Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Byron » 28 zář 2014 14:13

i kdyby jo, čert to vem. +usměje se na ni a proplete s ní prsty a políbí ji na hřbet dlaně a drží se jí a kouká na město. Dá jí brko a když mu nabídne, tak si taky dlouze potáhne a vyfoukne kouř+ Zašukat si taky můžeme. +zazubí se na ni+ Ale tohle bylo dokonalý, kočko. +řekne vážně a trochu se na ni usměje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 zář 2014 14:25

No, to by byl docela průšvih. +uculí se, a pomalu tam s ním pokuřuje a užívá si jak se jí trochu točí hlava+ Až potom. +zazubí se trochu+ Já jsem líná se svlíkat. +zahihňá se+ Angie se mě ptala, jestli bys s nima zítra nechtěl hrát. +koukne na něj+ Ona zpívá v jedný cover kapele, a kytarista od nich odešel, pač se spolu rozešli. A zítra mají hrát v jednom klubu v Brooklynu. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 zář 2014 14:29

Já na to nespěchám, kočko. +zazubí se na ni vesele a jen tak líně pokuřuje a vlastně ani nic se mu nechce+ Hrát? +uculí se a tázavě na ni koukne+ Ty jo... A mají kytaru? +uvažuje nad tím+ To by bylo paráda si zase zahrát před lidma a tak. Dělala bys mi groupies? +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 zář 2014 14:38

+usmívá se na ty mrakodrapy a občas si trochu potáhne, a je jí tam s ním pěkně+ Angie má nějaký doma, zbylo to tam po jednom klukovi. elektriku i akustiku, mám pocit že snad dokonce dvě elektriky. můžeš na to pak mrknout. +usměje se na něj+ no jasně, házela bych po tobě podprsenky. +zazubí se vesele+ mně by se náhodou líbilo bejt holka hlavního kytaristy. +mrkne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 zář 2014 14:43

Paráda. Doufám, že to nebudou nějaký šméčka. +zazubí se na ni, obejme ji jednou rukou kolem ramen a trochu se k ní přisune+ Já jsem vždycky ctěl někoho, kdo by po mě házel spodní prádlo na veřejnosti. +usměje se na ni a oči mu zasvítí, že je jasný, že to myslí vážně+ A budeš holka hlavního kytaristy. +slíbí jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 zář 2014 16:15

no když se ti nebudou líbit, skočíme někam do města koupit nějakou lepší. +usměje se na něj a dá mu pusu na krk+ tak jo, já si vezmu kalhotky do zásoby. +uculí se+ sednu si na bar a budu tě okukovat z povzdálí. +zazubí se, opře se o něj a vajgla hodí dolu na ulici+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 zář 2014 16:20

Určitě budou v pohodě. +řekne presvedcene a mávne nad tím rukou+ Jenom škoda že jsem si nevzal tu svou. Ta je nejlepší. +uculi se a hodí dolů taky vajgla+ Vajgly prší!+krikne dolů a zachechta se veselé jak on už to umí+ Venuju ti písničku. +uculi se na ni anatahne se aby ji dál pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 zář 2014 16:53

Já ti pro ni ráno skočím.+pousměje se+ apokalypsaa. +zavolá taky, a směje se tomu+ Jo? A jakou? Nějakou hezkou, jo? +usměje se, a tak hezky ji to zahřeje, tak si ho u sebe chvilku podrží a políbí ho pořádně, dlouze a pomalu, a usměje se mu do rtů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 zář 2014 17:11

Nějakou zamilovanou až na půdu. +zazubi se na ni vesele+ No uvidíme jak budou vypadat ty co má Angie doma. Nechci té hnát přes celej oceán pro kytaru. +usměje se na ni mile a přitáhne si ji k sobě a chvíli ji liba jenom tak protože se mu chce a libat ji nad new yorkem je boží+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 zář 2014 17:41

tak to bude romantický jak prase. +uculí se na něj+ To je fuk, však jsem tam za minutu. +pokrčí rameny, obejme ho kolem pasu a líbá ho taky, i když je to děsnej kýč, ale to je jí úplně fuk, ještě chvilku ho líbá a pak se na něj usměje+ tak pojď, ať si ještě zatancujem, než bude ráno. +mrkne na něj, a vyhrabe se na nohy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner