South Provence and Ténebreuse Manor

Moderátor: Victoria

Re: South Provence and Ténebreuse Manor

Příspěvekod Victoria » 23 srp 2014 14:16

No jo, asi jo. +zamumlá, když cítí poněkud rozbolavělou nosní přepážku, a trochu se k němu přitulí+ Promiň. +zahuhňá mu do trika+ Já si skoro nic nepamatuju.Což byl vlastně účel. +zašklebí se+ Je mi úplně děsně. +pousměje se trochu, ale vlastně je to dobrý, protože když je jí blbě fyzicky, nemá čas soustředit se na nic jinýho+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 srp 2014 14:18

Tak jo. Jestli to vyšlo. +trochu si povzdechne a usměje se na ni, pohladí ji+ Tak se zkus ještě trochu vyspat, to časem zmizí. Kocovina dycky časem zmizí. +usměje se na ni povzbudivě+ Já se o tebe postarám. +slíbí jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 srp 2014 14:30

Musí zmizet, v pátek jedeme k vašim. +pousměje se+ děkuju. +pohladí ho po pažích, a je fakt moc ráda, že ho má+ Já bych bez tebe asi fakt umřela. +řekne mu úplně vážně+ Jsem ráda, že jsi šel se mnou. +dá mu pusu někam na hrudní kost, a pevně ho obejme+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 srp 2014 14:33

No jo, k našim. +vzpomene si a těžce si povzdechne+ To zas budeš zachraňovat ty mě, abych neumřel. +pousměje se na ni+ Ale vždyť víš, že bych s tebou šel úplně všude. +usměje se na ni a drží ji v náručí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 srp 2014 14:45

+ještě usne, na dvě tři hodinky, a když se vzbudí, je jí trochu líp a už má trochu hlad+ Ahoj. +zamžourá na něj s rozespalým úsměvem+ Jak se máš? +zeptá se, a pohladí ho po tváři+ Pojď, zvu tě na čokoládovej croissant. Když už jsme v tý paříži. +navrhne, ještě je taková rozlámaná a bolí ji hlava, ale to se dá vydržet+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 srp 2014 15:03

+trochu spí, ale spíš ne, tak si k tomu pustí potichu televizi+ Ahoj? +koukne na ni a pak se usměje+ Ahoj. Už je ti líp. Nepozvracíš mě v kavárně? +zazubí se na ni vesele+ Ale všechno naše oblečení desně smrdí. +kývne k hromádkám u postele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 srp 2014 15:12

Já myslím, že už ne. +pousměje se, vyleze z postele, a kouzlem o oblečení trochu vyčistí, i když furt smrdí jak hospoda, postupně se obleče a vezme si kabelku, a hned navrchu objeví pytlíček se zbylým bílým práškem, jeho tam ještě tak na dvakrát, tak se kousne do rtu, mrkne po Byronovi, a pak ho honem schová hluboko na dno, aby to neviděl+ Ale jestli chceš radši vajíčka, můžem najít nějaký bistro.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 srp 2014 15:15

+pokouší se vyvětrat si svoje oblečení, ale moc mu to najede, tak nevidí co má v ý kabelce+ No, já jsem pro cokoliv, co tě udrží v dobrý náladě, kočko. +zazubí se na ni a oblíkne si věci+ Můžeme jít? +koukne na ni tázavě a zkontroluje, jestli tam nich nenechal+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 srp 2014 15:25

Jo? +pousměje se, chytne ho za ruku, a sejdou dolu+ Já vím kde jsme. +uvědomí si, když vyleze na ulic+ Támhle o tři ulice vedle je dobrý bistro. +ukáže mu, a zamíří tam, vybere jim stoleček, a překládá mu z jídelníčku co tam mají. sama si objedná croissanty a marmeládu a nějaký plněný sladký pečivo, a pak si odejde odskočit na záchod, posadí se tam, na knížce si udělá kreditkou čáru, sjede ji a vrátí se k němu, teda samozřejmě potom, co se ujistí, že nemá nikde prášek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 srp 2014 15:33

+zaplatí za ubytování a dá jim nějaký dýžko, za ten šok v noci+ Jo? Tak to je dobře, ještě sme mohli bejt úplně na jiným kontinentě. +zasměje se a chytne ji za ruku+ Tak jdeme, kočko. Ukaž mi krásy Francie. +posadí se s ní ke stolečku anechá si donýst kafe a dá si k tomu croasant. Spokojeně jí a pije a usměje se na ni, když se vrátí+ Něco jsem ti i nechal. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner