručení, co nedokáže tak úplně potlačit+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 27 dub 2014 13:54

Jo to bys měl. +zazubí se na něj vesele+ To bych řekla. +pousměje se a s úsměvem sleduje jeho reakci. prsty se mu jemně pobírá ve vlasech, masíruje kůži pod nimi a jemně krouží palci po spáncích. vesele se usměje, když tak pěkně zamručí na znamení, že něco dělá dobře, rozhodně se jí jeho reakce zamlouvá. jemně přitlačí a ještě chvíli pokračuje v masírování, než pomalu ustane a dlaněmi sklouzne na jeho ramena, které zlehka promne v krátké a letmé masáži, a vzápětí pohladí, než stáhne ruce pryč+ Nedáš si kafe nebo čaj? +zajímá se s úsměvem+
Neferet
VIP Member

Re: Obývací pokoj s kuchyní

Příspěvekod Isaac Walker » 27 dub 2014 17:00

+když přestane, chvilku mu trvá, než to vlastně zaregistruje a ten příjemnej pocit opadne, otevře oči a zamrká do světla+ Co? +svraští obočí, jak napůl přeslechl otázku+ Hm... +koukne na hodinky+ Ale jo, kafe je fajn. +přikývne, a posadí se na linku, aby se díval, jak ho připravuje, ovšem ještě chvilku vypadá poněkud vyoraně+ Dneska jsem měl jenom jedno, a ještě budu muset pár hodin vydžet. +pousměje se, a nohama v ponožkách zatím houpe ve vzduchu+ Jeden cukr. +upřesní to ještě+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 27 dub 2014 17:07

+skousne si ret, aby se nerozesmála, když vidí jak vyoraně kouká+ Kávu? Nebo čaj? +zopakuje mu trpělivě a se širokým rošťáckým úsměvem+ Hele ale pokud tě příliš zdržuju, tak to klidně řekni. +zazubí se na něj vesele, ale dá se do přípravy kávy, do konvice napustí vodu a vyndá dva hrnky. do jednoho nasype kávu dle přání a do druhýho si hodí sáček s čajem+ Kolik, že jich tak běžně míváš? +zajímá se vesele, když na talíře nakrájí bábovku a přisune mu jí, než zalije oba hrnky+ Dobře. +odkývá mu cukr a kostku mu do hrnku hodí a přidá i lžičku na zamíchání+ Tak tady, prosím. +usměje se na něj, když mu hrnek postaví vedle bábovky a druhou ruku má krátce položí na stehno, tak mimoděk a bez přemýšlení+ Málem bych zapomněla. Od návštěvy ministerstva... nepostrádáš náhodou něco? +zajímá se vesele+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 27 dub 2014 18:15

Já myslím, že se to snad nezblázní. +pousměje se+ Nepiješ kafe? +zajímá se+ No, kolik je potřeba. Když táhnem čtyřiadvacítku, tak klidně čtyři. Jenže americký kafe není žádná kofeinová pecka, to je spíš spousta cukru a oříšková příchuť. +zašklebí se vesele a kafe si zamíchá s vehemencí díky níž si trochu vyšplíchne na kalhoty+ Ale já už nemůžu. +zazubí se, když mu nabídne bábovku, ale tak aby neurazil, dá si kousek nebo čtyři+ Postrádám? +podiví se, ale pak mu to dojde+ Jo, nechal jsem někde bundu, musím se tam zítra stavit, jestli nebude ve ztrátách a nálezech, nebo něco. Měl jsem v ní tabák. +zamračí se+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 27 dub 2014 18:29

+zavrtí hlavou+ Nechutná mi. Vůbec netuším jak ho můžete pít. +zazubí se na něj+ Je děsně hořký. Párkrát jsem to zkusila a narvala jsem do toho cukr a smetanu a nic nepomohlo. +zavrtí nesouhlasně hlavou+ To ti fakt chutná? +koukne na něj pochybovačně ale vesele+ Máš v plánu se svléknout celý? +zazubí se na něj, když si všimne, že si pobrindal i kalhoty+ Tak jestli nemůžeš, tak nemusíš. Zabalím ti na cestu. +zasměje se, když na ní tak kouká+ Tak chvíli počkej. +zazubí se na něj vesele a na chvíli se ztratí v ložnici, a když se vrací má přes ruku přehozenou jeho bundu+ Snad je v ní všechno. Válela se na zemi. Jen tak tak jsem jí zachránila před ušlapáním. +zazubí se na něj vesele+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 27 dub 2014 20:02

To si člověk zvykne. +pokrčí rameny+ Ze začátku bych řekl, že nechutná nikomu. Jde o ten kofein, ne o božskou chuť. +uculí se+ No, nechutná. Taky nesmíš pro kafe do Starbucksu. Trvalo mi měsíce, než jsem našel ten správnej obchod s kafem. +usměje se+ Nemám s tím problém. +zazubí se vesele, a vypraví se za ní, opře se o futra v ložnici a dívá se, jak hledá jeho bundu+ Tak to jsem ti hluboce zavázanej. +zazubí se, a bundu si od ní vezme+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 27 dub 2014 20:09

A to není kofein i v něčem jiném? Já do sebe leju colu, když potřebuju být dlouho při smyslech. +zazubí se na něj vesele+ Ještě abys měl. +zasměje se vesele a chvíli štrachá po pokoji jelikož si není úplně jistá, kam bundu uklidila+ To bys měl... málem jsem se o ní přerazila, když se mi zapletla pod nohy. +zazubí se na něj vesele+ Chtěla jsem jí zítra odnést Man. Myslela jsem, že by spíš věděla kde tě sehnat, než někdo ve ztrátách a nálezech, ale když už si tady. +usměje se na něj+ Ale příště si do ní dej nějaký kontakt kdyby si jí zase někde zapomněl. +uculí se na něj, jako by snad neměla nejmenší podíl na tom, že jí tam zapomněl+ Je to skvělá bunda bylo by škoda o ní přijít. +pousměje se+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Chapel Street 38, London