Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Victoria » 23 kvě 2013 00:45

Žádný testy nebudou. +zavrtí temně hlavou, ale uculí se+ On to se mnou myslí dobře, nebo spíš když jsem já v psychický pohodě, tak taky dobře pracuju a firma prosperuje, tak se o mě stará. +zasměje se+ Jak, málo? +koukne na ni zamračeně+ To je náhodou závažný. +vztyčí na ni prst+ Uložím ti to do trezoru v pracovně, ano? Mám radši, když jsou cennosti schované. +usměje se+ Tak to jsem moc rád. +přikývne spokojeně, že jeho myšlenka splnila účel+ Vážně? +podiví se, pro něj to je obyčejná večeře a pár šperků+ To ti budeme muset trochu zvýšit standardy. +uculí se+ Jo? No to už se nemůžu dočkat. +pousměje se, a trochu doufá, že to nebude nic živýho, co by musel venčit a krmit, stačí mu dítě :D +
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 kvě 2013 01:05

To je dobře, protože si nejsem jistá jestli bych prošla vědomostním testem. Moje znalosti jsou určitě trošku jiné, než vaše. +zazubí se na něj vesele a jemně ho pohladí po tváři, myslí to že ona zná svůj svět a ten jejich teprve poznává, takže o něm zase tolik vědomostí nemá+ Jo takhle to je. +rozesměje se vesele+ A já myslela, že je to moje zásluha, že jsi v tak dobré náladě a on za to může Daniel. +povzdychne si na oko ztraceně, ale v očích jí svítí a rty cukají v úsměvu, jak ho jasně škádlí a dobírá si ho vesele+ Dobře, máš pravdu. +přikývne vážně a líbne ho na špičku vztyčeného prstu+ Promluvíme si o tom až mi pustíš pár těch filmů, ano? +usměje se a je vidět, že se na to těší, jelikož to znamená, že se k němu o kousíček přiblíží a dozví se o něm další nové věci+ Jo, naprosto. +pokývá vážně hlavou, že to myslí naprosto vážně+ Tak to sem na to zvědavá tedy. +zazubí se vesele, ale rozhodně se nehodlá proti takovému navyšování standardů bránit+ Já taky, jsem strašně zvědavá, co na to řekneš. +usměje se vesele, kousek se od něj odtáhne a vezme ho za ruku+ Pojď. +vyzve ho měkce a zamíří s ním do ložnice+ Nejdřív ale budeš muset to překvapení objevit. +zastaví se s ním uprostřed pokoje a opět ho obejme kolem krku+ Ale abys neřekl, že neumím být hodná, tak ti poradím, že se to týká tvého dnešního prvního večerního slibu. +zazubí se na něj vesele a myslí tím, jak jí slíbil že z ní její nejlepší šaty pomalu svlékne+ Ale než si na něj vzpomeneš, tak tě s dovolením zbavím toho přebytečného oblečení. +zabrouká mu těsně u rtů, když se natáhne pro polibek a jme se mu pomalu a naprosto samozřejmě rozepínat košili, hold alkohol v krvi dělá své+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 kvě 2013 13:38

No, jsem vážně zvědavý, jak mu vysvětlím, že nevíš, co je auto, aniž bych toho moc prozradil o vašem světě. +pousměje se+ No jistě že je, tebe mi přece nedohodil. +zazubí se+ Jo, jo, pustím. +přikyvuje nadšeně,a vypadá jak malej kluk o Vánocích, a už předem je jasný, že z filmu moc mít nebude, protože ke tomu bude sypat jeden komentář za druhým+ Tak jdem. +promne si natěšeně dlaně, chytne ji za ruku a jde za ní+ Objevit? +těkne očima po pokoji, jako by čekal, že tam bude krabice se slonem+ Uhm. +zamračí se, poněkud nejist, co jí vlastně nasliboval :D , ale dojdek závěru, že když ji svlíkne a trochu pozlobí, třeba mu to řekne sama, otočí si ji k sobě zády a jme se rozšněrovávat jí korzet od šatů, hezky jednu nitku po druhý, a olíbává jí u toho rameno+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 kvě 2013 13:48

No dovol. Já vím, co je to auto. +hrdně se vyprsí, jako že to zrovna ví a spíš si z toho dělá srandu, než aby to myslela vážně+ Ale můžeme tvrdit, že jsem z nějaký zapadlý vesničky, kam se moc civilizace nedostalo. +zazubí se na něj, poněkud si nejistá, jestli takové vesničky vůbec v jeho světě mají+ Popřípadě mu všechno odkývám a pak se tě zeptám, o co že se to vlastně jednalo. +zazubí se na něj, když jí napadne další řešení, i když to by v některých situacích asi nebylo zrovna ideální+ On už ti někoho stihl dohodit? +zvedne zvědavě obočí a vesele se zazubí+ Skvělé. +usměje se na něj zářivě a odsouhlasí mu to i pokýváním hlavy; tak mu zalepí pusu izolepou, třeba by to na chvíli vydrželo :D + Jistě. +zazubí se na něj hravě, i když to není zrovna geniálně schované, jelikož by její spodní prádlo dřív či později stejně odhalil, zejména když ho má na sobě, že. rozepne mu hezky všechny knoflíčky košile přitom jak si namáhá mozek a snaží se přijít na to, co jí slíbil a prsty jemně laská každý kousíček nově odhalené kůže+ Hmn... přihořvá. +zabrouká spokojeně, když jí začne rozvazovat korzet a naklání hlavu na stranu nabízejíc mu krk a rameno k olíbávání, trošku nervozní z jeho reakce, má takovou iracionální obavu, že by se mu ty podvazky nemuseli líbit+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 kvě 2013 18:29

Já vím, že víš, to je metafora. +zasměje se+ No... takový vesničky úplně nemáme, to bys musela bejt asi afričanka. +pousměje se+ Nějakou historku si vymyslíme. +pohladí ji jemně po vlasech, le vnitřně mu to není úplně příjemný, kecat nejlepšímu kamarádovi, ovšem je mu jasný, že to jinak nepůjde+ Párkrát to zkoušel, a projevil přitom překvapivou dávku vkusu. +zasměje se, pomalu se prokousává tou šněrovačkou, nitku po nitce, a začíná mu bejt jasný, odkud vítr vane, a když ji pěkně rozšněruje, a šaty z ní sklouznou k zemi a udělají kolem jejích nohou kruh látky, obočí mu vyjede někam k linii vlasů a na chvíli je poněkud neschopen slova+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 kvě 2013 18:49

Ah, předpokládám, že na afričanku nevypadám. +zasměje se tiše a zavrtí na oko posmutněle hlavou+ Dobře, děkuju. +pousměje se na něj něžně a jemně ho pohladí po tváři a prohrábne mu zlehka vlasy+ Ale. +zvedne zvědavě obočí+ A jaká z nich byla nejhezčí, hmn? +zajímá se s veselým jiskřením v očích, ale když cítí jak jí povoluje korzet zvážní a trošku nejistě si kouše spodní ret, zvedne ruku aby si z vlasů odstranila přebytečné sponky a nechala jednu dvě, které chvíli účes podrží a pak jí šaty kloužou z těla a na kůži jí pohladí příjemné teplo pokoje, odstraní zbylé sponky a rozhodí si vlasy zlehka po ramenou, než se k němu obrátí čelem. připadá si trošku zvláštně, jako oblečená neoblečená a ve tváři má vepsanou takovou nevinnost, jak je to pro ní vlastně poprvé, takhle se obléci a dát mu sebe samu jako překvapení, jako dárek, trošku nejistě na něj kouká a přemýšlí nad jeho reakcí+ Já... většinou něco takového nenosím. Jen jsem si říkala, že... že by se ti to mohlo líbit. +zabrouká tiše a trochu nesměle na chvilku sklopí očka, než k němu opět zrak zvedne a usměje se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 kvě 2013 20:27

Ne, to by ses musela trochu víc opálit. +uculí se+ Objektivně vzato jedna taková blondýnka, ta snad vyhrála nějakou Miss, nebo co. +zazubí se, jak ji jen tak zlobí+ Říkal jsem ti, že ho znám od prváku, a oba jsme se ženili až po škole. Něco jsme spolu zažili. +obsáhne to poněkud opatrně :D ; a pak na ni akorát zírá, pomalu ji přejede pohledem od hlavy až dolů k botám, a zase zpátky, a zastaví se na jejím obličeji, ale jinak se ani nepohne, ovšem pak najednou zniřehonic vyrazí, několika kroky překoná vzdálenost mezi nimi, cestou ji nabere a zastaví se až teprv když ona narazí zády do nějakýho prádelníku, co tam je; to už ji líbá, prudce, dychtivě a hluboce, proplete jejich jazyky a trochu ji kousne do spodního rtu, tiskne se k ní a prsty jí bloudí po těch podvazkách, rty sklouzne do výstřihu a zmapuje lem korzetu, chytne ji za ruku a položí si ji na poklopec, takže může přes látku cítit jeho tvrdou horkou erekci, kterou rozhodně ještě před chvilkou neměl, jako jasnej důkaz+ No, já bych řekl, že se mi to docela líbí. +uculí se, chytne ji pod zadkem a vysadí ji na tu skříňku, napasuje se mezi roztažená stehna a přitiskne se klínem na ten její+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 kvě 2013 20:58

Jo tak blondýnka. +protáhne vesele+ Nechceš mi tím naznačit, že bych se měla dát na blond, že ne? +culí se na něj vesele, jak mu to škádlení vrací+ To si umím představit. Ne, počkat... nejsem si jistá jestli si to představovat chci. +zasměje se tiše a pokývá hlavou, že si to umí domyslet a jelikož je to minulost, tak jí to nijak netrápí, kolik žen měl. trošku nejistě na něj kouká, jak tam jen stojí a prohlíží si ji, trošku si nejistá tím, co si myslet, ale ve chvíli kdy k ní vyrazí, když z něj vycítí jeho vášeň, veškeré obavy zmizí a jediné na co se zmůže je jen tiché překvapené vyjeknutí, když narazí na prádelník, než jsou její rty spoutány jeho. ruce mu obtočí kolem krku a opětuje jeho polibky neméně vášnivě. tiše mu sténá do rtů a tiskne se k jeho tělu, zlehka se chvěje znovu probuzenou touhou a vzrušením a za chvíli ani neví kde je a kdy, jenom s kým. víc jak ochotně nastavuje hrudník jeho rtům a neochotně se od něj kousek odtáhne, když jí strká ruku mezi jejich těla+ Oh.... +vydechne tiše a zachvěje se dalším návalem vzrušení, když pod dlaní ucítí jeho erekci. jemně jí stiskne v dlaní a polaská jí přes látku kalhot+ ...tohle je nejúžasnější reakce. +zabrouká naprosto potěšeně a nadšeně, oči jí září vzrušením a aniž by si to uvědomila i láskou. obtočí mu nohy kolem boků a přitáhne si ho k sobě blíž, otírá se o jeho klín zatímco si jeho rty přitáhne k polibku, který je prosycen vzrušením, dychtivostí a dravostí, kterou v ní jeho reakce rozdmýchala. dlaněmi mu vzápětí dychtivě stahuje k ramen a vzápětí jí odhodí na zem, aby jim nepřekážela, když dlaněmi začne přejíždět po jeho odhalené kůži, jak se nemůže nabažit pouhého dotyku+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 kvě 2013 22:13

To by ti nešlo k očím. +zavrtí hlavou vážně, a zatahá ji za kudrnu, ale oči se mu smějou+ Radši si to nepředstavuj. +souhlasí s tím; a pak se poněkud nemůže udržet, pořád nemá dost její kůže, jejích polibků, jejích doteků, vklouzne jí rukou do korzetů a vyloví ven jedno ňadro, aby se k němu hned přisál, ani sám neví, kde se v něm tolik vášně bere, když už dneska jednou vyvrcholil, ale prostě cítí že ji chce, teď a tady, okamžitě, jenom na chviličku se od ní odlepí, aby mu mohla stáhnout košili, a prsty jí sjede do klína, rovnou do kalhotek, krátce ji polaská a vyzkouší, jestli je pro něj připravená, a pak jen několika pohyby rozepne kalhoty, odhrne její kalhotky stranou, se svlíkáním se neobtěžuje, na to ji chce moc naléhavě, a na jeden příraz se do ní plynule ponoří, a teprve pak je schopen se na chviličku zastavit a políbit ji na rameno+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 kvě 2013 22:32

+kdyby nad tím měla čas přemýšlet, jistě by se pozastavila nad tím, jak je možné, že je její tělo z ničeho nic tak citlivé na každý jeho dotyk, který jí vysílá po celém těle vlny vzrušení a všech těch příjemných pocitů, které v ní způsobuje. spokojeně zamručí, když osvobodí její prso od zajetí látky a trochu se prohne, jak se mu nabízí k laskání, dlaněmi mu přitom hořečně přejíždí po pažích a zádech, kam jen dosáhne a klínem se k němu tiskne dokud neucítí jeho prsty putovat níž k jejím kalhotkám, aby vzápětí dlouze zasténala, když jimi vklouzne pod jemnou látku. zavlní boky a zakloní hlavu vychutnávajíc si ten pocit zatímco si okrajově uvědomuje, že je opět vzrušená a připravená, stejně tak jako pokaždé, když je blízko ní, když se jí dotýká, když mluví tak, že to v ní vyvolává vzrušení. nespokojeně zakňourá, když se jeho ruka stáhne, jelikož potřebuje aby se jí dotýkal, aby jí hladil, sevře mu tvář v dlaních a přitáhne si ho k polibku, do kterého dává všechny ty nádherné pocity, které v ní během pár vteřin vyvolal. dlouze hlasitě zasténá, když do ní pronikne a prohne se proti jeho tělu očekávajíc, že si jí vezme prudce a divoce, takové touhy v ní dokázal svým vášnivým přístupem vyvolat, ale když se zastaví tiše zakňourá a obejme ho kolem krku+ Nepřestávej, lásko. +zašeptá mu do ucha roztřeseně a jemně stiskne lalůček jeho ucha mezi zuby+ Pokud to chceš, tak si mě vezmi... divoce... vášnivě... +šeptá zatímco rty putuje přes hranu jeho tváře k jeho rtům, ke kterým se přímo přisaje a líbá ho vášnivě s láskou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro