Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Christian » 11 lis 2013 20:36

+usadí se naproti a rozepne si knoflíček na saku+ Dáš si něco k pití? Počkal bych s jídlem na ostatní. +pousměje se a objedná si Martini+ Je to náš oblíbený podnik. S Danem chodíme tedy většinou někam jinam, ale když je nás víc, je to tady hezké a takové zašité. A mají výborného kuchaře. +uculí se, a pohladí ji po ruce+ Vážně to neřeš. +zavtí hlavou+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 lis 2013 20:41

Jo, jo s jídlem určitě musíme počkat. +pokývá souhlasně hlavou, když se na něj usměje+ Asi začnu s colou, víš jak melu když piju alkohol. +zazubí se na něj vesele a lituje, že je tak daleko, jelikož by se mu ráda schovala pod paži, to by jí uklidnilo nejvíc+ Nedivím se, že je váš oblíbený. Je to tu moc hezké s takovou příjemnou atmosférou. +pousměje se+ Já se snažím. +koukne na něj omluvně, že jí to nejde líp+ Co tady mají nejlepšího? +zajímá se, aby zaměstnala myšlenky+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tousignants » 11 lis 2013 21:04

+vlezou do dveří, o pár minut později, než byl sraz, a pozdraví se s Maitre D', který je hned pozná a odebere jim kabáty osobně, prohodí několik slov a odvede je ke stolečku+ Dobrý večer. +pozdraví s úsměvem, poučeně už v angličtině, Dan má na sobě neformálnější oblek a Laura tmavomodré elegantní šaty, a cestou se na něj usměje a lehce se mu otře hřbetem ruky o ten jeho a něco mu pošeptá do ucha+ Daniel Tousignant. +představí se a podá jí ruku první, lehce jí potřese dlaní a políbí jí klouby, a Laura jí dvakrát políbí na obě tváře+ Omlouvám se za zpoždění, protáhla se mi schůzka s jednou velmi přívětivou dámou. +usměje se omluvně, a Chrise přivítá trojitým polibkem, načež jí Dan přisune židli+ Už jste si vybrali jídlo? Mají tu báječné ryby. +usměje se+
Tousignants

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 lis 2013 21:14

+stočí pohled k těm dvěma a vesele a přátelsky se usměje, i když je nervozní je přímo nadšená že je pozná+ Dobrý večer. +vstane+ Jasmine. +představí se jelikož jí to přijde vhodné a nechá si políbit klouby a i tváře od Laury i když překvapeně zamrká, jak na něco takového není zvyklá+ Vůbec nic se neděje, to se může stát každému. +usměje se na ní přátelsky a zase se posadí+ Právě jsem se Chrise ptala co tu mají nejlepšího, abych si promyslela co si dát. S jídlem jsme chtěli počkat na vás. +usměje se vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tousignants » 11 lis 2013 21:47

Některým z nás častěji než jiným, že. +poznamená Laura, a střelí pobaveným pohledem po Danovi+
To ovšem můžeš vyčítat jedině tady Chrisovi. +ušklíbne se na ni vesele+ Já si rozhodně dám jehněčí, chodím sem jen na něj. +dodá a zamyšleně se zadívá do lístku+ Dá si ještě někdo červené maso? Jestli má cenu objednávat celou láhev červeného. +podívá se po ostatních+
Na mně se nedívej, já si dám rybu. +pousměje se Laura, a zavře menu+ Kdyby to šlo, nejedla bych nic jiného. +usměje se+ Ti dva se mi už na škole smáli, že jsem jak těhotná. +poznamená+
Tousignants

Příspěvekod Christian » 11 lis 2013 21:52

Pokud se dobře pamatuju, firma byl tvůj nápad. +ušklíbne se na něj Chris+ Takže já si dám telecí líčka? +podívá se do lístku+ To by šlo. +přikývne+ Ale musíš uznat, že opékat ve tři v noci mořského vlka není úplně normální. +uculí se na Lauru+ Už víš co si dáš? +zkontroluje ji pohledem konejšivě, aby si nepřipadal moc zavalená+

(třeba tak :D http://www.divinis.cz/cs/jidelni-listek)
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 lis 2013 22:05

+jen trošku zaraženě kouká a těká očima z jednoho na druhého+ Jo, už jsem si všimla, že má Chris tendenci ztrácet pojem o čase, když pracuje. +pousměje se vesele+ Tak to nechápu jak na něco takového mohli přijít. +usměje se na Lauru přátelsky, protože jí nepřijde že by byla nějak tlustá nebo měla bříško, naopak jí přijde že je moc hezká+ Takže se znáte už od školy? +zajímá se s úsměvem+ No... +protáhne tiše a zahledí se do lístku+ ...myslím, že si dám tu kančí panenku. +rozhodne se po chvíli přemýšlení, rozhodně si se štíhlou linií nedělá starosti a na Chrise se měkce pousměje+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tousignants » 12 lis 2013 03:19

Nevím jestli je to vlastní všem mužům, nebo jenom právníkům, ale rozhodně to mají společné. +usměje se Laura+ Nechápu, jak vám ta firma může fungovat, oba jste nepraktičtí až hrůza. +zavrtí vesele hlavou, a počká, než jim číšník přinese sklenk prosecca s jahodou na přípitek+ Taky to nechápu. +zavrtí hlavou a oči jí na chvilku trošku posmutní+

Pravda je, že firmu tajně řídí Juls, my se jen usmíváme na fotky. +uculí se Dan, a když Laura tak sklopí oči, jemně ji vezme za ruku a stiskne prsty+ Ano. +přikývne+ Já a Chris jsme byli v prváku spolubydlící, a pak jsme s pořídili byt, když už jsme nechtěli být na kolejích. Laura studovala na stejné škole francouzštinu a literaturu, potkali jsme se na přednášce. +vykládá s mírně zbožňujícím úsměvem+
Tousignants

Příspěvekod Christian » 12 lis 2013 03:22

Aperitiv. +usměje se Chris promptně, aby zahnal ten podivnej moment+ Jo, a pak už s ním absolutně nebyla řeč. +protočí vesele oči+ Nehledě na to, že jsem kvůli němu musel navštěvovat úplně všechny literární přednášky na kurzu, jen aby ji mohl očumovat, měl bych za to mít nejmíň druhý titul. +zaubí se+Takže na co si připijeme? +pousměje se, když se chopí svojí skleničky+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 lis 2013 10:57

Těžko říct, ale aspoň je vidět, že je baví. Kdyby tomu tak nebavilo, stěží by zapomněli na to, že mají taky jednou včas dorazit domů. +usměje se vesele+ Juls jistě. Pokud něco funguje, hledejte za tím ženskou. +uculí se vesele a jen překvapeně zamrká, když si všimne té nečekané smutné reakce a najednou má pocit, že šlápla do něčeho do čeho neměla, tak trošku umírní nadšení a zabodne pohled do jídelního lístku a chvíli dělá, že tam vůbec není, ale Daniela poslouchá a zlehka pokyvuje hlavou+ Však ono ti to neuškodilo. Určitě si měl taky takové období. +myslí to, že běhal zamilovaně za ženskýma když byl o dost mladší+ Třeba na nová přátelství? +navrhne trošku nejistě a mile se pousměje+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner