Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 24 úno 2013 21:33

+uculí se na letušku+ Jo, my vám řeknem, až se budem nudit. +foukne jí kuličku na čelo, načež schytá další vlnu vysvětlování+ A co uděláte? Vyvedete nás? +zajímá se živě Byron+ Už tam budem?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2013 21:41

Půjdem na samotku. Nebo nás zamknou na záchodě. +koukne na Byrona pobaveně a pošle kuličku letušce do výstřihu+ A pak nás zabanujou, abysme už nemohli lítat letadlem. +poučí ho, a když se Byron zeptá, jestli už tam budou, udělá rty takovej ten "plopt" zvuk+ Doufám, že už tam brzo budem, jinak bysme se mohli začít nudit. +koukne vážně na letušku, jakože to by teda fakt nechtěla+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2013 21:47

+foukne letušce kuličku na nos a druhou Vici do výstřihu+ Jo, nudit. +potvrdí její slova+ A to by pak bylo fakt zlý, takže kdyby ste byla tak hodná a poodstoupila my se budem dál věnovat našemu bohulibému sportu. +uculí se a zamává rukama, jako, že má vykvajznout+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2013 22:24

+chudinka letuška neví, co s nima, tak zbaběle prchne z dostřelu+ Kam jsi mi to hodil prosím tě? +pokouší se zatím najít si ve výstřihu papírek a nemůže ho vyhrabat+ Hele, ale už tam fakt budem! +koukne z okýnka a pod nima vidí zase pevninu, což je po tý spoustě vody příjemná změna+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2013 22:38

Já ti pomůžu. +koukne jí do výstřihu a začne jí lovit ven tu kuličku a poněkud ji při tom osahává+ Jo? +oči mu zasvítí+ No konečně, pojedem hned k Angelice? +koukne tázavě na Vici a vytáhne jí ruku z výstřihu+ A hele, mám ho. +usměje se a odpinkne papírek pryč, když se ozve upozornění, že se mají připoutat, tak to udělá a ani u toho nedělá blbiny+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2013 22:50

+uchichtne se, když jí tam začne tak osahávat, a dá mu pusu do vlasů+ Asi jo, máš nějaký speciální plány? +koukne na něj, načež se letadlo nakloní a začne klesat, všem zalehnou uši a Vicky až do přistání drtí Byronovi ruku a se zavřenýma očima se tiše modlí. I tentokrát projdou všema kontrolama, seženou taxíka, Vicky mu nadiktuje Brooklynskou adresu a jedou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2013 23:16

No, zatím nemám. Teda kromě toho, že se seznámím s tvou kamarádkou. Nechceš mi o ní něco prozradit, ať mám výhodu? +usměje se a drží ji za ruku a uklidňuje, když přistávají, pak s ní nasedne do taxíku a kouká z okýnka, když jedou městem+ Tady už jsem taky nebyl pěkně dlouho. +otočí se na ni a usměje se+ Máš NY ráda?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2013 23:50

A co chceš vědět? +pokrčí rameny s úsměvem+ Známe se od tý doby, co jsem v sedmnácti přijela do Paříže. Rok jsme spolu bydlely, než jsem potkala Jadea a začala žít s ním. Angie má známý úplně všude, a vždycky v záloze nějakou párty a novýho frajera. +uculí se+ Když jsem ji poznala, zpívala v holčičí rockový kapele, hráli hlavně covery Guns'n'Roses. Jako malá pomáhala mámě v ateliéru, když fotila celebrity, a zná se takhle se spoustou lidí, takže mě protáhla pár VIP párty, a tvrdí, že jednou spala s Johnnym Deppem. +zasměje se+ Je to takovej bohémskej snílek a ne pro ni není odpověď. +usměje se+ Jo, docela mám. +přikývne+ Líbí se mi, jak je tu všechno svobodný, nikoho nezajímá, co nosíš nebo jak se chováš, čím ujetější, tím lepší. Dají se tu poznat bezva lidi. +usměje se+ Ty to tu máš rád?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2013 23:58

+zasměje se+ Tak to vypadá na pohodovou holku, myslím, že si budeme rozumět. +chytne ji za ruku+ New York je takovej... no jo, svobodnej. Mám rád Central Park. A Vlasy. Jako ten film. +zasměje se+ Když jsem ho viděl, tak jsem sem hned odjel a poflakoval se po parku a zpíval.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 úno 2013 01:30

Doufám, že budete. Je to nejlepší kámoška, co mám. +usměje se a stiskne mu ruku+ Víš co? Zítra ráno spolu půjdem do Central Parku a budem zpívat na celej park. A vyženem tím všechny holuby. +usměje se a vyndá peněženku, protože taxikář už zastavuje u vysokýho, mírně oprýskanýho domu, pomůže jim vyndat tašky a odfrčí+ Je to až tam úplně nahoře. +ukáže mu střešní byt+ Dá se odtamtud vylízt na střechu, když se moc nebojíš. +uculí se a zdolává všechny ty schody až do šestýho patra, kde zazvoní na zvonek před posprejovanýma dveřma+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner