Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Victoria » 04 kvě 2013 22:24

+stiskne Byronovi ruku a položí mu ruku konejšivě na stehno, protože takhle vytočenýho ho ještě neviděla, ale jak poslouchá bratrův proslov, vztek v ní roste víc a víc+ Tak poslouchej, Christiane, ty jsi asi nepochopil situaci. Já se tě neptám na tvůj souhlas, já ti oznamuju, co se stane, a je mi celkem jedno, co si o tom myslíš. +založí si ruce na prsou, a jak je naštvaná, střelí po Jasmine ne úplně laskavým pohledem,že takový věci nechce slyšet, kor od holky, kterou zná asi pět minut+ Jo. +řekne teda potom klidněji+ Tohle není výbuch pozdní puberty nebo moje snaha tě co nejvíc vytočit, jak si to nejspíš představuješ. Tohle jsem já a moje rozhodnutí, a buďto to prostě akceptuješ, nebo si trhni. +pokrčí rameny, ona je na jeho hulákání zvyklá, ale když je hnusnej na Byrona, tak se zas vytočí+ Co dělám se svým životem je jenom moje věc, a když ho chci spojit s Byronem, tak tobě do toho kurva nic není. Ty za mě nerozhoduješ. +upozorní ho už solidně nakrknutá+ A uvědom si laskavě, v jaký jsi tady pozici. Tohle je můj dům, můj život, a ty jsi v obojím host, a ne úplně vítanej. Takže si dávej dobrej pozor na to, jak se mnou a s mým snoubencem mluvíš. +dodá varovně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 kvě 2013 22:44

Pochybuju že tady se dá ještě mluvit klidně. +zavrti hlavou+ Takhke já si teda bratrskou lásku nepredstavuju. +zamraci se na Christiana+ Žes to posral ty ještě neznamená že to posere každej. Je mi jedno co ty si myslíš nebudu tě tady o ničem přesvědčovat a ani nemusim. Take it or leave it. +řekne mu prostě a propletenec svoje orsty s Viciinyma+ Já stojím za ni. Ve všem. A vezmu si ji i kdybys ses na hlavu postavil.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 04 kvě 2013 23:07

+pomalu nabírá slušivý červenofialový odstín a nejspíš jenom proto, že se před Jasmine trochu krotí, ještě nezačal být sprostej+ No tvoje jednání tomu zatím moc neodpovídá. +odfrkne si+ První chlap, co tě emocionálně nešikanuje a nebije, a ty si hned maluješ pohádkový konce. Víš, ty seš sice hrozně okázale naštvaná na Alex, ale ve skutečnosti seš úplně stejná jako ona. Kopeš kolem sebe a voláš po pozornosti. +zamračí se+ Ty přece víš, že pro tebe chci jenom to nejlepší. +povzdychne si dlouze+ A rozhodně si nemyslím, že tohle je to nejlepší. +tak nějak obsáhne celou situaci i s Byronem+ Ty moc dobře víš, co se stane, jestli to uděláš. Necháš se kvůli tomuhle vydědit? V životě už nebudeš mít nic jistějšího a trvalejšího než je tvoje rodina, jsem tvoje rodina, a jestli zahodíš tohle, tak jsi prostě pitomá. +rozhodí rukama, už křičí a tváří se poněkud zoufale+ Pořád vykřikuješ, že chceš, aby se s tebou zacházelo jako s dospělou, tak se tak pro merlina chovej! A ty se do toho pořád nepleť. +zamračí se na Byrona+ To že jsi na ní navlíknul prsten ti nedává žádný práva, ty mezi nás nepatříš. My jsme rodina, společná krev. Jen proto, že ji s tebou baví sex neznamená, že jste si navždycky souzený. +odfrkne si nasraně+ Tos to teda dopracovala, soeurette. +koukne na ni s mírně znechuceným výrazem+ Podívej se na sebe, jsi tak zoufalá, že skočíš i po nezaměstnaným mudlovským feťákovi. +plivne po ní jedovatě+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 kvě 2013 23:28

+nehne ani brvou, když se na ní Vicky tak podívá, chápe že je rozzuřená chápe ale i jejího bratra a na chvilku jí svitne naděje, že by se to dalo vyřešit v klidu+ Všechno se dá probrat v klidu, jen se musí chtít. +povzdechne si tiše a jen sleduje, jak její snaha byla naprosto k ničemu a je naprosto bezradná, protože chce Christianovi pomoc a dosáhnout aspon toho aby se navzájem poslouchali a neuráželi, ale prostě neví jak. bezmocně si přejede dlaní přes obličej a prohrábne si vlasy, není zrovna ten typ co by měl svojí magii příliš pod kontrolou zejména, když někdo ubližuje někomu koho zdá se miluje, takže se venku hezky zatáhne a zabouří, což je její naprosto klasická reakce, když je opravdu rozrušená a neví si rady. těká očima sem a tam a zase zpět a má chuť vstát a začít mlátit hlavou do zdi. nakonec prudce vydechne a zavrtí hlavou+ Christiane... +osloví ho měkce a jemně, tak jak to ona umí+ ...mohli bychom si v klidu vedle promluvit? Prosím.+požádá ho, doufajíc, že kdyby si s ním v klidu promluvila třeba by to nemuselo skončit tím, že ztratí sestru, kterou tak miluje a chce chránit. pokusila by se znovu obrátit na ty dva naproti sobě, ale uvědomuje si že se znají teprve pár minut a něco jí říká že by jí stejně neposlouchali+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 04 kvě 2013 23:32

Ne ne ne +přeruší ho, když začne mluvit o rodině a vybírání si+ tohle přede mně vůbec nestav. Vůbec se nepokoušej dělat z toho volbu mezi váma a Byronem, protože moc dobře víš, jak by to skončilo, tak si dobře rozmyslí, jestli chceš, abych to řekla nahlas. +sekne po něm, a pak na něj zírá úplně bledá vzteky a pevně svírá rty k sobě, ruce pevně sevřený do pěstí, a ani si neuvědomuje, že Byronovi drtí dlaň, a když tak velkolepě zakončí ten svůj monolog, tak se prostě zvedne, vymaní se Byronovi, překročí konferenční stolek, rozpřáhne se a vlepí Chrisovi pořádnou facku jen to mlaskne, a pak se rozpřáhne i druhou rukou a chce mu vrazit ještě jednu, když ji chytí za zápěstí a pevně ho sevře, aby jí v tom zabránil, tak na něj chvíli jenom zírá a vypadá vzteky bez sebe+ Padej. +řekne potom úplně tiše a vytrhne se mu ze sevření+ Tohle je přesně ono, víš? +odfrkne si+ Tohle je moje rodina. A já už toho mám až po krk. Byron je moje rodina. Byron je to jediný dobrý, co v životě mám, jedinej, kdo se zajímá, jestli jsem šťastná, jedinej, kdo mě šťastnou dělá, jedinej, kdo mě bere takovou jaká jsem. A ty ho urážet nebudeš. Sbal se a vypadni z mýho domu, ty absolutní kreténe. +prskne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 kvě 2013 23:44

+drceni své ruky zvládne ještě s přehledem ale když Vici vyskočí z gauče a žene se ke Chrisovi tak vyskočí za ni. Nechce ji zastavit to ani náhodou. Jen ji bránit kdyby na ni sahnul. + Vůbec mě neznas. A jak to vypadá tak svoji sestru taky ne. +zavrci na něj+ Běž. +vyzve ho a tvář má kamennou+ A vrat se až to pochopis. +vecme Vici kolem ramen a podívá se na ni jestli je v pořádku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 04 kvě 2013 23:57

+pohladí Jasmine po ruce, jakože teď se to fakt nehodí, že si promluví potom, a když dostane facku, reaguje instinktivně, bít ji rozhodně nechce, to by ho ani nenapadlo, jen ji pohledem upozorní, ať si dává pozor, trochu ho pálí tvář, ale není to nic dramatickýho, spíš je tak trochu vyšoknutej z toho, že si to vůbec dovolila, a pak se poněkud zarazí, když mu dojde, co mu právě řekla+ Počkej. +koukne na ni už mnohem klidněji+ Počkej, já tu mám dítě, nemůžu ji vzít jen tak pryč, oni mi ji vezmou. +do hlasu se mu dostane záblesk paniky, a vytřeštěně na ni zírá+ Má tady trvalý pobyt, já tu mám trvalý pobyt, jestli tu nebudeme bydlet, přijde na to sociálka, to přece nemůžeš! +chytne ji za ruku a úplně zapomene na ty dva co jsou tam taky+ Tohle je jen mezi náma, netahej do toho Van.
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 kvě 2013 00:11

+frustrovaně vydechne, jí je úplně fuk jestli se to hodí nebo ne, jen chtěla zabránit tomu nejhoršímu, ale podle všeho příliš pozdě. jen sleduje co se děje a instinktivně vyskočí na nohy, když Vicky Christiana uhodí, ale nehne se z místa, jen se jí ve tváři střídá jedna emoce za druhou, když se děje přesně to čeho se bála. upře pohled na Vicky a přisune se kousek blíž k Christianovi na znamení, že tam prostě je, ale příliš nerozumí jejich zákonům a neví jak pomoci, tak se jen v duchu modlí aby Vicky vychladla při zmínce její neteře. loupne okem po Byronovi a zamračí se, rozhodně si nemyslí, že je chyba jen na Christianově straně a všechno se to tak v ní pere, jak má chuť na ně křičet, ale zároveň i prosit. zatne ruce v pěst a zase povolí a snaží se uklidnit zatímco sleduje vývoj situace, protože je bezmocná jelikož má takový dojem, že kdyby se i ona obrátila na Vicky s prosbou akorát by to zhoršila+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 05 kvě 2013 00:15

Ty seš takovej pokrytec. +zasyčí na něj+ Takhle to bude pořád, co? Ty se budeš chovat jako naprostý hovado, ale já pak musím bejt ta dospělá a rozumná, protože jde přece o tvý děcko. +rozhodí rukama+ Možná bys měl zvážit, že když po mně něco chceš, neměl by ses ke mně chovat jako k nesvéprávnýmu fakanovi, protože jsem takhle blízko tomu zavolat tvý drahý ženušce a trochu si s ní pokecat. +ušklíbne se na něj+ Jseš úplně stejněj jako otec, vyndaváš mě ze skříně, když se ti to zrovna hodí, a zbytek času bych tam měla sedět jako hodná porcelánová panenka. +sekne po něm něčím, co moc dobře ví, že mu ublíží, a pak koukne po Jasmine, na tu bejt hnusná nechce, tak jen pokrčí rameny, jako že ji mrzí, že to všechno musela vidět+ Být tebou, zdrhala bych tak rychle, jak to jen dovedeš. doporučí ji, a ještě se naposled obrátí ke Chrisovi, už spíš vyčerpaně, než nasraně+ Už se sakra konečně rozhoupej a rozmysli si, co chceš, protože já tohle nehodlám podstupovat pětkrát týdně, kdykoliv udělám něco, s čím nesouhlasíš. Fakt jdi do prdele. +zavrtí hlavou, otočí se k němu zády a ještě za sebou pořádně práskne dveřma, opře se tam o zeď a úplně nekontrolovatelně se rozklepe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 kvě 2013 00:21

Ty ses idiot. +zavrti nad ním hlavou a když Vici odejde tak na něj ještě výhrůžné ukáže prstem+ Děj si na mě bacha. + +doporučí mu a pak za sebou taky praskne dverma+ Vici. +vezme ji do náruče a pevné ji objímá a hladí po zádech+ Vykasli se na něj je to idiot. +starostlivě si ji prohlíží jestli ji nic není a hladí ji po vlasech+ Miluju tě.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro