Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Byron » 04 říj 2014 01:06

Já nejsem ulisnej ukazete mi to jak se libate? +navrhne s uculem a tváří se co nejmíň ulisne a myslí to jako vtip jenom tak napůl. Vleze si k Vici. Prituli se k ní+ Ahoj. +usměje se na ni a zavře oči. Je rád že tam může bejt s ní a když mu dojde že má dvě holky v posteli tak se uculi ale pak už jenom klidně spí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 říj 2014 01:21

No, to nejseš. +zasměje se Angie potichu+ A koupíš nám taky drink? +zvedne obočí pobaveně+ víš co, když budeš dělat takový vtipy, může se stát, že tě vezmem za slovo. +uculuje se, a pak taky zavře oči, poslouchá jak oddychujou a pomalu ji to uspí+
+Vicky se tulí k Byronovi, schová mu nos do trička a ze spaní se usmívá, a je jí tam moc hezky, když je tam taky+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 říj 2014 02:22

+jen se chvíli culit jako mesicek ale jakmile usne vedle Vici a cítí ji vedle sebe. Její tělo a její vůni. Tak je mu naprosto dobře a spí jako zabitej protože to byl fakt namahavej den a potřebuje se vyspat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 říj 2014 02:36

+ráno se probudí, vidí ho vedle sebe a usměje se, nechá je oba ještě spát a jen tak leží a potihu odpočívá a přemejšlí, jestli je to divný. a když už se nudí moc, nakloní se k němu a políbí ho, jen jemně, a pak ještě, a pomalu ho vytahuje ze spánku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 říj 2014 02:39

+něco ho šimradlo na obličeji tak mávne rukou aby to odehnala a když to nezmizí tak zamzoura a zjistí ze to jsou její vlasy a vůbec ona celá+ Ahoj kočko. +zašeptá a usměje se na ní+ Jak ses vyspala? Jak ti je? +zajímá se a hladí ji po tváří a ve vlasech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 říj 2014 02:48

+uculuje se, jak je roztomilej, a ještě mu dá pusu na nos+ jde to. +pošeptá mu taky, aby nevzbudili Angie+ jak je tobě? +pohladí ho po boku+ Jseš tady. +poznamená zjevný,ale myslí spíš celou tu situaci, a je ráda, ale zas by nerada,aby mu to bylo nepříjemný+Já jsem neto. +řekne mu, aby si nemyslel+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 říj 2014 02:52

To je dobře že se máš dobře. + usměje se na ní a tak něžné ji hladí ve vlasech+ Já vím že ne. Angie mi to řekla. Taky mi řekla že mám jít sem místo ní ale nechtěl jsem aby spala sama na gauci. Tak jsem ji semzatáhl taky. +koukne na ni a pak mu cuknou koutky+ jsem měl v posteli dvě sexy kočky. +zazubi se na ní+ A celou noc.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 říj 2014 03:00

No, bude ten pohřeb. +vzpomene si a povzdychne si+ Jo? pomluvili jste mě, jo? +uculí se+ Jseš hodnej kluk. +pousměje se na něj, a nakloní se k němu pro krásnou pusu+ No a... všechno dobrý? +koukne na něj tázavě, jestli se mu to nerozleželo a nezačalo mu to vadit, když měl čas přemejšlet+ No to jo. jaký to bylo? +zazubí se potichu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 říj 2014 03:04

Jo no. +prikyvne+ Pohřeb. +povudechne si trochu a poškrábe se ve vlasech+ To zvládneme kočko. Všechno. Spolu. My tři. +usměje se na ní sebejiste a mile+ Přece tom Angie nenecháme samotnou. Že ne. +dá ji pusu protože ví že ona to taky tak vidí+ No bylo to boží. Musím to vyprávět klukům v hospodě. +zazubi se na ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 říj 2014 12:47

Já vím, že jo. +pousměje se a ještě se k němu na chvíli hezky pevně přitulí a políbí ho, dlouze a vděčně, aby věděl, že je moc ráda, že to bere tak sportovně+ Nenecháme. +přikývne, a pohladí ho konečky prstů po tváři+ Jo? +zazubí se potichu+ No já se obávám, že když nás trochu připiješ, budeš mít i větší zážitky. +uculuje se vesele, a sem tam ho políbí na rty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner