Obývací pokoj

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Victoria » 28 zář 2015 01:52

já myslím, že jsou minimálně srovnatelný. +mrkne na Vanessu, a ještě si přidá+ já ti tu budu muset nechat tu svoji krabici, protože ti je všechny sežeru. +uculí se+ a už máte plány vymyšlené? +zajímá se a upije si čaj+ pak už to určitě půjde rychle, kouzla dovedou hodně. +zazubí se na ni+ a jak to tam plánuješ zařídit? když to tam bude úplně nové, tak se nebudeš muset přizpůsobovat žádnýmu stylu budovy. +usměje se+ já to náhodou obdivuju, nejsem vůbec schopná udržet nějakej jednotnej styl, prostě vrším nábytek jak se mi zrovna líbí. +směje se+ vyšly krásně, i když byla noc. +přikyvuje, a směje se jedný, kde se zrovna Sirius cpe dortem+ jsi dobrá že máš trpělivost skládat fotky do alba, já mám všechny v krabici pod postelí, a nikdy se k tomu nedokážu dokopat. +uculí se+ ne ne, já se budu na návštěvě ovládat. +zazubí se vesele+ stačí že zbodnu všechno občerstvení. +protočí pobaveně oči+ fakt ne? to je zajímavý, to bych se měla trochu brzdit. +culí se+ díky, to já asi budu potřebovat, koukala jsem do nějakýho časopisu a dost mě zaskočilo, co je všechno potřeba +usměje se vděčně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 28 zář 2015 22:56

Styx: +vykulí na Vanessu oči+ No páni, to jsem fakt netušila, že umíš tak skvěle péct! To tě občas zneužiju! +zamrká na ni vesele+
Jen hezky jez, jíš za dva +přisune se smíchem k Viki tácek+ Jo, na tom, jak to bude vypadat, zvenku i zevnitř, jsme se s Remusem domluvili prakticky hned, jak jsme se rozhodli stavět. Zrealizovat to je už podstatně horší +ušklíbne se+ No, chtěli bychom to trochu v australském stylu pochopitelně, na našich cestách po Austrálii jsme si jej zamilovali. Ale víc ti prozrazovat nebudu, až to bude hotové, pozveme všechny kamarády k nám a uvidíš +mrkne na ni tajnůstkářsky+ Tak to já hrozně ráda všechno hezky srovnávám. Tak to já ti to přijdu taky srovnat +zasměje se+ To je výborný nápad, pomůžeme ti vybrat. Aspoň už budu pak vědět, co všechno je nutné si pořídit, až to budu někdy potřebovat +uculuje se+ Máš nějaký seznam, co všechno je nutné koupit?

Vanessa: Přestaňte, holky, nebo se fakt začnu červenat +pohrozí jim se smíchem, jak ji tam chválí+ No jo, ona je hrozná tajnůstkářka, ani mně nic neprozradila +stěžuje si, ale myslí to samozřejmě v žertu+ A co říkají vaši rodiče na to, že budou mít vnouče? +otáže se Viki zvědavě+

+Styx po chvilce přinese pár rychlohubek a nějaké sladké dámské pití, griotku+ Dáte si, dámy? Tohle snad můžete, to jsou jenom višně +culí se a nalije jim, pokud budou chtít a sobě taky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2015 00:05

No tak to je hlavní, že se dokážete domluvit. +uculí se+ Já vlastně vůbec nevím, jak vypadá australský styl, nemáš nějaký fotky z cest? +zajímá se s úsměvem+ no tak na kolaudačku my samozřejmě přijdeme, to se vůbec neboj. +směje se+ to mi připomíná, že chceme uspořádat Halloweenskou párty, tak doufám že přijdete. +pozve je rovnou obě+ a kdyby vás náhodou napadlo nějaký téma na masky, tak se prosím podělte, protože já mám vymyto. +zazubí se na ně+ to by se mi náhodou fakt hodilo, nemám vůbec trpělivost lepit tam ty malý růžky a tak. Ale zase to pak vypadá fakt krásně. +usměje se na to album+ a vy plánujete? +uculí se spiklenecky+ seznam vůbec nemám, nejsem zrovna pověrčivá, ale nechci nic zakřiknout. +uculí se+ a navíc nemám ani trochu přehled. na gyndě jsem koukala do nějakýho časopisu pro matky, věděly jste, že existuje několik značek dudlíků? +vykulí oči poněkud ztraceně+ Tak aspoň pak bude to překvapení opravdový, že jo. +směje se s Vanessou+ No Byronovi rodiče jsou nadšení, to jo. +přikývne+ jsou rádi, že bude dědic, a taky mají asi pocit, že jsme jako konečně dospěli a zodpovědněli. +protočí oči pobaveně+ popravdě lady Seebohm se angažuje trochu víc než by mi bylo příjemný. +pousměje se+ Ale my jsme přijely zkontrolovat tebe, a ne se bavit o mejch nevolnostech. +směje se, že zas mluví jen o sobě+ já nevím, myslíš, že můžu? +uculí se a čuchne si ke skleničce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 30 zář 2015 22:37

Styx: Typické domy v Austrálii jsou trochu jako ranče, nízké, rozlehlé budovy, nenápadně zasazené do jinak nedotčené přírody, ze všech stran obklopené zelení, hlavně blahovičníky. A dominantním prvkem je otevřená terasa s jedinečným výhledem do neporušené přírody. Fotky? Něco snad najdu, i když to není úplně přesně to, jakou máme s Remusem představu +ukáže jí pár fotek z cest+
http://www.hollywoodchicago.com/sites/d ... alia20.jpg
http://resources3.news.com.au/images/20 ... -house.jpg

A tohle je jeden náš hotýlek na pobřeží. Typický australský.
https://saxbysontour.files.wordpress.co ... l-farm.jpg

Díky za pozvání. Pokud budeme s Remusem doma a ne zrovna na cestách, tak určitě přijdeme. Halloween si nenecháme ujít +mrkne na ni vesele+ No, dítě plánujeme, určitě, ale až bude dostavěno. Možná na svatební cestě +jen kulí oči, co jim Viki vypráví+ Tak to jsem vůbec netušila. Zatím jsem neměla důvod se o takové věci zajímat, takže zírám, co všechno je potřeba. Jak to zvládáš? +protočí oči+ No jasně že můžeš. Tohle ti neublíží, to je jako lízátko. Skotskou ti teď nenabídnu, to si nevezmu na triko +mrkne na ni se smíchem+

Vanessa: Já možná taky přijdu na ten Halloween, když nebudu zrovna v akci +nebo někde v Amazonii:)+ Tak to je ale dobře, ne? Že jsou rodiče nadšeni, aspoň vám pak trochu pomohou, pohlídat a tak +dumá+ A vážně jste dospěli a zodpovědněli? +směje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2015 15:10

Tak to je jasný, určitě si do toho vnesete něco svýho, aby to byl správnej domov. +přikyvuje s úsměvem+ ale tohle se mi fakt líbí. +dívá se na fotky+ ta terasa je super, můžete trávit spoustu času venku. a na starý kolena tam můžete sedět v houpacích křeslech a koukat na západy slunce. +uculí se+ a je to super prostředí pro děti, navíc se tam vejde spousta zvířat, třeba i drak. +směje se+
Tak super, já ještě pošlu pozvánky, ale budu moc ráda, když dorazíte. +usmívá se vesele+ Tak to vám budu držet palce. +zazubí se na ni+ Já jsem se taky nikdy dřív nezajímala, tak jenom zírám. prostě to vezmu intuitivně a postupně, když nám něco bude chybět, tak to dokoupíme za pochodu. +uculí se+ Dobře, tak jo. +směje se a napije se+ mňam, já višně miluju. +olízne si rty a jen se mlsně culí+ Jasně, doraž když se ti to bude hodit. +mrkne na Vanessu+ no... nejsem si jistá, jestli jsou Byronovi rodiče ti nejlepší komu svěřit dítě. mají spolu dost vlažný vztahy. +pousměje se+ já teda nemám ten pocit. +směje se taky+ A co vaši? +usměje se na Styx+ Ti jsou z tebe nadšení, co? +uculí se, jako myslí ty portréty :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 02 říj 2015 21:09

Styx: Hm, to je zajímavá představa... důchodci v houpacích křeslech +rozesměje se té představě+ Ale chci takhle velkou terasu, a budu tam pěstovat kytky. No máme v plánu pořídit si tam snad všechnu typickou australskou faunu. Tedy, kromě těch jedovatých potvor, co se jim tam všude hemží. Přijde mi, že všechno, co je smrtelně jedovaté, pochází z Austrálie +culí se+ A už víš, kdy to bude? My akorát nebudeme moct ten víkend 31., to jedeme s Remusem na prodloužený víkend pryč, ale jinak můžu kdykoliv +taky si ucucne višňového likéru+ Já višně moc nemusím, jsou na mně moc kyselé, ale v bublanině jsou výborné. A v tomto tekutém stavu jsou přímo fantastické! +nalije sobě i Viki další skleničku+ Vanesso, opravdu nechceš taky nalít? +zkouší to, přestože ví, že Vanessa jako assassínka alkohol nepije+ Naši jsou nadšeni, jakého jsem si vybrala muže. Hodně si Remuse oblíbili +usmívá se šťastně+ A to zatím ještě netuší, že jejich rodinný přítel Tony randí s jejich druhou dcerou +uculuje se+

Vanessa: Takže nechtějí oni, nebo vy? +trošku se v tom motá+ Třeba až se ti to narodí, tak změní názor +mrkne na ni povzbudivě+ Já jsem si to myslela! +směje se pobaveně+ Ne, díky, já nepiju +odmítne Styx s úsměvem+ I když, jednou jsem to porušila a opila jsem se +prozradí jim se smíchem+ Už to nechci zažít!
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2015 15:21

no proč ne, a kolem nohou vám budou běhat zvířata a vnoučata. +culí se taky+ tak to bude krása, až to všechno rozkvete. +usměje se+ tak to jste odvážní, kolem tolika zvířat musí být hrozně moc starání! +přikyvuje a ulizuje višně+ a nebojíte se, že vás tam sežerou škorpioni? +zazubí se na ni+ ještě ne, ale ten víkend 31. asi ne, počítám že většina lidí bude mít plány. +jako třeba reálný halloweenský párty :D+ jé tak to já višně můžu kdykoliv a jakkoliv, klidně i jen tak samotný. ale já obecně miluju extrémní ovoce, třeba grepy taky jím jen tak nakrájený. +směje se+ ale tohle je teda hodně fajn. +pomlaskne si a nechá si ještě nalít+ to se vůbec nedivím, toho by snad useli schválit všichni rodiče. +usmívá se+ tyjo, a řekneš jim to? +mrkne na Vanessu vesele+ No... s nima je to složitý, Byron s nima nevychází odjakživa. +povzdychne si+ oni jsou prostě... jaksi neschvalujou náš životní styl, že jo. +uculí se+ ale teďka mají pocit, že se to s náma zlepšuje, že jsme se vzali, a čekáme rodinu, a tak se začneme chovat podle jejich názoru slušně. +zašklebí se vesele+ takže oni by zájem o vnouče měli, tím spíš že kromě Byrona nemají další děti, a vnoučata budou mít jen od nás. +pokrčí rameny+ ale jsou takový... no mají tendence nám všechno řídit, a my ani jeden nechceme, aby se pokoušeli ho vychovávat, nebo se nám do toho montovali. +pousměje se+ nene, a jaký to bylo? +směje se+ těžká rána opilcova? +hihňá se tomu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 03 říj 2015 22:54

Styx: Starání ani ne. Koaly vysadíme na eukalypty, klokany do výběhu, agamy do zahrady, oni se dokážou o sebe postarat sami +vyřeší to se smíchem+ Fujtaksl škorpioni +oklepe se+ Do domu se nám nedostane žádná havěť, ten si zabezpečíme kouzly, no a venku budou mít všichni ti jedovatí pavouci a hadi a hmyz dost prostoru před námi bezpečně utéct +uculí se+ Tak už vím, co ti přinesu do Londýna z naší zahrady! Máme tady několik vzrostlých višní a vždycky to všechno popadá na zem. Tak si aspoň zavaříš do sklenic +mrkne na ni vesele+ Grepy... no vidím, že máme rozdílné chutě +poznamená pobaveně+ Že jo! +culí se nadšeně, jak jí Viki chválí Remuse a jen září+

Vanessa: No, myslím, že je ještě příliš brzy říct jim to. Ostatně, s Tonym to není zase tak vážné, aby si naši dělali nějaké velké naděje. Uvidíme, jak se to všechno vyvine +pousměje se+ Bez rodičů je to moc smutné, ale jak tě tak poslouchám, ono to občas není ideální ani s rodiči +pokrčí smutně rameny+ Kdo by chtěl, aby se jim do výchovy montovali prarodiče. Třeba se vám nakonec přizpůsobí, když budou chtít občas vidět vnouče. Možná že vás zrovna tohle trochu zblíží +usměje se na ni povzbudivě+ No, ani ne to ráno, ale jak jsem nikdy předtím nepila, tak mi stačilo opravdu málo a byla jsem na šrot. A bylo mi hrozně špatně +zakulí očima, když si na to vzpomene, ale culí se u té vzpomínky+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 04 říj 2015 14:30

jéé, koaly! ty jsou děsně roztomilý. +uculí se+ a klokani! tuhle jsme na ně koukali v zoo, jak si nosí ty prcky v kapse. +zazubí se+ jé tak to my se určitě někdy stavíme pomazlit koaly. +směje se vesele+ no ještě že máme kouzla. +souhlasí vesele+ no to by ale bylo super, udělám marmeládu a pak si s ní promažeme vánoční cukroví. +usměje se vděčně+ Já jsem jenom děsně ráda, že to všem vychází. +usměje se+ to je fakt, není kam spěchat. +přikyvuje souhlasně+ jo, moc mě mrzí, že tu moje máma není, aby to všechno viděla. +usměje se+ ale když vidím Byronovy rodiče, tak... +mávne rukou a zasměje se+ jo, to doufám, snad se to nějak srovná. +usměje se+ a my stejnak rodinu máme, jenom jsme si ji vybrali sami. +uculí se+ no nene, tak to mě fakt moc mrzí, že jsem to neviděla. +směje se+ až budeš mít příště alkoholový dýchánek, tak se ozvi, já tě naučím pít s rozmyslem. +uchichtne se vesele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 04 říj 2015 19:23

Styx: Klidně se pak stav pomazlit se. Jako s koalami, ne s Remusem +rozesměje se+ Koaly jsou děsně mazlivé, jsou jako malé děti. Co mi ale trochu v Austrálii vadilo, tedy kromě těch jedovatých potvor, byl ten neutichající řev papoušků v lesích. Řvali jich tisíce bez přestání od svítání do tmy. To byl vždycky budíček +ušklíbne se+ No vidíš, jak prakticky ty višně spotřebuješ +chválí jí nápady+ No jo, ony už jsou Vánoce pomalu za dveřmi. Zanedlouho už začnou hrát v hypermarketech koledy a dělat vánoční výzdobu +protočí otráveně oči+ Už začínáte nakupovat dárky?

Vanessa: Ty už taky nemáš mamu? +nevzpomíná si, jestli jim to Viki už někdy říkala+ Přesně tak, rodinu jste si založili, tak ta je na prvním místě +přikyvuje souhlasně+ Věř mi, že opravdu nebylo o co stát +směje se+ Nene, už se to nebude opakovat. To byla jen výjimečná příležitost. Radši zůstanu u svých oblíbených čajů +směje se+ Spíš než do baru si radši dojdu do tvé čajovny +mrkne na ni vesele+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Résidence Clermont