South Provence and Ténebreuse Manor

Moderátor: Victoria

Re: South Provence and Ténebreuse Manor

Příspěvekod Victoria » 16 zář 2017 00:13

a nebo máš malou fantazii. +zazubí se na něj zpátky+ jo, já vím, já jen... jsem děsně nejistá. musí tě to už štvát, furt mě utěšovat a tak. +pousměje se+ nemáš někdy pocit, že tě děsně měním? +koukne na něj velikýma očima+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 zář 2017 00:18

Jo, to je možný. +zasměje se a dá jí pusu na nos+ Mě to neštve. +zasměje se+ Trochu mě štve, že si myslíš, že mě něco štve. +mrkne na ni+ Myslíš? +zamyslí se+ Já mám pocit, že dospíváme. +přikývne+ Ale tak nějak dobře.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 zář 2017 00:21

jo... asi to tak musíme bejt, když máme malou. +usměje se+ a řek bys mi, kdyby tě něco štvalo? já se bojím, že mě budeš chránit tak moc, že mi to neřekneš. +opře se o něj+ a taky že tě nutím žít život kterej nechceš. a taky že ti bude vadit, že už spolu nespím tolik jako na začátku. prostě se dost bojím, jak sis asi všimnul. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 zář 2017 00:27

+kdyby mě něco štvalo, tak ti to docela určitě řeknu. +přikývne+ takse přece taky dělá vztah ne? +usměje se+ A ty mi taky řekneš, kdyby tě na mě něco štvalo? +zeptá se jí+ No to mi nevadí, že spolu už tolik nespíme. Já se ti moc omlouvám, ale bojím se, že nejseemádný takový to exuální macho. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 zář 2017 00:33

tak jo. já ti věřím. +usměje se+ no já nevim, seš tak trochu můj první fakt seriozní vztahovej pokus. +zasměje se+ jo, ty to na mně stejně dycky poznáš. +usměje se na něj+ oh, tak já to teda překousnu. +zazubí se+ já sem náhodou moc ráda jakej seš. +chytne ho za ruku+ a... nesměj se mi jo, ale mě vždycky přišlo jako kravina, když lidi říkali, že se zamilování změní v lásku, ale mám dojem, že to cejtím, víš? že je mi s tebou strašně dobře, ale už to není jenom takový to jak se vznáším na zamilovaným obláčku, ale opravdický, silný, pevný, reálný. že to je víc než jen zapálený lejtka. +zrudne trochu+ že si umim představit, že to takhle bude šedesát let. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 zář 2017 00:37

jakej pokus? +zasměje se+ Tohle je ještě pořád pokus? +zazubí se na ni+ Já bych řekl, že se ten pokus už docela povedl. +pohladí ji po prstýnku+ Že jo. Já to taky cejtím. +přikývne+ Je to nádherný.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 zář 2017 00:41

já doufám, že to je poslední pokus, kterej budu muset pokoušet. +uculí se a vtiskne mu pusu do dlaně+ já vím, že děsně kecám. +zasměje se, a nakloní se k němu, aby ho políbila+ moc o věcech dumám, no. ty seš spíš ten co víc žije, než rozebírá. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 zář 2017 00:45

No to taky doufám. +usměje se na ni+ Já s tebou chci zůstat už napořád. +koukne na ni vážně+ Ale to je dobře, přece, takhle se doplňujeme. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 zář 2017 00:47

já s tebou taky chci zůstat napořád. +uculí se+ to jsem chtěla už na svatbě, ale mám dojem, že mi to teďka došlo, co to znamená, a že to je fakt boží. +usměje se+ jo, je to super. +uculí se+ jsi skvělej. fakt jo. +usměje se+ ani ti nevadí, že mi Matt řek o číslo. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 zář 2017 20:24

Jenom trošičku. +zazubí se na ni+ Ale tak ti řek o číslo. +pokrčí rameny+ Já vím, že jseš se mnou a že mě miluješ. +usměje se a dá jí pusu+ Tak co, kočko, Není ti ještě zima? +obejme ji,a by ji zahřál kdyžtak+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner