Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 zář 2013 19:43

Jo, tak to je moc dobře. +pousměje se a chopí se vlastního příboru, ale spíš se v tom jídle tak nějak přehrabuje a sem tam si strčí sousto do úst a chvílema vypadá myšlenkami mimo, i když se skutečně snaží nad tím vším už nepřemýšlet a nechat to být+ Cože? +koukne na něj trošku zmateně, než jí dojde na co se jí ptá+ Jo, jo je to moc dobrý. +odkývá mu to a usměje se na něj, než si do úst strčí na důraz svých slov další sousto a jen pokrčí rameny, jakože na jeho dotaz nemůže odpovědět, když má plná ústa a poctivě žvýká a kouše+ Máš hodně velkou radost. +zazubí se na něj vesele+ A to je moc dobře. Ráda vidím, když si tak veselý. +pokývá s úsměvem hlavou+ Tak pomsta jo? +v očích jí vesele blískne, jak se v jeho přítomnosti poměrně dostává do svojí klasický nálady a to veselé a poměrně beztarostné, když dovnitř vpadne Alex a připomene jí tak čím strávila posledních několik hodin. oplatí jí sladký úsměv, jak na sobě nechce dát znát, že jí její slova straší v hlavě+ Jasně... jen si běž lehnout... +stočí pohled zpět k jídlu, jak rychle přemýšlí nad tím o čem se naposledy bavili+ S kým vlastně jdeš večer ven? +zajímá se jako by se vůbec nic nedělo+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 10 zář 2013 21:09

To jsem rád. +usměje se+ Já jsem přece pořád veselý. +uculí se+ Strašlivá pomsta. To je moje specialita. +zazubí se na ni+ Jdeš taky, nebo budeš radši něco dělat? +koukne na ni a odstrčí prázdný talíř+ S Vics. Máme plán. +zazubí se+ Teda... netušil jsem, že se něky role prohodí tak, že to řeknu, ale ty mě neposloucháš. +zasměje se+ Na co myslíš? +zajímá se a dolije jim víno+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 zář 2013 21:38

To jsi, ale ne tolik jako teď. +usměje se vesele+ Tak o tom vůbec nepochybuju. +odkývá mu tu speciální pomstu+ Otázkou je, jestli bys vůbec poznal, že něco takového provedla, aby ses mohl mstít. +zazubí se na něj vesele+ Ale jo myslim, že půjdu s tebou jestli chceš. +pousměje se a ještě dojídá zbytky, protože se v tom doteď nimrala, ale čím víc jí tím víc si uvědomuje jaký měla hlad+ Ah, předpokládám, že je pekelně tajný a nechceš se o něj podělit? +koukne na něj zvědavě+ Cože? Já a neposlouchat? Není možná. Jistě, že tě poslouchám. +vrtí zamítavě hlavou, ale usmívá se+ Není to nic důležitýho. +povzdechne si a zavrtí nad tím hlavou+ Já jen... když jste byli s Vicky pryč, tak jsem měla s Alex menší... rozpravu. +odloží příbor a odstrčí talíř kousek stranou+ A ona prostě... řekla pár věcí, který mi leží v hlavě. Vím, že to jsou všechno nesmysly a jen se mi snažila ublížit, ale... část mě se prostě bojí, že by mohla mít pravdu... i proto, že jsem jí to nemohla nijak vyvrátit. Trápí mě jaký postoj ke mě zaujala a já nejsem schopná ho změnit, protože její logika a přesvědčení je tak neochvějný, že mě samotnou nutí přemýšlet nad věcma, který mě nikdy nenapadly. +obejme se bezděky pažemi, jak to ze sebe sype na jeden zátah+ Sakra, vždyť tě znám. Já jsem tady byla poslední měsíce ne ona, já jsem součástí tohohle vztahu, tak proč mam najednou pocit, že nejsem dost dobrá... že jsem jen záskok na období, než se budeš muset vrátit do Francie a najít si vhodnou ženu, aby Van měla klidný život a dospívání? +koukne na něj naprosto ztraceně, smutně a zdrceně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 11 zář 2013 00:56

To bych určitě poznal, Vickyiny pomsty mají... svůj rukopis +zašklebí se, a když dojí, vezme i její talíř a složí je do dřezu, a teď se tím nezaobírá+ Převelice tajný. +zahýbe důležitě obočím+ Dozvíš se, jestli vyjde. +mrkne na ni a přejde do ložnice+ Vždyť jsem ti říkal, že ji nesmíš poslouchat. +povzdychne si a svlíkne si košili+ Ona má tu schopnost dostat se lidem pod kůži a přimět je cítit se špatně, asi aby si sama přišla líp. Myslím, že má pocit, že když ne ona, tak nikdo. +pokrčí rameno a začne se svlíkat+ Nechápu, proč si to vůbec připouštíš. Miluju tě a ty to víš. Nebo je to tím, že to neříkám dost často? +pokrčí rameny nejistě+ Prostě ji... ignoruj. +zaleze do postele a usměje se na ni+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 zář 2013 08:24

Tak to doufám, že vyjde, protože jsem neuvěřitelně zvědavý tvor. +zazubí se na něj vesele a zamíří za ním do ložnice+ Já vím. +povzdechne si a stáhne si tričko a pak džíny, aby zůstala jen ve spodním prádle+ Vím, že to jsou všechno nesmysly a že se mi snaží jen ublížit. +pokývá podmračeně hlavou+ A mrzí mě, že s tvojí sestrou asi nikdy nevyjdu tak jako s Vicky. +zatváří se smutně, jak přešlapuje na místě+ Jo vím to. Já tebe taky. +usměje se na něj měkce+ Ne, to ne. Říkáš mi to každým polibkem a objetím... jen... prostě ťala do živýho. +pokrčí bezradně rameny+ Jo, dobře. Budu jí ignorovat, ale možná by mi s tím pomohlo objetí? +koukne na něj, jestli se jako u něj může stulit a schovat+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 11 zář 2013 16:37

To si piš, že to vyjde. +přikývne přesvědčeně+ My dva jsme totiž králové škoďáren a neplech. +zazubí se+ Ani já s ní nevyjdu tak, jako s Vicky. +zavrtí hlavou, a debatu o tom, že jednou se do Francie vážně bude muset vrátit, prozatím odloží na jindy+ Vykašli se na to. +usměje se na ni+ No, dokud si nepořídíme tu ohřívací láhev, tak stejně budeš muset. +zasměje se a zvedne cíp peřiny, aby tam mohla+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 zář 2013 17:14

Počkej, já myslela, že to má být pozitivní překvapení a ne nějaký záškodnictví. +zazubí se na něj vesele+ Nevím jestli je to zrovna pozitivní zjištění. +zamračí se nad tím a ještě chvíli vypadá smutně+ Já se snažím vážně. Strávila jsem ignorováním toho celý dopoledne. +pokrčí ztraceně rameny+ Kdybych jí to aspoň mohla nějakým způsobem vyvrátit nebo měla aspoň nějak argumentovat. +zavrtí s těžkým srdcem hlavou a tiše si povzdechne+ Já ale ohřívací lahev nechci, já raději originál. +zazubí se na něj vesele a jen co nadzvedne peřinu, tak se mu přilepí k boku a hlavu si mu položí na rameno a rukou ho obejme kolem pasu+ Miluju tě, víš to že jo? +zašeptá lísajíc se mu tváří k paži+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 11 zář 2013 18:15

Fuj, pozitivní překvapení. +zaksichtí se, ale pak se zasměje+ Být tebou, rezignoval bych na snažení. +zavrtí hlavou a pohladí ji po paži+ Bude tu už jen chvilku. Ona si nic vyvrátit nenechá. Tak ji nech, ať si myslí svoje. +pokrčí rameny+ Důležitý je, co víme my. +usměje se zavrtá se do peřin a zavře oči+ To víš že vím. +uculí se+ Já tebe přece taky.
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 zář 2013 18:21

Jako že ne? Já myslela, že jí chceš pomoc se se vším smířit? +koukne na něj poněkud zmateně+ Dobře, máš pravdu. Důležitý je, co víme my dva. +pokývá hlavou a skutečně se na něj nakonec usměje+ Ani nevíš, jak moc šťastná díky tomu jsem. +zabrouká a líbne ho na hrudník+ Musíš být strašně unavený. Nechám tě už v klidu spát. +pousměje se+ Hezký sny, zlato. +broukne a vytáhne se pro jemný políbení, složí si mu hlavu na rameni a ještě chvíli se k němu jen tulí, než se jí podaří usnout+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 zář 2013 01:14

+objeví se na místě, trošku pocuchaná a bledá, přeci jí jen takový dálkový přenosy nedělají v tuhle chvíli zrovna nejlíp+ Domove, sladký domove. +pousměje se a obejme ho kolem krku, aby se o něj nenápadně opřela a zároveň ho prostě jen na chvíli potřebuje obejmout+ Potřebuju sprchu a pak nejspíš prospím celý týden. +zazubí se na něj vesele+ Tedy pokud... +trošku se zamračí, jak přemýšlí+ ...kdy přijede Van? Abych si naplánovala vyspávání na později. +zazubí se vesele, protože s tou malou cácorkou není přes den naprosto možné se vyspat+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro