South Provence and Ténebreuse Manor

Moderátor: Victoria

Re: South Provence and Ténebreuse Manor

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2017 00:26

Jsi děsně zvrhlej. +pošeptá mu, tak pobaveně, a skoro má chuť mu říct, co všechno by tam s ním chtěla dělat, ale musí ho zrovna naléhavě líbat, pod šatama už nic nemá a pomalu mu rozepne kalhoty, najde v nich jeho mužství a začne ho hladit, trochu se o něj otírá, a tu košili mu nechá na sobě+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2017 00:30

Jenom o ždibíček míň, než ty. +zazubí se na ni a sklouzne prsty do jejího klína, začne ji tam hladit a laskat, vklouzne mezi závojíčky a ponoří do ní prsty+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2017 00:35

miluju to. +zazubí se na něj taky, tiše zasténá a pohne se mu na prstech, trochu pro něj roztáhne nohy, a laská ho v úplně stejný tempu, palcem zakrouží po žaludu+ já vím, že to je dětinský, ale mám chuť jim všem mávat tímhle před nosem. nedovolit jim se pořád odvracet, jak kdybysme byli špína. +zavzdychá a vlhne mu v rukách+ chtěla bych, aby se museli dívat, na nás, na tohle. jak si mě bereš, jak moc jsem tvoje, aby před tím nemohli zavírat oči. Aby věděli. +šeptá mu udýchaně, a oči se jí lesknou, trochu divoce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2017 00:37

Oni jsou blbci. Nezaslouží si nic pěknýho, vždyť je znáš, jsou ajko... jako tvůj otec. +usměje se a laská ji, najde její citlivý místo a zameří se na něj+ Ale jestli chceš, tak se můžeme natočit a poslat jim to. +zazubí se na ni a pěkně jí v ruce ztvrdne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2017 00:41

ty jsi cvok, já to miluju. +rozesměje se, a trochu se stáhne kolem jeho prstů+ jsi blázen. +pošeptá mu do rtů a olíbne je+ já jsem blázen do tebe. +vydechne a laská jeho erekci dál, líbí se jí, že s ním tohle dokáže+ chtěla bych aby se museli dívat, víš, trochu je pomučit. +pousměje se, na chvilku zavře oči a zavzdychá, a pak už to nemůže vydržet, překulí se na něj a obkročmo si nad něj klekne, s přimhouřenýma očima se na něj dívá, jak je v tý košili pěknej, pořád má šaty a sukni u pasu, a trochu se otírá klínem o špičku jeho erekce a provokuje ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2017 00:42

A já do tebe, kočko. +ucuí se na ni, tak nemravně, protože je už strašně moc vzrušenej, chytne si ji za pas a kouká na ni, nechá ji ho vzrušovat+ Ty mučitelko! +zasténá naléhavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2017 00:48

+vzrušuje jeho, a zároven i sebe, ale i na ni je toho trochu moc, a pomalu ho do sebe navede, sklouzne po něm až ke kořeni a zasténá, protože je to perfektní, jako vždycky+ tebe mučím ráda. +zazubí se na něj a začne kroužit boky, nadzvedávat se, z drdolu jí uteče pár pramenů, a pomalu se blíží k orgasmu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2017 00:52

+zasténá+ Já vím. +zkřiví rty se vzrušeném úsměvu+ Mě se to taky líbí, abys věděla. +uculí se a pomáhá jí se na něm nadzvedávat a už teď ví, že to nebude trvat dlouho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2017 00:55

Já to vím. +uculí se tiše, a přijde jí to dokonalý, ten sex, oni dva, v tu chvíli. hýbe se na něm tak, aby si došla za svým, tak jak ví, že to má rád, prsty se trochu hladí, klouže po klitorisu, a trvá to jen chvilku, než se kolem něj stáhne a vyjekne v orgasmu, a nepřestává se na něj narážet+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2017 00:57

+sleduje ji a je z toho, co dělá, ještě víc vzrušenej, jen zasténá a jak se kolem něj stáhne, naprosto vybudchne a vystříká se do ní+ Jo! +zasténá, celej hotovej+ Ještě párkrát přirazí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner