Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Tiffany Leforgeron » 28 lis 2013 00:15

+přemístí se do haly a nakráčí do patra, přesně si vědoma, že tam není nikdo kromě Chrise; jak předpokládá, najde ho v pracovně, ale nejde dovnitř. Zkusí jedny dveře, ale tam najde dětský pokoj, a do ložnice se trefí až napodruhé. Svlékne si kabát, pod kterým má přiléhavé pouzdrové šaty, a vzápětí vyklouzne i z těch, a zůstane jen v luxusním krajkovém prádle se vším všudy, rudá krajka, padnoucí podprsenka, podvazkový pás, titěrné kalhotky, vysokánské podpatky; rozpustí si vlasy, lehce se převoní, zkontroluje si makeup a rozloží se v co nejsvůdnější póze na postel, aby nastavila svoje nejpřitažlivější úhly+
Tiffany Leforgeron
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 28 lis 2013 00:36

+ještě dodělá pár věcí a pak se rozhodne neponocovat a dospat deficit, takže si svlékne svetr, a po něm taky tričko, protože se chystá zamířit rovnou do sprchy, a vleze do ložnice. svetr odloží na židli, a rozsvítí světla, načež mu zrak padne na postel a málem ho trefí, když uvidí, co se mu tam rozložilo+ Kristepane, co tady děláš? +zalapá po dechu, a nechápavě zírá na Tiffany, co tam na něj špulí rty+
Christian
Mág

Příspěvekod Tiffany Leforgeron » 28 lis 2013 00:42

Přišla jsem za tebou. +zapřede, zatímco si namotává pramen vlasů na prst+ Pojď ke mně... +láká ho k sobě prstem+ Viděla jsem, jak ses na mě díval, tam v Bradavicích. +střelí po něm pohledem zpoza řas+ Pořád ještě můžeme být rodina... +zamává řasama a přejede s ukazováčkem po lemu podprsenky+ Porodila jsem ti dítě, nenalžeš mi, že ke mně nic necítíš. +dodá ještě tiše, intenzivně ho propaluje pohledem, rty mírně pootevřené, zatímco si jen tak mimochodem hraje s ramínkem+
Tiffany Leforgeron
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 28 lis 2013 00:49

+Chris na ni chvilku jen naprosto nevěřícně zírá, jako jestli to myslí vážně, a pak si poněkud frustrovaně prohrábne vlasy, jako by nemohl uvěřit, že takovou konverzaci vážně vedou+ Na to už je trochu pozdě, nemyslíš? +zavrtí hlavou+ To sis měla rozmyslet, dokud jsem ještě o to, abychom byli rodina, stál. +povzdychne si, a usadí se na okraj postele, v dostatečné vzdálenosti od ní+ Tiffany... vždycky budeš máma mého dítěte, ale to je všechno. +podívá se na ni vážně+ Přece jsi v tom manželství byla se mnou, chceš snad tvrdit, že jsi mě milovala? +pozvedne nevěřícně obočí+ Nemáš zapotřebí lehat do postele chlapům, co o to nestojí. +zavrtí hlavou+ Najdeš si někoho nového, někoho kdo tě bude mít rád, a bude si tě vážit víc než já. +pousměje se, a jelikož věří vlastní vůli, neucukne, když se k němu natáhne a pohladí ho po zádech+ Pořád jsi krásná žena. +usměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 lis 2013 01:01

+přemístí se do obýváku a listiny, co drží v rukách, odloží na stolek. říkala sice, že bude spát u sestry a skutečně se o to pokoušela, taky proto je oblečená jen v noční košilce, ale nemohla usnout. navíc si musela přiznat, že se jí stýská a představa, že bude spát sama bez Chrise se jí v prázdné studené posteli ani trochu nezamlouvala. navíc představa jak ho hezky překvapí, její snaze usnout taky moc nepomohla. první věc, která značí, že není něco jak má být, je to že je všude tma a z ložnice se ozývá Chrisův tlumený hlas jako by si s někým povídal. vydá se tiše a rychle ke dveřím s přesvědčením, že to určitě bude rádio nebo televize. se širokým úsměvem otevře dveře, alespoň do chvíle než jí pohled padne na postel. úsměv jí zmrzne na rtech a veselí vystřídá šok, když si uvědomí, že Chris sedí polonahý na posteli a kolem něj se jako liana ovíjí jeho bývalá žena navlečená do luxusního prádélka+ To jako vážně? +zavrčí a hřejivý pohled zelených očí je ten tam vystřídaný ledovým pohledem a vztekem najednou jí svírající žaludek+ Co dělá ta coura v naší posteli? +potáhne poměrně tiše ale důrazně, klidně až příliš klidně a varovně, ruce sevřené v pěst při představě a závěru, který se rojí v jejím někdy trošku paranoidním mozku+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tiffany Leforgeron » 28 lis 2013 15:53

+Tiffany se viditelně zarazí, protože přece jenom čekala, že Chris bude doma sám, ale celkem rychle se vzpamatuje, a rozhodne se z toho vytřískat alespoň něco, využije jeho vlastního momentálního šoku a zezadu ho obejme pažemi kolem hrudi+ Jdeš celkem nevhod. +zamračí se na ni tím nadřazeným "ty sem nepatříš" pohledem, který má perfektně osvojený+ A já +protáhne s důrazem+ jsem s ním narozdíl od tebe před oltářem stála, tak si dej pozor na výrazy. +nakrčí nos, jako by čichala k něčemu hodně nevábnýmu+
Tiffany Leforgeron
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 28 lis 2013 15:56

+Chris je pár vteřin taky poněkud v šoku, než mu mozek zpracuje, jak to asi musí působit+ To...uh, to není jak to vypadá. +vyhrkne, a hned by se nejradši praštil, za takovou debilní větu, sloupe ze sebe Tiffaniny ruce a vyskočí z postele, zatímco si oblíká tričko+ Já ji tu takhle našel. Vážně. +přísahá s vykulenýma očima, i když je mu jasný, jak moc pravděpodobně to asi zní+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 lis 2013 16:16

+chvíli v šoku jen na Tiffany zírá a přemýšlí nad tím jestli se jí to náhodou jenom opravdu nezdá, ale když na ní promluví, musí pevně sevřít rty, aby po ní hned neskočila+ Nevhod? +zvedne obočí a rty se jí zkroutí vzteky+ Vážně? +stočí nedůvěřivě se sarkasmem pohled k Chrisovi, ale rychle se mu přestane věnovat, stačí, aby se Tiffany jen trošku hnula, promluvila a má její plnou pozornost. ona je vetřelec, kterého se chce momentálně dost reálně natrvalo zbavit, Chrisovi se může věnovat později+ Já? +zavrčí a kolem ní se rozvlní vzduch jak se jí magie vzteky pomalu vymyká kontrole+ Ty se mi pelešíš v posteli a já si mám dávat pozor na výrazy? +prskne ve chvíli kdy toho má tak akorát dost. vyrazí k posteli a dřív než někdo stačí zareagovat, zatne nehty Tiffany do pravého zápěstí a vytáhne jí z postele, vlastní silou podpořenou magií. využije setrvačnosti a prudce jí popostrčí ke zdi, na kterou jí přirazí a pravou ruku jí bolestivě zkroutí za záda+ Já nejsem ta kdo se kurvil s jeho otcem a dalšíma desítkama chlapů. +zasyčí jí těsně u ucha+ A teď mi dovol, abych ti vyjasnila stav věcí. +zasyčí+ Ještě jednou se ho dotkneš a utrhnu ti ruce. +zatlačí zlehka na její zkroucenou ruku za zády, na důraz svých slov+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tiffany Leforgeron » 28 lis 2013 19:15

+Tiffany si nad jejími slovy jen odfrkne, a pohodlně se rozloží na posteli, ovšem jen na pár vteřin, jelikož za chviličku je u zdi, a sykne bolestí+ Okamžitě ze mě slez. +vyjekne, a pokouší se instinktivně stočit tak, aby ji zkroucení nebolelo, a taky dostat k hůlce, kterou má v podvazku+ Do toho ale tobě nic není. +zasyčí, a bolestně zakňučí, protože se jí vlasy tisknou mezi zeď a rameno a dost bolestivě to tahá+ Já nejsem ten vetřelec, co se nacpal do naší rodiny. +odsekne, ale její tón poněkud postrádá ostří, jelikož to fakt není příjemná pozice+
Tiffany Leforgeron
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 28 lis 2013 19:20

+jak to tak sleduje, je mu jasný, že jde do tuhýho; frustrovaně si promne kořen nosu, a přesune se přes postel k nim+ Já myslím, že je vážně zbytečné řešit to násilím. +začne opatrně+ Tiffany by se měla obléknout a jít domů, můžeme si o tom promluvit později... civilizovaněji? +položí jí opatrně ruku na rameno+ Myslete na Van, tohle nemůže skončit dobře, určitě by ji to moc mrzelo. +zkouší jedinou páku co má+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro