od Styx Lupin » 28 zář 2015 22:56
Styx: +vykulí na Vanessu oči+ No páni, to jsem fakt netušila, že umíš tak skvěle péct! To tě občas zneužiju! +zamrká na ni vesele+
Jen hezky jez, jíš za dva +přisune se smíchem k Viki tácek+ Jo, na tom, jak to bude vypadat, zvenku i zevnitř, jsme se s Remusem domluvili prakticky hned, jak jsme se rozhodli stavět. Zrealizovat to je už podstatně horší +ušklíbne se+ No, chtěli bychom to trochu v australském stylu pochopitelně, na našich cestách po Austrálii jsme si jej zamilovali. Ale víc ti prozrazovat nebudu, až to bude hotové, pozveme všechny kamarády k nám a uvidíš +mrkne na ni tajnůstkářsky+ Tak to já hrozně ráda všechno hezky srovnávám. Tak to já ti to přijdu taky srovnat +zasměje se+ To je výborný nápad, pomůžeme ti vybrat. Aspoň už budu pak vědět, co všechno je nutné si pořídit, až to budu někdy potřebovat +uculuje se+ Máš nějaký seznam, co všechno je nutné koupit?
Vanessa: Přestaňte, holky, nebo se fakt začnu červenat +pohrozí jim se smíchem, jak ji tam chválí+ No jo, ona je hrozná tajnůstkářka, ani mně nic neprozradila +stěžuje si, ale myslí to samozřejmě v žertu+ A co říkají vaši rodiče na to, že budou mít vnouče? +otáže se Viki zvědavě+
+Styx po chvilce přinese pár rychlohubek a nějaké sladké dámské pití, griotku+ Dáte si, dámy? Tohle snad můžete, to jsou jenom višně +culí se a nalije jim, pokud budou chtít a sobě taky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)