Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Byron » 29 zář 2014 17:51

+vyleze ven, vyzvrací se do škarpy a teprve pak si všimne jí a utře si pusu+ Proč seš na mě taková škaredá, Vici? +popotáhne a přijde k ní blíž+ Proč? Dyť já tě akorát děsně miluju a chci bejt s tebou. To je to tak zlý, když nechci aby se na tebe lepili chlapy? Dyť ti nezakazuju nikam chodit, nehlídám tě ani nic. +utře si obličej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2014 18:01

+sedí tam na obrubníku a brečí, a když přijde, otře si oči aby to neviděl+ já jsem na tebe škaredá? udělal jsi ze mně úplnou krávu přede všema mýma známýma. +zamumlá+ Ne, o to nejde. +zavrtí hlavou, a vstane+ víš co je hrozný? že děláš to co mi dělal Jade. jako kdybych byla tvůj majetek. jak kdybych nedokázala myslet sama za sebe. a něco ve mně prostě proti tomu kope. +pokrčí rameny+ já jdu do bytu. ty by ses měl jít omluvit Angie. +vysmrká se, a vyndá cigára+ ale dělej si co chceš, já už ti nebudu říkat, co máš dělat. +zamumlá, a vydá se ulicí dolů+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2014 18:05

+koukne na ni a naprosto a úplně strne, zbledne a vytřeští na ni oči+ No, to nemyslíš vážně. to fakt nemůžeš... kočko... Vici... Jade? +třeští na ni oči a zcela zjevně není schopnej jedinýho slova+ Dyť to bych ti v životě neudělal. Vždyť jsem t jenom řekl, že tě miluju, co je na tom špatnýho, tak co? +volá za ní dolů ulicí a naprosto a totálně to nechápe, nic z toho a jenom tam tak schlíple stojí a neví, co má dělat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2014 18:36

+zastaví se a kousne se do jazyka, aby nebrečela nahlas, obejme se pažema kolem těla, otočí se na něj zpátky a jen se na něj přes tu ulici kouká, jak je strašně smutnej, a je jí z toho úplně hrozně, po tvářích jí tečou slzy a nějak nedokáže vůbec nic, pohnout se, ani odejít+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2014 18:43

+když vidí, že se zastavila, tak se pohne, nejdřív se rozejde pomalu, ale zrychluje, aby mu náhodou neutekla a když už je úplně u ní, tak zastaví a obejme ji, jenom lehce, aby zjistil jestli che, nechce, nebo jestli ho třeba praští kabelkou po hlavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2014 18:52

+když vidí jak k ní jde, tak se úplně rozbrečí ještě víc, a obejme ho pevně, tak pevně že skoro nemůže dýchat, a políbí ho, hluboce a dlouze a trochu vlhce od slz, a moc sexy to teda není, ale za to z celýho srdce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2014 18:55

+je mu úplně šumák, jak moc sexy to je nebo není, prostě jí jenom z celýho srdce oplácí polibky a drží ji u sebe a ani za nic na světě by ji od sebe nepustil. Líbá ji, ztrácí se v ní, neví jak už dlouho a je mu to jedno, protože tak chce stát úplně až do konce světa, jenom s ní v náručí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2014 20:13

+tiskne ho k sobě a líbá ho, snad ani ne nějak extra zběsile, ale vroucně a hluboce, dokud jí nedojde dech, a pak se mu schová obličejem do kůže na krku, a jen se k němu tiskne+ půjdeš se mnou domů? +zeptá se ho potichu, a už je spíš unavená než naštvaná, a nějak předpokládá, že zpátky do toho klubu asi nepůjdou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2014 20:18

+když se přestanou libat tak ji drží u sebe a hladí na zádech prstama se ji probírá ve vlasech a voní k ním s nisem zaborenym v kudrnach+ Půjdeme domů. +prikyvne s úsměvem a drží ji pořád za ruku protože ji nechce pustit. Chce ji mít u sebe a pořád+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2014 20:33

+trochu se usměje, obejme ho a přemístí je k Angie do bytu, protože se jí nechce nikam chodit, a teprve tam ho pustí, a tak rozpačitě se na něj usměje. svleče si svetr, a vyjde těch pár schodů do půlpatra, posadí se na postel a dívá se na něj dolů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner