Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 lis 2013 23:29

Ty jo to zní moc zajímavě. Předvedeš se mi potom? +zajímá se s úsměvem zaujatě+ To já si počkám. +zasměje se vesele a bezděky si přejede jazykem po rtu+ Aha... tak kdyby nemohli tak až budou moc, třeba. +pokrčí neurčitě trošku posmutněle rameny jak jí napadne, že by snad nechtěl aby se po tom výstupu s jeho bývalou ještě s někým dalším z jeho okolí setkala+ Pojď sem sluníčko, sundáme ti ty zbytečný vrstvy. +usměje se na Van a klekne si před ní aby jí zbavila bundičky a svetříku dokud nezůstane jen v šatičkách+ Hop nahoru, vyměníme botky. Nebo chceš sama? +zajímá se s úsměvem+ Super, tak to se na něj pak půjdu podívat, ale nejdřív mi řekněte jestli nemáte hlad nebo něco nepotřebujete. +upraví Van trošku vlásky a zase vstane+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 lis 2013 23:46

No jasně. +zazubí se Van, kecne si na zem a zuje si botky, který vzápětí zaletí pod postel, a běhá tam jen v punčoškách, okukuje, co Chris kam dává, a něco u toho žvatlá o tom, že už má rozepsanej dopis ježíškovi+ Zeptáme se tety Laury, a uvidíme, co říkáš? +usměje se+ No to oni přijdou rádi, jen bude těžké to časově skloubit. +přikývne+ Já myslím, že dneska můžeš večeři vypustit, určitě se najíme na párty, a Van bude mít tolik jídla na návštěvě, že ji bude bolet bříško i tak. +zavrtí hlavou+ Co kdybysme tě převlékli, co princezno? +usměje se, a vytáhne její kostým z tašky+

http://images.halloweencostumes.com/pro ... ostume.jpg
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 lis 2013 00:01

Hele Van, víš že ty boty nepatří pod postel? +zavrtí nad tím se smíchem hlavou, když vidí jak boty mizí pod postelí, ale ne na dlouho, jelikož za chvíli přiletí vzduchem Jasmine do rukou, která je postaví vedle dveří na zem+ Ježíškovi? Kdo je to? +zatváří se zase zmateně jak vůbec netuší o čem to zase Van povídá+ Dobře, tak uvidíme jak budou moc. +pousměje se+ Tak dobře, žádný vaření. +pokývá s úsměvem hlavou a zvědavě okukuje kostým+ Ty jo Van ty budeš nejhezčí princezna v okolí. +zazubí se na ní vesele a chytne jí když kolem nich tak pobíhá aby jí postavila na postel, tak aby nespadla a zároveň k ní oba mohli+ Tak ruce nahoru sundáme šatky. +cvrnkne jí vesele do nosu+ Už víš jak budeš chtít udělat vlásky? Copánky nebo takovej hezkej princeznovskej drdůlek. Půjčila bych ti dospělácký sponky, co ty na to? +zajímá se vesele+ Dovole ti tatínek se na halloween namalovat jako velká princezna? +pokračuje dál ve veselém dotazování+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 06 lis 2013 03:40

+Van se souká do kostýmu, s mírnou pomocí, a brebentí o tom, že Ježíšek nosí dárky, ale jen těm hodnejm+ Nějak se přizpůsobíme. +přikývne Chris+ S Danem se můžu kdyžtak domluvit v práci. +pousměje se+ nahoru do bobecku. +rozhodne se Van+ No... ale jen že je to Halloween. +dovolí to teda a zazubí se na ty dvě+ Jak se vůbec malujou velký princezny, co? +koukne na ně tázavě+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 lis 2013 04:29

A jak pozná že jsou hodný? A co chtějí za dárky? +tváří se stále poněkud zmateně, ale zajímá se s úsměvem+ S tím rozhodně nemám problém. Mám pořád volno. Jen jsem si na někdy chtěla domluvit s Oliverem další lekci, ale to uvidím podle toho, jak budou moc tví přátelé přijít. +usměje se na něj+ Žádný problém, uděláme dospěláckej drdol. +zamrká na ní vesele+ To ti hned ukážeme, že jo Van. +mrkne na ní vesele a na chvíli odběhne a za chvilku se vrátí s kosmetickou taštičkou+ Takže sluníčko, raději bys růžový, zelený nebo modrý stíny? +ukáže jí je aby si mohla vybrat, ale není to žádná divočina opravdu jen barvičky, které se pro tak malou holčičku hodí+ Vybírej já ti udělám drdůlek. +dá jí taštičku s věcma do ruky, jsou v ní vytřídění nezávadný věci co by mohla na její jemné líčení použít, taky se v ložnici zdržela než probrala co má a posadí se na postel a jí si posadí na klín. vysype druhou taštičku co si vzala sebou a pomocí magie si přilevituje kartáč a jme se jí nejdřív vlásky jemně rozčesat+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 06 lis 2013 16:26

No on se kouká celej lok. +vysvětlí jí to Van a začne vykládat o dopise, co se dává za okno, a že už ho má skoro celej namalovanej+ Jistě, víš že máš taneční pokoj k dispozici. +přikývne Chris s úsměvem, a když si Van vybere nějaký fiaový, co jí půjdou k šatům, dojde do koupelny pro malý zrcadlo, a obouvá jí zatím botky+ No a co by sis přála od ježíška ty? +uculí se na ni+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 lis 2013 16:37

Celý rok? Páni... +vydechne s neuvěřením a překvapeně pomrkává, jak jí pozorně poslouchá+ A copak chceš od Ježíška? +zajímá se s úsměvem zatímco jí zaplétá vlásky, do kterých porůznu zapíchává drobné třpytivé perličky na vlásenkách, takže to vypadá jako by Van ve vlasech měla třpytivý závojíček přes spletené vlásky+ Děkuju. +usměje se na něj měkce a zdá se, že mu nikdy nepřestane děkovat za všechno co pro ní dělá+ Tak tyhle, sluníčko? +ujistí se, že chce skutečně ty a posadí jí vedle sebe na postel+ Tak zavři na chvilku očíčka. +nabádá jí měkce, aby jí stíny nanesla zlehka na víčka+ Tak dobrý, můžeš je otevřít a teď pusinku. +vyndá třpytí lesk+ Takhle jí na mě našpul. +našpulí na ní pusu a když to Van zopakuje nanese jí na rty lesk+ Tak hotovo. +zatváří se pyšně+ Co myslíš Chrisi? Že je z ní nejkrásnější princezna v okolí? +usmívá se na oba jak měsíček na hnoji+ Já? +vykulí trošku dotaz na toho Ježíška a dárky+ Uhmn... já nevím. Mám všechno co bych si jen mohla přát. +usměje se na něj a jemně ho líbne na tvář a potom Van taky+

Spoiler: show
Obrázek
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 06 lis 2013 23:20

+Van začne vyjmenovávat všechny možný druhy hraček, co si nakreslila do dopisu, a oči jí pod víčkama rejdí, jak je nemůže udržet zavřený, když to tak lechtá a Chris jí zatím připevňuje motýlí křídla+ No teda, ty seš ale krásná princezna. +zazubí se na ni, když se před nima zatočí+Ne že mi tě přes noc odvede nějakej motýlá princ. +uculuje se, ale oči mu tak divně zjihnou+ Tak co, pusu? +usměje se a roztáhne ruce, a když do nich vběhne, opatrně jí dá pusu na čelo, aby jí nepomuchlal kostým+ Tak jo, buď na to opatrná, teta Laura tu bude za chvilku. +usměje se+ No ale něco si přece přát musíš. +usměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 lis 2013 23:35

To se ti tam všechno vešlo? +podiví se trošku ale usmívá se od ucha k uchu+ Řekni tátovi, že na prince je ještě čas. +zazubí se na ně vesele a nastrká rozsypaný sponky zpět do taštičky a vrtí nad nimi s úsměvem hlavou, ale když ty dva sleduje je poněkud naměkko+ A já jsem snad vosk? +kouká na ně na oko posmutněle, že ona pusu nedostane, ale v očích jí vesele svítí+ Musím? +zatváří se poněkud nejistě+ Van? Máš nějaký nápad co bych si měla přát? +zajímá se zase vesele+ Protože já teď opravdu nevím. Možná bychom mohli někam jet? +navrhne jestli se počítá i výlet+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 07 lis 2013 16:25

Mám to dlouhý. +zazubí se Van+ Tak ho zítra dáme za okno, než půjdeš spát, ano? Aby si to ježíšeks tihl všechno přečíst. +usměje se na ni Chris+ Taky si myslím, že na prince je ještě čas. +zabručí, a tváří se jak kakabus, ale natáhne k ní ruku, aby si taky přišla pro pusu+ No jistěže musíš. Napiš si to taky do dopisu, a dáme ho za okno. +uculí se+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro