Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 dub 2013 01:21

Pokusím se být hodná. +slíbí s naprosto vážně, než se na něj vesele usměje. pomalu si zvyká na tmu kolem sebe a na strašáky co na ně skáčou ze tmy, ale stále se neubrání vyjeknutí či zaječení, pokud jde o něco co jí skutečně poleká jako ta postava co jim vyskočila za zády. tiskne Christianovi ruku čím dál víc a pokaždé, když se jí po kůži přelije jeho magie tak jí to pomůže se opět uklidnit. ale srdce jí dál ubíhá šílenou rychlostí a pohled těká kolem sebe a pomalu získává dojem, že všechno už bude v pohodě. zvuky jí připadají méně děsivé a u přízraků ví, že to je jen atrakce. pomalu se začne uvolňovat, když se zničeho nic objeví rakev a z ní vyskočí upír. a jak je zblblá ze všech těch strašidel ve tmě a vyděšená spojí si to s tím, co dobře zná. jako by se jí před očima vynořila vzpomínka na jiného upíra v jiné době a na jiném místě, jako by nabyla dojmu, že je to on a v jednu chvíli se stane několik věcí najednou. sevře Van pevně kolem pasu připravená jí stáhnout z dosahu a ve volné ruce se jí z ničeho nic objeví dýka jejíž čepel se zaleskne v bledém světle, když se s ní ožene po postavě před sebou. ve zlomku sekundy si uvědomí, že je něco špatně, teplá magie jí konejšivě přejede po zádech a vytrhne jí z představy. ze rtů jí unikne tichý zvuk jak zakleje v cizím jazyce a než stačí zasáhnout figurínu stočí dýku tak, že jí vzápětí zabodne do dřevěné sedačky vedle sebe a zatváří se děsně nenápadně, jakože vůbec netuší co se děje, když se přeci vůbec nic nestalo, vždyť přeci jen málem zavraždila plastového panáka :D +
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 20 dub 2013 11:35

+tak nějak čeká, že už to brzo přijde, takže má oči na stopkách a vlnu magie připravenou téměř na povrchu kůže, a když na ně vybafne upír, tiše zakleje a jeho první instinkt je taky stáhnout Van z dosahu, ovšem jejího, ne že by si myslel, že by jí schválně ublížila, ale o její magii pořád ví prd a netuší, jestli by mu třeba děcko omylem nesamovznítila :D , její reakci vedle sebe spíš tuší, než vidí, a po prvotním šoku si uvědomí, že je to v pořádku, a že to zvládli, tak se trochu uvolní a přejede jí prsty konejšivě po zádech, a někde v koutku mysli se mu usídlí vědomí, že se v tomhle doteď podvědomě kontroloval, ale že se o Van v její přítomnosti vážně nemusí bát. pak už tam prolítne jen pár přízraků a za chvilku za nima něco zařve jako zaříznutý prase, projedou čímsi vlhkým a do očí je praští denní světlo. Van je mu stulená prakticky pod košilí, ale když vyjedou ven, poněkud jí otrne a začne se zase trochu zubit, ale chvilku se nechá hladit po zádičkách a konejšit+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 dub 2013 11:56

+náhodou ona si je dobře vědoma že jí na klíně sedí vystrašený dítě a to dítě má náhodou ráda, že by kvůli němu odkráglovala i figurýnu :D roztřeseně vydechne a pod tíhou vědomí, že už je nejspíš to nejhorší za nimi i její malý soukromý výbuch, tak se tak nějak uvolní a zhroutí vedle něj, hlavu si mu položí na rameno a zavře očka, než vyjedou ven má alespoň chvilku čas přemýšlet. překvapeně sebou trhne, když za nimi něco zařve, ale hlavu ani nezvedne a jen nesouhlasně zamručí, když jí do očí praští sluneční svit. zamžourá a napřímí se, aby rychle vypáčila dýku ze dřeva a schovala si jí v kapse, i když se tam tak úplně nevejde, ale pořád lepší než aby si jí všiml někdo z okolních lidí a vyvolal poprask. koukne na ty dva vedle sebe a musí se pousmát, když vidí Van tulit se tátovi pod košilí+ Pod tátovou košilí je nejlíp co? +usměje se na ní vesele a spiklenecky na ní mrkne, než jí pohladí po vláskách, urovná jí copánek a cvrnkne do nosu+ Víš, že jsi celá rozcuchaná? +upozorní jí vesele a přemýšlí jestli by se nechala přečesat a na Christiana moc nekouká tak nějak se stydí za svojí reakci+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 20 dub 2013 15:48

+no tak on už si je teď vědom taky :D + Chtěla bys taky pod košili? +zazubí se pobaveně+ Teda holky, já nevím jak vy, ale já jsem se málem počůral strachy. +koukne na obě vážně, i když v očích mu pobaveně blýská, nicméně Van ta představa očividně nesmírně pobaví, a dokonce se odváží přestat mu drtit žebra+ Stlašidla mě cuchaly. +žaluje nabručeně malá+ Ale byly jste děsně statečný. +pokývá Chris uznale, a podívá se na ni s takovou zvláštní něhou v očích, a pohladí ji po ruce+ Já bych řekl, že si zasloužíme odměnu. Kdo si dá zmrzku? +navrhne a hned se přihlásí+ Já já já! +hlásí se taky Vanesska, aby na ni náhodou nezapomněli+ Jahodovou! +vymiňuje si+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 dub 2013 16:04

+vesele se na něj usměje+ Kdo by nechtěl? +v očích jí zajiskří a pokývá vážně hlavou+ Ale mám dojem, že tam máš teď trošku plno. +povzdechne si na oko tragicky a zatváří se přesmutněle, než se na ně na oba zazubí a když prohlásí, že se málem počůral, ta představa jí pobaví stejně jako Vanesscu a vesele se rozesměje+ Tak to abychom ti na příště pořídili plínku. +rýpne si vesele a pohladí ho po tváři+ Ošklivý strašidla. +zamračí se směrem ke strašidelnému domu+ Co kdybychom tě zase učesaly? +usměje se na ní a začne opatrně lézt z vozíku+ Taky jsme se snažily., abychom ti neudělali ostudu a všichni viděli jak statečný máš doma holky. +usměje se na něj a pohladí Van po vláskách a nastaví ruce aby jí pomohla vystoupit+ Tak s tím naprosto souhlasím. +pokývá nadšeně hlavou a taky se přihlásí+ A já chci vanilkovou. +zazubí se vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 20 dub 2013 19:50

Já teda ne, bylo by tam poněkud těsno. +zazubí se, ale podle toho, jak se tváří, by byl zcela ochoten se mačkat+ To bude asi potřeba. +přikývne tragicky+ Začínám bejt pěkně starej. +povzdychne si dramaticky, ale pak se uculí+ Ale musíš jako táta. +souhlasí teda Vaneska s přečesáním, což v překladu znamená, že preferuje copánky+ Já myslím, že minimálně ten chlápek ve vozíku přede mnou žárlil úplně nehorázně, jaký mám statečný holky. +zazubí se a taky vyleze+ Tak jo, já si dám čokoládovou. +rozhodne důležitě a rovnou jim je u stánku koupí, Van k tomu vezme plastovou žličku, protože jinak by ji mohli rovnou převlíkat, a uculí se na ně+ Tak co teď dámy? +zvedne tázavě obočí+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 dub 2013 20:03

Ty jsi totiž výjimka, která potvrzuje pravidlo. +poučí ho s veselým jiskřením v očích+ To tedy začínáš... už nám dokonce i šedivíš. +protáhne hlavě, než se tiše zasměje a zavrtí nad tím hlavou+ Jasně, uděláme to jako táta. +pokyvuje naprosto vážně souhlasně hlavou, jako že je to přeci jasný a bere to na vědomí+ To určitě a nejvíc ve chvíli kdy jsme vřeštěli co? +zazubí se na něj vesele a vydá se nimi pomalu k nejbližší lavičce, kde zatímco Christian kupuje zmrzlinu usadí Van a posadí se za ní, aby jí mohla znovu učesat vlásky+ Teď mi tu zmrzlinu budeš muset přidržovat, abych mohla tomu našemu strašidýlku učesat vlásky. +zazubí se na něj a našpulí pusu jak se dožaduje aby jí dal olíznout zmrzlinu, kterou jí koupil a pak vytáhne z kapsy hřeben, co ona to teď všechno po těch kapsách netahá :D, a pustí se do co nejjemnějšího rozčesávání+ A pak jsi na řadě s vybíráním... pokud tu mají ovšem nějakou další atrakci s autíčkama. +zazubí se na něj vesele a začne Van splétat copánky a vypadá to, že s tím má docela praxi, protože jí to jde hezky od ruky+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 20 dub 2013 22:23

Doufám že pozitivní výjimka. +zazubí se+ To nevadí, šediny jsou sexy. Koukni na Clooneyho. +zahýbe obočím a uculí se, a nechá je tam samotný, zatímco jde koupit zmrzlinu, za chvilku se vrátí a balancuje tam tři kornoutky způsobem, že je jasný, že to nemůže unýst jen tak a určitě si pomáhá magií, Vanessce dá tu její a zbylý dvě drží a průběžně olizuje, aby mu nestekly po prstech, Van se u česání ani moc neksichtí, je zvyklá držet, a když má hotovo, tak si t dozadu osahá malýma prstíkama a vypadá vcelku spokojeně+ Doblý. +zhodnotí to vážně, a i když má lžičku, už má zas tváře celý růžový od zmrzky+ Vaše zmrzlina, madam. +uculí se Chris a podá jí její značně olízanej kornoutek, usadí se k nim a Van se mu okamžitě vyšplhá na klín, přičemž půlku kopečku vykydne na zem+ Já už jsem si svoje oblíbený projel, ale jestli chcete ještě někam, tak není problém. +usměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 dub 2013 22:36

To si piš, že pozitivní. +uculí se na něj vesele+ Jo sexy... to rozhodně. +rozesměje se vesele až jí tváře zrůžoví a objeví se na nich dolíčky a jak tak myslí na to, jak moc je sexy, její magie ho zlehka plácne po zadku, než se uculí a vrátí se zpět k vláskům, které splétá dohromady. za chvilku má hotovo a spokojeně si prohlíží svůj výtvor+ Tak to jsem ráda. +usměje se a líbne Van seshora do vlásků, skutečně potěšená svým úspěchem až jí napadne, jestli by jí mohla do postele vypravit dneska ona. trošku se zarazí nad tou myšlenkou, ale nakonec se usměje a v duchu si to spokojeně odkývá, jako že má vážně jeden lepší nápad za druhým+ Oh děkuji... ale... nejdřív mi řekněte kam se poděla, protože já jasně viděla, že jí bylo jednou tolik. +zazubí se na něj vesele, když si od něj převezme kornout a nadšeně se pustí do zbytku zmrzliny+ Já mám tedy dojem, že jsme prošli celý park snad třikrát. +natáhne si nožky a významně s nimi zahýbe, pomalu cítí jak jí začínají v těch botách bolet+ Máme vůbec ještě nějakou zajímavou atrakci, na které jsme nebyly? +zajímá se, protože má trošku binec v tom, co je tu ještě zajímavého a co už by se za zajímavé nedalo považovat+ A jak seš na tom princezno? Nejsi ještě unavená? +zajímá se, aby holčičku nechtěla tahat po dalších atrakcích zatímco by usínala únavou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 21 dub 2013 14:21

No to se mi ulevilo. +zazubí se, a trochu sebou škubne, když ucítí závan její magie, a s přimhouřenýma očima na ni koukne ve stylu "jen počkej"+ Vidíte to sluníčko, drahá dámo? +koukne na ni vážně+ Prostě se rozpustila. +pokrčí rameny, jakože on tomu taky vůbec nerozumí, a pak sse zazubí+ Ale můžeš si líznout ode mě. +nabídne jí svůj kornoutek+ Já už bych to taky moc neprotahoval. +přikývne, protože Van se mu na klíně hezky uvelebila a teď si mu opírá hlavu do košile, což jasně signalizuje, že začíná bejt pěkně unavená+ Tlošku. +připustí holčička, a promne si oči hřbetem ruky+ Tak vezmeme pana Slona domů a ukážeme mu, kde teď bude bydlet? +koukne na ně tázavě s úsměvem+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner