Možná sis všimnul, že je v baráku poněkud ticho (ale vážně, pořádal jsi za posledních pět let něco divočejšího než pracovní jednání? odvaž se trošku, prďolo), takže jo, odjela jsem pryč. abych nechodila kolem horký kaše, ne, nevím, kdy se vrátím, a nevím jestli se vrátím. Je pomalu na čase, aby ses o mě přestal pořád strachovat, a pochopil, že jsem takhle šťastná, a v dobrejch rukou. Byron je asi to nejlepší, co mě kdy potkalo, a ty to stejně dobře víš. Nikdy nebudu jako ty, a šťastná jsem jinak a jindy než ty. Asi to tak nikdy moc nevypadalo, ale vím co je pro mě správný, a tohle zrovna teď potřebuju, vypadnout od všeho a bejt jenom s ním. Není to kvůli tobě, dej si facku za takový myšlenky. Moje manželství teď prostě musí bejt na prvním místě, chci aby to tak bylo. Já budu v pohodě. Takže se přestaň soustředit na mě, a mysli jednou taky na sebe. Chtěla bych, abys byl šťastnej, takhle šťastnej, tak moc, že máš pocit, že ti kosti prasknou zevnitř a chce se ti smát a brečet najednou, že tě to dusí na prsou, tak šíleně a krásně. Tak až to budeš mít, víš co máš dělat, a neposer si to. Mně už nic nedlužíš, ani Alex nic nedlužíš, a Van teprv ne. Už jsi společnosti fakt odvedl dost, tak se na ně vyser.
Jeefes má papíry k baráku, kdyby nastaly nějaký potíže, ale snad budeš v pohodě. On má všechno na háku, peníze dostává, tak si nedělej starosti.
Užij si Vánoce. Pošlu nějaký dárky poštou, ale možná nedojdou, tak ti přeju aspoň takhle. Mrzí mě, že spolu letos nepůjdem za mámou, ale upřímně, ta nás už nejspíš nepostrádá, a jeden rok to vydrží. A popravdě myslím, že by stejně byla radši, kdybysme si místo toho budovali vlastní životy. Teď když mám pořádnou motivaci, chci začít znova, naučit se zas mít z tohohle období radost, a ty bys měl taky. Myslela jsem si, že to není potřeba říkat, ale nikdo jinej ti to nepoví, takže to udělám já - Je to v pořádku. A tentokrát to nesvedeš na to, že nemám páru, co máš za sebou. Vím o všech těch pitomostech, co sis na sebe navěsil, a odpustila jsem ti je. Alex to ve skutečnosti taky nemá za zlý tobě. Je fakt na čase, abys ty odpustil sám sobě. A když jsme u toho, tak taky mě, protože bych tě zas celkem chtěla vidět, a nechce se mu na to čekat dalších sedm let.
Ozvu se. Mám tě i docela ráda, abys věděl, ty blbečku.
Veselý Vánoce,
V.