South Provence and Ténebreuse Manor

Moderátor: Victoria

Re: South Provence and Ténebreuse Manor

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2017 23:08

takovej prsten vlastně je kobliha s dírou veprostřed. +uculí se na něj a jen tak zlehka se ho dotýká, na pažích a na rameni+ ty si pamatuješ na svoji první holku? +uculí se a trochu ho popichuje+ Jak jsi prvně zanořil, co? +směje se tiše+ bylo to magický a zázračný? +chichotá se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2017 23:15

Jo, bylo to děsně trapný, to se zapomenout nedá. +uculí se na ni a přikývne+ Jsem se zanořil a hnedka se zas vynořil, protože jsem byl tak nervní, že jsem se udělal asi po třech vteřinách. +zrudne trochu, když jí to řekne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2017 23:17

+zazubí se a vtiskne mu pusu na nos, protože je rozkošnej+ tak to jsme to měli dost podobný. +zasměje se+ ale byla to velká láska, že jo. +uculí se+ a myslím, že jsme se od tý doby docela zlepšili. +pousměje se a pohladí ho po prstech+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2017 23:21

Jo, no, já jsem do ní byů děsně zabouchlej a vůbec. +zasměje se potichu+ Jo, sme zatraceně dobrý, co já osobně můžu soudit. +uculí se na ni a pohladí ji po zádech, až na zadek, děsně nenápadně, že jo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2017 23:25

jo, myslela jsem si, že to je životní láska. +zazubí se+ já bych tak řekla, že nám to docela jde. +uculí se a trochu se k němu přitulí a schová se mu nosem na krku+ promiň mi ten dnešek. +pošeptá mu tam+ Já jsem to moc... nezvládla. +pousměje se mu do kůže, pohladí ho tam rty+ nejsem moc silnej člověk. nevadí to? +olízne mu trochu kůži+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2017 23:26

Ale nebyl, protože to jsem já. +usměje se+ A ty moje. +přitulí ji k sobě+ To je přece jasný, kočko. Máš toho hodně a je to náročný. Já si myslím, že jsi to zvládla skvěle. +pohladí ji po valsech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2017 23:31

Myslíš, že jseš to ty, jo? +přimhouří oči a culí se, ale jen ho tak popichuje, pač to moc dobře ví+ Ty toho ale taky máš hodně, a nevymlouváš se. a ještě držíš i mě. +koukne na něj, a je u něj tak blízko, že se skoro dotýkají nosama, a jí se to moc líbí+ byla bych ji uřkla. +pošeptá mu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2017 23:35

No to teda jako jsem já! +zasměje se a přikývne+ Jseš hodně silná, abys věděla. +koukne na ni vážně+ Já jsem moc rád, že jsi ji neuřkla. +koukne na ni vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2017 23:38

Já vím, že jseš. +uculí se na něj+ no,chtěla jsem. +pousměje se+ mohla bych. udělala bych to, kdybys tam nebyl. +řekne mu úplně popravdě+ a dost ošklivě. +zamumlá, a dívá se mu do očí a hledá v nich, jestli je zhnusenej, a konečky prstů ho jemně hladí na tváři a kolem rtů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2017 23:43

To nic, lásko. +usměje se na ni a pohaldí ji, aby si to tak nebrala+ Teď seš zas o kousek dál, protože jsi to zvládla a už je po tom a ž ty lidi neuvidíme. Jo? +usměje se a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner