Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Byron » 30 zář 2014 16:46

+hladí ji po bocích a po zádech a prujde mu to nádherný. Lehne si s ní do postele a propletenec s ní nohy protože se ji musí pořád nějak dotýkat a taky si vezme cigaretu. Po jejím dotazu chvilku premejsli a pak vyfoukne kouř a koukne na ní+ Protože sme děsný blázni. +řekne nakonec úplně vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2014 19:04

Jo. +usměje se a potáhne si od něj+ to asi jsme. +prikyvne, a jen tak vedle něj leží a je jí pěkně+ promiň. +řekne nakonec potichu, a lehne si k němu má bok+ ja si potřebuju připadat svobodná, abych mohla bejt tvoje. +koukne na něj omluvne, a stuli se vedle nej+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2014 19:51

+jemně a pomalu ji hladí po boku a nikam nespěchá+ Já tě nechci svazovat. A věřím ti, vím, že bys mi nikdy neublížila. +usměje se na ni trochu a je mu vidět na očích, že jí fakt věří+ Řekni mi kočko... +zaváá a trochu s obavou na ni koukne+ Vážně jsem jako Jade?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2014 21:07

Nejses. +řekne úplně vážně+ Jade mě chtěl mít. Vlastnit mé,mít nade mnou kontrolu, a bejt nade mnou. Já vím, že ty tohleto nedelas. +zavrti hlavou+ a když děláš něco co mi není příjemný, tak je to proto, že mě máš rád. A neni to pretahovana o moc. +zámek se, a jen. Se na něj dívá jak je pěknej+ neměla jsem to říkat. Mám tě fakt ráda. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2014 21:18

To je dobře. +iddechne si úlevně+ Nechci bejt jako on, on je idiot. Já tě miluju. +usměje se na ni, a přivrtí se k ní, aby ji hezky obejmul a přitulil se+ Já nechci nikdy dělat nic, co je ti nepříjemný, jo? +usměje se na ni tázavě+ Kdyžtak mi to řekni, když ti něco bude vadit. Pokusím se s tím něco udělat. Slibuju. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2014 15:59

Nejseš. +ujistí ho ještě jednou, a myslí to fakt vážně+ Jo, to je. +uculí se, nakloní se k němu a dá mu pořádnou pusu+ já to vím. +přikývne+ já jsem to s ním vydržela tak dlouho taky proto, že jsem si myslela, že něco tak silnýho už nezažiju, tak měkký kolena a motýly v břiše kdykoliv se mě dotkne. myslela jsem si, že všecko ostatní už bude vždycky šedivý, teda dokud jsem nepotkala tebe, žejo. +zazubí se, a zastrčí mu patku za ucho+ nevím co to máme, ale je to hezčí. +usměje se na něj+ a když na mě koukneš, tak se mi furt ještě klepou kolena jak malý holce. +uculí se+ No jo. +souhlasí s tím, a poněkud zčervená+ Tak jo. +přitulí se k němu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 říj 2014 16:08

+usměje se na ni+ Já myslím, že to co áme my je úplně nejlepší na světě. +řekne že to je jako jasný+ Jo? +uculí se+ Mě se taky z tebe klepou kolena. +pošeptá jí spiklenecky+ Pořád, já myslím, že to nepřejde a když se usměješ, kočko. Tak jsem vůbec nejšťasnější. A to je na tobě to vůbec nejvíc sexy. +usměje se na ni a pohladí jí palcem rty+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2014 16:17

Je to rozhodně nejlepší co jsem kdy zažila. +uculí se, a přitulí se k němu blíž, protože je furt nepřijatelně daleko+ Je to úplně děsný, připadám si jak hormonálně nevyrovnaná puberťačka. +koukne na něj a trochu se culí+ mám husinu sotva se mě dotkneš. +pousměje se, a trochu ho jen tak hladí+ Ty jseš cvok. +koukne na něj tak hezky, a nemůže se neusmát, vtiskne mu na ten palec pusu, a je jí moc krásně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 říj 2014 16:25

Jasně, to je moje tajná zbraň. Dělat ti husinu dotekem. +zazubí se na ni, ale pěkně zamilovaně a trhle, jak on už ti umí+ To si piš, že jsem cvok a kromě normálního cvoknutí jsem cvok i do tebe. +usměje se na ni+ Však ty seš taky cvok a to je úplně božácký. +pocvaluje si a tulí se k ní a hladí ji prstama po páteři+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2014 16:40

No, jde ti to fakt dobře. +uculí se, a trochu se k němu tiskne a hřeje se o jeho kůži+ Jo, jsme dva pěkný magoři. +zazubí se, a jen pod jeho dotekama spokojeně přivítá oči+ No, ale jako to že potřebuju bejt nesvázaná neznamená, že mě nemůžeš občas svázat doopravdy. +uculí se na něj, a tváře jí trochu zčervenají+ Mně se to tak jako líbí, když seš trochu to... +zazubí se mu do kůže tak jako rozpačitě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner