Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Christian » 26 kvě 2013 18:20

Jo? Jeefese asi mrskne. +zazubí se, a podle toho, jak to do sebe hází, mu rozhodně chutná+ To je dobře. +uculí se s úlevou+ Já jen jestli to nechceš třeba nějak připomínat, nebo tak. Abys nezapomněla. +protože to by byl fakt průser :D, a to mi pak taky došlo, ovšem až moc pozdě, tak řekněme, že lektvar už funguje :D + Ale stejně bys tu neměla být pořád zavřená sama, jsi mladá, měla by ses bavit, dokud můžeš. +uculí se+ Třeba si někdy někoho pozvi sem. +pokrčí rameny, on vůbec rád zapomíná, že mu to tam nepatří :D + Ale to nemusíš, já si vážně nechám něco přinést, +pohladí ji po ruce jemně+ A když zapomenu, Juls mi na to myslí. +usměje se+ No... už bych měl vstávat. +zkontroluje hodinky, a vyhrabe se z postele, obleče si spodky a jde se do koupelny oholit a vyčisti si zuby+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 kvě 2013 18:49

Měla bych se naučit dávat první pomoc. +zazubí se vesele, aby jako mohla Jeefese vzkřísit kdyby kvůli ní skutečně jednou dostal infarkt+ Neboj se. Možná to tak nevypadá, ale v podstatě jsem velice zodpovědný člověk, zejména v určitých ohledech. +zazubí se na něj a jemně ho líbne na tvář+ Ale jestli budeš klidnější, tak mi to klidně můžeš připomínat. První týden každý den, druhý týden ob den a pak každý týden jednou ve stejný den. +zazubí se na něj vesele, jestli jako mu to udělá dobře, když na ní dá pozor, tak aspoň ať ví, v kterých dnech to bere, že :D jasně už funguje, nebudeme to to rozmazávat :D + Nejsem si jistá jestli můj způsob bavení se, je stejný jako dívek tady u vás. +zazubí se vesele, že by asi nebyl rád, kdyby mu z obýváku udělala válečnou zónu kde by trénovala um zacházení s mečem :D + Dobře, tak já si sem někoho někdy pozvu. +odkývá mu naprosto vážně, že tedy o tom bude uvažovat+ Tak dobře. +povzdechne si a zatváří se na chvilku posmutněle, jako že by jí to udělalo radost mu něco nechat poslat, ale když jinak nedá, tak že se opravdu jen možná podřídí a nakloní hlavu na stranu když leze z postele a zaujatě sleduje jeho pozadí, jak nad něčím přemýšlí+ Kde máš kravaty? +houkne za ním a vyskočí z postele, aby se nechala instruovat a začne se mu v nich přehrabovat sem a tam+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 27 kvě 2013 22:33

Je to kovaný Brit, já myslím, že ten něco vydrží. +zazubí se+ Ale to já přece vím, jen mám pocit, že bych se měl taky nějak podílet, když už si ho i sama vaříš. +pokrčí rameny s úsměvem+ Uh... jistě. +přikývne poněkud nejistě, jakožto diář by se asi neosvědčil :D + Ne? +zvedne pobaveně obočí+ Baví tě topit malá štěňátka? +uculí se+ Tak jo. +usměje se+ Teda... asi bysme se měli nejdřív zeptat Vics. +dojde mu to trochu pomaleji+ Kravaty? +vykoukne z koupelny nechápavě, půl obličeje pomazanýho pěnou+ No, tak nějak všude. +poškrábe se rozpačitě ve vlasech, a je to fakt, původně asi visely na spešl tyči ve skříni, ale jak občas ráno nestíhá, má je roztahané všude po skříni a sem tam i na židlích a skříňkách v šatnovém koutě; oholí se, naplácá kolínskou a dojde tam za ní, vezme si košili a kalhoty, a začne se oblíkat+ (já si tu jeho šatnu představuju jako takovej kout, kde to má pověšený, ne jen jako skříň, prostě takovej... výklenek. :D)
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 kvě 2013 22:43

Doufejme. +zasměje se vesele a pokývá souhlasně hlavou+ Já myslím, že bohatě stačí, když se podílíš na té mnohem příjemnější části. +zazubí se na něj vesele a tím samozřejmě myslí testování funkčnosti lektvaru+ Myslím, že po tobě nebudu chtít abys mi to zopakoval. +rozesměje se vesele, když vidí jak se tváří a vesele ho líbne na tvář+ No to zrovna ne, ale mohlo by se stát, že bych ti z kanceláře udělala válečnou zónu až bych trénovala. +zazubí se na něj vesele a tváří se jak nevinnost sama+ A z knihovny bych si mohla udělat skříň na zbraně. +uculí se, ale je jasné, že něco takového by mu neprovedla, nu možná :D + Jasně, neboj. Zeptám se jí až si sem někoho budu chtít pozvat. +usměje se na něj a pokývá hlavou, že by jí to asi měli přeci jen dát vědět kdyby náhodou někdy něco+ Jo, takový to co si vážeš kolem krku abys vypadal inteligentněji než ostatní. +zazubí se na něj vesele a vyhrabe se z postele, aby se vydala hledat to co potřebuje. vleze do jeho šatny a zaujatě se rozhlédne kolem sebe, jelikož je to poprvé co tam vůbec vlezla a po chvíli se dá do hledání a rovnou mu je všechny sbírá a věší na místo kde odhaduje, že by měli správně vyset+ Někdy by sis to tu měl srovnat. +houkne na něj vesele, ale to už mu to tam rovná, než si připomene, že šla jen pro kravatu+ Tak, mám jí. +zazubí se na něj vesele a v ruce drží jednu zelenou kravatu, žádnou divočinu, když jde do práce+ Tak schválně, jestli sem se to naučila správně. +uculí se a přejde k němu, zvedne mu límeček, kravatu protáhne kolem krku a dá se do zavazování. je tak soustředěná až vystrkuje špičku jazyka mezi rty a chvíli s tím zápasí, než se jí skutečně podaří uvázat kravatu tak, jak by měla být a opatrně mu jí přitáhne ke krku a límeček taky urovná+ Tak... +pokývá souhlasně hlavou a ještě po ní přejede dlaní+ ...to máš abys na mě nezapomněl při tolika práce, co na tebe čeká. +usměje se na něj vesele, když k němu konečně zvedne oči+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 28 kvě 2013 00:03

Takovou funkci si nechám líbit. +uculí se a líbne ji na rty+ Uh... +hekne jenom trošku při té představě+ No, z kanceláře zrovna ne, ale nevím proč bys tyhle aktivity nemohla provozovat na zahradě. +pokrčí rameny+ A na knihovnu mi nešahej. +pohrozí jí v žertu, tedy tak napůl+ Ale jestli tolik toužíš po sbírce zbraní, koupíme ti skříň navíc. +zazubí se+ Tedy někde, kam se Van nedostane. +dodá vážněji, a nevypadá, že by si dělal srandu+ To chceš jako říct, že tam mám bordel? +houkne na ni z koupelny pobaveně, koukne, co mu to vybrala, a zhodnotí to pozitivně, a zvedne si límeček od košile, aby mu to mohla uvázat, trošku ji u toho kontroluje, a ještě to porovná+ J8 myslím, že ses to naučila výborně. +usměje se uznale+ Já si taky radši vážu Windsor než Manhattan. +přikývne, vybere si k tomu tedy zelený manžetový knoflíčky, a příslušný sako, přehodí si ho přes ramena a zapne+ To vážně nehrozí. +usměje se na ni měkce, přitáhne si ji za pas k sobě a pořádně ji políbí+ Tak se měj hezky. Pokusím se být doma brzo. +slíbí, ještě jí vtiskne pusu a pak si vezme aktovku a přemístí se pryč+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 kvě 2013 00:13

O tom vůbec nepochybuju. +zasměje se vesele, neumí si představit, že by takovou funkci neměl rád+ Hmn... ale to bych mohla, že jo. +zazubí se na něj vesele a vážně pokývá hlavou, že tedy na knihovnu šahat moc nebude+ Vážně? +zamrká trošku překvapeně, že by jí pořídil skříň za braně, ale poznámku o tom že by raději skřín na oblečení si nechá zatím pro sebe+ Ano, lásko. Přesně to ti chci říct. +zasměje se vesele a pak se jen spokojeně usmívá, když jí tak pochválí a zapamatuje si, že tenhle uzel raději než jiný, aby mu kravatu mohla vázat častěji. když se to tak vezme, takový ráno se jí líbí. kdy mu může dělat společnosti při odchodu do práce a rozloučit se s ním a s nadšením mu vrátí polibek zatímco se k němu na chvíli přitiskne, naposledy než se zase uvidí+ Budu čekat. +usměje se na něj a sleduje jak si bere tašku a pak už je pryč. chvíli jen tak stojí na místě, než se rozhýbe a ustele jim, převlíkne se a odnese tác dolů do kuchyně a pak už s ejen přemístí do salonu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 30 kvě 2013 21:20

+přemístí se z haly společnosti před dům a hned jak vejde zaběhne za Jeffesem, aby jí připravil něco k jídlu, protože po celém dopoledni a takovém vyčerpávajícím poledni má skutečně hlad. vezme si to do obýváku a pustí si k tomu televizi a spíš než aby jí vnímala, tak přemýšlí a přiblble se usmívá, jak vzpomíná a díky stále příjemné rozbolavělosti se jí vzpomíná opravdu živě. musí nakonec vypnout televizi a jít si najít nějakou činnost, jelikož začíná být neklidná. díky tomu porovná Christianovi šatník, což jí nějakou hodinku trvá, než se rozhodne zalézt si do vany. napustí si jí hezky pořádně teplou a s požitkem se do ní ponoří. nejdřív si namočí vlasy, aby jí opět nabyly svých kudrlin a pak si hlavu opře o okraj a spokojeně zavře očka až to vypadá, že na chvíli dokonce usnula+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 31 kvě 2013 17:50

+jednou se takhle večer vrátí domů z práce, poněkud utahanej fyzicky i psychicky, hledá ji všude po domě, a když ji najde (tam kde zrovna je :D) usměje se+ Ahoj. +dojde k ní a skloní se pro pusu+ Jak ses měla? +zajímá se+ Něco jsem ti přinesl. +zazubí se a zahýbá obočím+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 31 kvě 2013 18:04

+probere jí zvuk neodvratně se přibližujících kroků a na chvíli jí napadne, že je to Jeffess, který jí nese večeři, což jí poměrně vyděsí, ale když se ve dveřích zjeví Christian na tváři se jí objeví takový nadšeně přiblblý úsměv, jak ho ráda vidí+ Ahoj. +zabrouká a vytáhne se do sedu, aby se k ní nemusel tolik shýbat a tu žádanou pusu mu víc jak s radostí poskytne+ Odpočinkově. +zazubí se vesele+ Trochu jsem uklízela a nakonec se na pár hodin naložila do vany. +přizná se, že přeci jen vykonávala víc činností než jen válení se ve vodě, což je zřejmě jedna z jejích oblíbených činností+ A co ty? Jak bylo v práci? +zajímá se opravdu zvědavě+ Mě? Vážně? +vykulí na něj očka a trošku se vytáhne zvědavě do výšky, jak sedí a pak do strany, jako by čekala že za ním bude stát nějaká obrovská krabice, kterou nejde přehlídnout+ Co je to? +zajímá se vesele a nadšeně, když nic nevidí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 01 čer 2013 00:33

Bylo to dlouhý. +povzdychne si a promne kořen nosu+ Až budeš hotová, přijď, hm? +usměje se, normálně by za ní vlezl, ale je mu jasný, jak by to dopadlo, a dneska už je fakt moc unavenej na nějaký akrobatický výkony+ Tak velký to není. +zazubí se, když vidí, jak se rozhlíží+ Přijď a uvidíš. +uculí se, zavře jí dveře a dojde za Jeefesem pro nějakou večeři, nejspíš mají Chilli con carne, nebo tak něco, plácne sebou na gauč, pustí televizi a jen tak bezcílně překlikává programy+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro