South Provence and Ténebreuse Manor

Moderátor: Victoria

Re: South Provence and Ténebreuse Manor

Příspěvekod Victoria » 12 dub 2017 23:32

Já vím, že bych to měla ignorovat. +zamumlá, drží se ho za ruku jako klíště a trochu se o něj opírá, a když skončí hudba, vystoupí profesionální řečník, a vypráví o jeho životě, v samých superlativech, a vicky má co dělat, aby se jí oči nezarolovaly do hlavy, Chris zírá před sebe a kouše se do rtů, a od Alex se ozve tichý pohrdavý zvuk+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 dub 2017 23:40

kašli na to, kočko, kašli úplně na všechno. +zašeptá a naklání se k ní+ Pamatuješ, jak nám Robin zdrhnul a vyválel se v tý posečený trávě a pak byl celej zelenej? +snaží se ji přivést na jiný myšlenky, aby tam nevybuchla+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 dub 2017 23:46

jo, oni na nás nemůžou. +přikývne+ Jo, a pak si byl celej mokrej jak jsi ho koupal. +musí se usmát, protože to jinak prostě nejde, opře se o něj, stiskne mu vděčně ruku, a myslí na Byrona a na Sophii, a na to pěkný, co na ni doma čeká+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 dub 2017 23:53

o, kdyby jenom já, ale celá koupelna taky. +uculí se na ni+ a pohaldí ji po ruce+ A jak jsme bruslili na výročí na kluzišti, to bylo moc pěkný. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 dub 2017 00:03

Jo, ale Sophii se to moc líbilo. +usměje se na něj, a pak vstane Chris, protože jeho povinností je pronést pár slov. V kapse má připravený proslov, je naprosto pečlivě sestavený, tak právnicky, aby se ze všeho vyvlíknul, a vlastně ho pomluvil, ale slušně+ Chudák Chris. Já mám tebe, ale on má smůlu. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2017 20:07

+pohladí ji po prstech+ Však my mu taky pomůžeme, že jo. Nenecháme ho jenom tak. Jestli chceš, tak ho pak můžeme pozvat k nám? +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2017 20:12

Jo, já vím. +usměje se na něj pěkně+ Já mu to navrhnu, a uvidíme. +sklopí oči, drží ho pevně za ruku, a prostě čeká a snaží se to přežít, tu kosu tam a ty řeči. Každopádně když se rakev zaklapne a kouzelné máry se vznesou a zamíří před nimi uličkou, dost se jí uleví, zařadí se za chrise, byrona nepustí ani na chvilku, a zamíří v procesí na hřbitov hned za kostelem+ Prý ho nedají k mámě. Chris mu nechal vyhloubit hrob o kus dál. +pošeptá mu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2017 20:14

+sleduje to, jak se tam rakev vznáší a pořád ji drží za ruku, pomalu s ní jde a pokyvuje hlavou+ To je moc dobře. Já si myslím, že by neměl bejt s ní. +koukne na ni, co na to ona+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2017 20:20

Jasně že by neměl bejt s ní. +zavrčí tiše jenom nad tou představou, a v těch podpatkách na prašný cestě vedle něj trošku šmajdá+ Jsem moc ráda, že jsi šel se mnou. +pošeptá mu tiše, aby to nikdo neslyšel, a když projdou na hřbitově k čerstvě vykopané díře, a rakev se do ní plynule snese, trochu se pod sluníčkem potí a dává si pozor na klopýtací kletby+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2017 20:22

Však už to nebude dlouho trvat, kočko. +špitne jí+ Já s tebou budu vždycky. +koukne na ni vážně a palcem ji pohladí po hřbetu ruky+ A napořád. sleduje tu rakev a nemůže si pomoct, ale je rád+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner