Na cestách s Vicky a Byronem II.

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách s Vicky a Byronem II.

Příspěvekod Byron » 01 úno 2021 23:17

Jo, jdeme. +usměje se a Robin tam lítá ve sněhu, páč Byron ví, že to prarodičům nebude vadit a jenom poočku kouká na Sophi, aby se jí něco nestalo, než dojdou ke dveřím a dřív než zaklepají, tak jim otevřou prarodiče+ Už na vás čekáme. +usmívají se mile+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 úno 2021 23:20

+musí se uculit, pač vypadají děsně mile, a Sophie hnedka přiběhne k nim, pač je zvědavá+ Ahoj. +zazubí se na ně, a Zoe se trochu stydí před cizíma lidma a schovává se obličejem Vicky ve vlasech, a vykukuje zpoza nich+ Dobrý den, moc mě těší. +usměje se na ně a snaží se vypadat jako že si byrona zaslouží+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 úno 2021 23:30

Ahoj, já jsem Adel. +sehne se babička k Sophii a podá si s ní ruku+ Ale můžeš mi řkat babi, když budeš chtít. +usměje se na ni+ Vítám vás, já jsem Simon. +usměje se na Vicky a podá jí ruku a pak ji políbí na obě tváře+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 úno 2021 23:36

Tak jo. Já mám taky babictu. +oznámí jí Sophi vážně a důležitě si s ní potřese rukou+ děkuju. +usměje se Vicky a přivítá se s dědečkem+ Zoe nechceš podat dědovi ruku? +navrhne, a Zoe se stydí, ale zamává mu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 úno 2021 23:38

+Adel se pak taky s Vicky přivítá stejně a Byron je oba obejme+ No jo, přivezli jsme si sebou celej dům. +zazubí se na ně, ale prarodičům to vůbec nevadí a pomůžou jim s taškama do jejich hostinskýho pokoje a Sophi a Zoe mají pokoj v dětským pokoji+ Nejste promrzlí? +zeptá se Adel+ Udělala jsem horkou čokoládu a něco na zub.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 úno 2021 23:41

robine nelítej- +začne, ale už je pozdě, a maj mokrý stopy všude, a sophie tam hnedka vběhne a na všechno ukazuje a ptá se co to je, a vicky holkám aspoň sundá bundy a mikiny+ máte moc krásný dům. +usměje se, jak je to tam takový pěkný a útulný+ jooo cokoláda! +zavýskne Sophie a hnedka běží, a pak se zarazí+ mužu jo? +koukne na Byrona+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 úno 2021 23:45

+prarodičům to vůbec nevadí, Robinovi se jen zasmějou a ukážou mu, jaký mu nachystali místo u krbu a vepřový ucho, takže je hned zujatej a Byron se usměje na Sophi a přikývne+ Jasně, že můžeš. Co my, Vicky? Zabydlíme se nejdřív, nebo si dáme čokoládu? +usměje se na ni a chytne ji za ruku, páč ví, že je nervózní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 úno 2021 23:51

Jooo! +zavýskne Sophi a běží si pro čokoládu, a Zoe na to taky slyší, takže vykoukne, i když ještě od mámy z náruče radši nejde+ jen si dej, mně je jasný, že na ni máš chuť. +uculí se na něj a stiskne mu prsty, pač by jí prišlo nezdvořilý zmizet, když pro ně babi pekla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 úno 2021 23:54

+uculí se na Adele+ Sophi vám zatím předvede, jak je úžasná a my přijdeme zachvilku. +Adele se jenom s pochopením usměje a přikývne a zavře jima on tam zůstane s nima+ Neboj, oni to pochopí. +usměje se na ni+ Nechci tě tu nechat samotnou a Sophi je okouzlí. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 úno 2021 00:00

ale to je hrozně trapný. +zašeptá a stydí se víc jak Zoe, ale obejme ho a schová se mu do náruče i se Zoe+ vypadám jako pako. +povzdychne si mu do mikiny, ale je ráda, že může na chviličku vydechnout+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner