Obývací pokoj s kuchyní

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Obývací pokoj s kuchyní

Příspěvekod Isaac Walker » 14 dub 2014 23:36

Už docela dlouho. +uculí se+ A ještě mě pár ulic čeká. Je nás na to málo, ale i tak můžu být rád, že mi místní ministerstvo vyšlo vstříc. Taky bych to mohl dělat sám. +zazubí se+ Jo, tyhle dva dny. +přikývne, a opře se bokem o linku+ Dobře. +přikývne, a udělá si u jejího jména v notesu nějakou krátkou poznámku+ Popravdě moc nečekám, že z tohohle vyslýchání něco bude. Lidi ve městě si okolí moc nevšímají, a tenhle týpek nepatří k těm nejhlasitějším. +zamračí se+ Hm... stačí trochu vody, děkuju. +přikývne, protože je fakt, že má po tom obcházení docela žízeň+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 14 dub 2014 23:52

Tak to ti ani v nejmenším nezávidím. +zavrtí nad tím hlavou a zkontroluje brambory, co se tak hezky zlehka vaří+ Ráda bych nějak pomohla, ale obávám se, že informace v tomhle případě nebudou zrovna moje silná stránka. +zamračí se+ Myslíte si, že je pořád někde tady? +zajímá se, když mu nalívá sklenku s vodou a očividně nad něčím zároveň přemýšlí+ Mám návrh. +nadhodí opatrně, když mu podá sklenici+ Co si dát takhle na hodinu pauzu? Vsadím se, žes toho moc dneska nejedl a já mam v lednici maso na steaky pro celou rotu. Sama to všechno nesním. +koukne na něj výmluvně+ Navíc pořád jsem dlužná za tu čokoládovou tyčinku. +zazubí se na něj vesele+ Brambory budou za chvíli a jestli umřeš hlady, tak nikoho jen tak nechytíš. +otevře lednici a vyndá naložené maso ve skleněné misce+ Samozřejmě tě nenutím. To já jen, kdyby si měl hlad. +uculí se vesele, když misku postaví na linku+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 15 dub 2014 19:40

Ale tak člověk se seznámí se zajímavýma lidma. +zazubí se+ Třeba kus po ulici dolů bydlí transvestita, a vedle stará paní se sedmi kočkama, ta na mě byla moc hodná. +uculuje se, vezme si od ní skleničku, a voda v něm zmizí div to nezasyčí+ těžko říct. nechová se zrovna racionálně. Jestli se rozhodl pro londýn, možná ještě jo. +pokrčí rameny+ Nemůžu zneužívat dobrou vůli místních občanů. +zasměje se, a natočí si ještě jednou vodu+ Navíc jsem jedl před chvilkou. +dodá, načež mu usvědčujícně mocně zakručí v žaludku+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 15 dub 2014 20:00

O tom v nejmenším nepochybuju. +zasměje se+ Jo tak ta zní vysloveně podezřele. Určitě krade tomu transvestitovi mlíko pro kočky. +zazubí se vesele a jen pobaveně zvedne obočí, když do sebe obrátí vodu na ex+ Tak jemu to určitě racionální příjde, ale je zvláštní, že cestoval přes půl světa. Předpokládám, že po sobě nezanechal nějaký magický otisk? +nakloní hlavu zamyšleně na stranu+ Neboj se, já bych se zneužívat nenechala. +zazubí se na něj vesele+ Jo to slyším. Zhruba tak někdy kolem poledne? A je skoro šest. +zasměje se vesele, když zaznamená kručení v jeho žaludku+ Ale jak je libo. +odstraní z misky folii a loupne po něm pobaveně očkem, když zavoní bylinky, které v tomhle světě nerostou, přímo prozrazují jak šťavnaté steaky z masa budou+ Skutečně si nedáš? +uculí se na něj vesele když mu dá přičichnout k bylinkami provoněnému masu+ Zabalila bych ti pak i kousek bábovky. +zavlní svůdně a vesele obočím+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 15 dub 2014 22:38

No aby ses nedivila, ne vždycky vraždí potetovaný stokilový trestanci. +zazubí se+ Lidi co na to nevypadají jsou mnohem nebezpečnější. +uculuje se+ Ono to z jeho pohledu smysl dává. +zamračí se, a sklopí oči, protože jí toho nechce moc vyklopit+ Ale zanechal. +připustí+ Nicméně to jsou důležitý stopy. +uculí se+ Ne? No, to je škoda. +zazubí se vesele+ Jo? A co z toho budeš mít ty? +zvedne pobaveně obočí, ale vypadá poměrně nalomeně+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 15 dub 2014 22:51

Jo, já vím. +pokývá zlehka hlavou+ Kdo by taky podezíral šedesátiletou babičku, která se ke každýmu chová jako by byla jeho vlastní babička. +zazubí se vesele+ Je mi to naprosto jasný. +zašklebí se vesele a zvedne ruce v obraně před sebe+ Už se na nic ptát nebudu. +uculí se+ Tak ono je zneužívání a neužívání. +zavlní obočím, než se vesele zazubí+ Já? +ukáže si na hruď děsně dotčeně, ale v očích jí vesele svítí+ Nic, jen snad příjemnou společnost. Nerada jím sama. +culí se vesele a jak má dobrou náladu, tak smyslně zakroutí boky, ve své podstatě bezmyšlenkovitý pohyb+ Ale pokud mermomocí trváš na tom, že musíš obejít zbytek ulic... hladový... sám... v dešti... +koukne k oknu za kterým se před chvilkou rozpršelo+ ...tak tě samozřejmě nutit nebudu. +culí se vesele, než položí misku s masem na linku a sehne se o spodní skříňky pro pánev+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 15 dub 2014 23:42

Právě, takový můžou utíkat pozornosti strašně dlouho. +zazubí se+ To bude lepší, stejně nesmím nic říkat. +zasměje se+ Jo? Nepovídej, a v čem je rozdíl? +uculuje se+ No, to by sis sem měla někoho nastěhovat. +zazubí se+ Jinak budeš jíst sama často. +zahýbe vážně obočím+ V dešti? +podiví se, přistoupí k oknu, a vykoukne ven+ Nesnáším londýn. +zabrblá s povzdechem+ No ale jak by to vypadalo, kdyby se všichni policajti ulejvali u hezkejch holek? +zasměje se, a posadí se na parapet okna+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 15 dub 2014 23:54

No tak třeba by ten rozdíl mohl být v tom nechat se využívat dobrovolně a v tom být využíván nedobrovolně. +zazubí se na něj vesele+ A nevíš náhodou koho? +zasměje se vesele+ Hold budu chodit jíst do města nebo si sem sem tam někoho pozvu, třeba kamarádky. +uculí se+ Ale, pročpak? Vždyť je tam takový hezký deštivý počasí. Nemáš deštník? +protáhne vesele a škádlivě+ Když chvilku počkáš, tak to brzo přejde. +pousměje se na něj vzápětí měkce, než stočí svojí pozornost k pánvi, nalije na ní trochu oleje a nechá ho pořádně rozpálit+ No třeba tak, že jste tak jen lidi, kteří potřebují pít, jíst, spát... trochu toho odpočinku. +zazubí se vesele+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 16 dub 2014 22:33

Ale proč se vůbec nechat využívat? +pokrčí vesele rameny+ Nemyslím, že bys měla problém najít hosty na večeři. +zazubí se na ni+ Lepší je objednat si jídlo domů. Chodit po ulicích je teď poněkud o dršku. +zamračí se trochu, ale hned to zas přejde+ Na co deštník, je to jenom voda, zase to uschne. Pár kapek mně přece nerozpustí. +zasměje se+ Jo? Anglický deště netrvají týdny? +uculí se+ To potřebujem. +připustí+ Ale na všechno je určitej čas. Jinými slovy nejdřív práce, pak zábava, že. +zazubí se, a jak tak sedí, kinklá si nohama ve vzduchu+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 16 dub 2014 22:50

Tak každý k tomu může mít jiný důvod. +pokrčí výmluvně rameny+ No ono to tak možná nevypadá, ale je to poměrně dost oříšek. Ta nemá čas, tenhle musí do práce a opravdu si do baráku cizí lidi nezvu... pokud zrovna nejde o sympatického policistu. +uculí se vesele+ To je o dršku pořád. Nikdy nevíš koho potkáš. +trhne zlehka rameny a zkusí brambory, jestli už jsou měkký+ Když to říkáš. +zazubí se na něj vesele a loupne po něm očkem, na chvilku si ho představjíc jak je celý mokrý a vlasy se mu lepí k obličeji, košile ke svalnaté hrudi. musí prudce zavrtět hlavou, aby tu představu vypudila z hlavy a věnovala se dál přípravě jídla+ Hmn... +zamyslí se nad tou otázkou+ ...no co. Právě jsem se přistěhovala. +uculí se na něj výmluvně, že taková informace je poněkud detail+ Tak jídlo neber jako zábavu, ale jako povinnost. Navíc odpočatý toho zvládneš určitě víc. +usměje se na něj, než položí maso na pánev, aby ho správně+ Jak máš rád steaky? +zajímá se+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Chapel Street 38, London