Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Příspěvekod Christian » 28 zář 2013 14:11

+moc dobře si toho všimne, a nechá ji o sebe opřít, i když je sám taky dost nahnutej+ Teď nějakou dobu ne, nebylo by to pro ni dobrý. Neměli bychom na ni čas ani energii. +zavrtí hlavou s úsměvem+ Byla by tu akorát s Jeefesem, a to na něj nemůžu nakládat. +zazubí se+ Dobře, tak já počkám v posteli. +přikývne, svleče se, a je rád, že si může lehnout, protože už se mu začaly před očima dělat kolečka+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 zář 2013 14:22

Nerada to říkám, ale tentokrát jsem ráda. +zazubí se na něj vesele+ Neumím si představit, jak bych teď kolem ní běhala. +povzdechne si tragicky, když si to představí+ Hned budu u tebe. +odsouhlasí mu a opatrně se odšourá do koupelny, kde si dá teplou sprchu, která jí svým způsobem docela pomůže, jak jí teplá voda hezky uvolní svaly. utře se spíš jen tak ledabyle, protože se jí zavírají oči a odšourá se zpět do postele. nějakou noční košilí se nezatěžuje a zaleze si pod peřinu+ Jsem zpátky, lásko. +zabrouká a jen tak tak udrží oči pootevřené+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 28 zář 2013 15:49

Vždyť víš, že to nemusíš dělat. +jako běhat kolem ní; a usměje se, zatím pošle Vicky dolů ty kouzla a poznámky, s lístečkem že se moc těší až si spolu promluví, zachumlá se do peřin, a když za ním dojde, už napůl podřimuje+ Mhhm. +zamumlá ze spánku a trochu se posune, aby nezabíral celoou postel, ale skoro už se mu něco zdá+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 zář 2013 15:54

Vím, ale já to dělám ráda. +usměje se na něj měkce a jemně ho pohladí po tváři, než zmizí v koupelně. přišoupne se k němu blíž, obejme ho kolem pasu a ani se neobírá tím, že jí pomalu vůbec neodpověděl, těžko říct jestli to vůbec zaregistrovala. zachumlá je oba dva do deky a jen co si mu položí hlavu na hrudník, už spí jak zabitá+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 29 zář 2013 15:26

+dojdou do domu tak akorát se západem slunce, nakonec se mu za jistý čokoládový úplatek povede umýt Van od soli a písku, a malá si odběhne hrát do svého pokoje+ Nech otevřené dveře, houkne na ni ještě Chris, jako vždycky, aby slyšeli, kdyby se něco dělo, a dojde uložit věci na své místo, než začne v kuchyni vyndavat věci na večeři+ Co si dáme? +usměje se, kouká do lednice a vymýšlí, co uvaří+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 zář 2013 15:35

+zatímco Chris koupe Van, tak se sama odběhne osprchovat a převléct do teplejších šatů, než jsou ty na pláž. zahrabe v lékárničce, aby našla něco na spálenou pokožku od slunce a přesune se do kuchyně, aby pomohla s večeří+ Co takhle špagety? Jsou rychlý a Van budou určitě bavit. +navrhne s nevinným kukučem+ A zatímco se budou vařit, tak ti namažu ty záda. +navrhne a vyndá hrnec na těstoviny. na chvíli se zarazí a podívá se k oknu, ale pak jen potřese hlavou a napustí do hrnce vodu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 29 zář 2013 16:29

Snad to nebude tak hrozný. +pokrčí rameny a svlíkne si košili+ špagety? ty nemáš malý děti, co? +zazubí se+ To jo, bavit ji budou určitě, ale pak budeme muset vymalovat. +uculí se, a začne krájet cibulku, práci s nožem celkem zvládá, ale jinak neuvaří ani chleba s máslem, takže se jme nakrájet a posekat co může, rajčata, bylinky a všechno možný, na půl ucha vnímá vanessčino žvatlání přes chodbu, takže je klidnej, a osolí vodu na těstoviny+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 zář 2013 16:37

No... +koukne na jeho záda kriticky+ ...máš to hezky červený. +potřese nad tím hlavou+ Tak dostane jenom těstoviny. +zazubí se vesele, když si to představí, jak Van bude nadšená+ Nelekni se mě. +broukne a jemně ho líbne na stranu krku, než mu na červený záda nanese chladivou a léčivou masičku+ Tak a žádný tričko, než to uschne. +zazubí se na něj vesele, ne že by jí to vadilo, že se teď nemůže obléct, opláchne si ruce ve dřezu a jme se vařit s tím, co jí nakrájí+ Jak moc má Van ráda nákupy? +zajímá se vesele, když začne smažit mleté maso a v hlavě se jí honí nápady, co by mohli zítra dělat+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 29 zář 2013 16:57

+trochu se mu napnou svaly, jak ho to najednou zastudí, ale drží, dokud to nerozmaže, protože chlad je zároveň dost velká úleva+ No jistěže je má ráda, když teda vydržíš její záchvaty "tohle chci", ale brzo se unaví, a pak je strašlivě protivná.+zavrtí hlavou+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 zář 2013 19:51

Hmn... myslela jsem, že bychom si mohli udělat výlet do města. Nakoupit něco na sebe a zastavit se na zmrzlině a tak... +míchá zamyšleně maso, ke kterému postupně přidává další suroviny+ Zlato? Neudělal bys mi kakao? +koukne na něj zvědavě a udělá na něj psí očka+ Mám chuť na něco sladkýho a Van by si určitě taky dala. +přemlouvá ho naprosto nenápadně, když dá maso trochu přidusit pod pokličku+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro