South Provence and Ténebreuse Manor

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách s Vicky a Byronem

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2017 22:00

nenene. +zazubí se na něj Sophie, a zahrada je pěkná, trochu zanedbaná, ale všechno tam kvete a roste a voní a bzučí tam hmyz, a dům je trochu oprýskanej časem+ támhle je ten strom, co sem na něj lezla... a támhletudy jsme přes plot s Chrisem zdrhali. +pousměje se, vezme za kliku a vejde do domu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Re: South Provence and Ténebreuse Manor

Příspěvekod Byron » 25 srp 2017 22:06

No to ty vůbec neposlouchej Sophie, ty nikam utíkat nebudeš, jo? +zasměje se+ Je tam někdo? Zajímá se. +vypadá to, že tu nikdo už delší dobu nebydlí....
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2017 22:10

joo, jestli bude po nás obou tak začne zdrhat už v jedenácti. +zasměje se+ ne, nikdo tu nežije. +zavrtí hlavou+ Chris sem občas zajede to zkontrolovat, ale od pohřbu tu nikdo nebyl. +rozhlídne se po hale+ támhle je obývák a salón, vzadu knihovna... támhle kuchyně a pokoje pro služebnictvo. a nahoře naše pokoje, ložnice mámy, její salónek, otcův pokoj a pracovna. +zamračí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 srp 2017 22:15

Ale my budeme spát u tebe v pokoji, že jo. +usměje se obejme jikolem pasu, aby nebyla smutná a usmála se na něj, protože tam jsou teď spolu oni dva a udělají si to tam pěkný po svým a taky nový pěkný vzpomínky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2017 22:18

no jo, myslela jsem si to. +usměje se+ nechci aby tady sophie spala někde sama v pokoji, chtěla bych ji mít u sebe. +pohladí ho omluvně po boku a trochu se k němu víc přitulí, pak ho chytne za ruku, a provede ho tam v přízemí, všechno je to tam zařízený luxusně, ale ne přehnaně okázale, akorát už je to tam trochu omšelý, ale celkem čistý, protože se před pohřbem uklidilo, a pak s nima vyjde po schodech nahoru a trochu zaostane a jen civí na dveře do otcova pokoje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 srp 2017 22:24

No jasně, že bude spát s náma ve tvým pokoji, postel je tam velká dost. +usměje se na ni a pak se zarazí, dky ona se zastaví+ POjď pryč, kočko. +chytne ji za ruku+ Pojď. +
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2017 22:28

já sem ráda, že ti to nevadí. když s náma spí. +usměje se na něj fakt pěkně+ jo... +přikývne nepřítomně a kouká na ty dveře+ už tam není, že jo. +usměje se tak provinile+ jsem pako. +zavrtí hlavou+ támhle bydlela máma... měla obrovskou skříň plnou šatů, jako holka jsem se tam schovávala, vonělo to tam jejím parfémem. +uculí se na něj, vezme ho za ruku a jde s ním k sobě do pokoje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 srp 2017 22:30

Jasně, že mi to nevadí, proč by mělo? +usměje se na ni+ Je to náhodou pěkný. +pousměje se+ A chceš se jít kouknout do tý skříně? Já můžu jít s tebou, kdybys chtěla. Nebo ne, kdybys nechtěla.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2017 22:33

některejm chlapům by to vadilo. s dítětem v posteli se blbě souloží že jo. +pousměje se+ mně to taky přijde moc pěkný. +uculí se na něj+ jo, určitě se tam pak někdy podívám. +usměje se+ však tu budem pár dní, máme čas. +pohladí ho po prstech, ale je tam celkově tak trochu nesvá, tak to nějak zaplaší, a vejde k sobě, tam už t byron zná+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 srp 2017 22:35

Jo a protože mě tak znáš, tak víš, že o tu soulož mi jde předeším, že jo. +zasměje se a vejde s ní do pokoje+ Tady je to takový.... taový jako ty, ae trochu jiný. ako ty v pubertě. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner