Jídelna

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Jídelna

Příspěvekod Remus Lupin » 31 pro 2014 11:38

Hm...že by, to jsem si vůbec neuvědomil? *prohlédne si ji zkoumavě s přimhouřenýma očima a potlačuje smích* No, když seženem ještě nějakého vlka....Neznáš mudlovskou Knihu džunglí? To abych ti ji sehnal honem ještě pod stromeček...*pomalu taky dojídá a kupodivu nepukne, výkon* je to jméno démonky obývající džungle, původně z hinduismu, později to pojmenování přejal i budhismus...docela se s nimi můžeš setkat právě v známých dílech obou náboženství. Slovo znamená veliký a silný a z bengálštiny lze překládat taky jako někoho, kdo neustále něco pojídá. A tahleta vlčí slečna tedy je bezedná...*směje se* Což se o mě tedy říct nedá. *odstrčí talířek* Když už jsme u toho stromečku...možná na tebe čeká i nějaké ten dáreček vedle...*kývne s úsměvem do obýváku*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 01 led 2015 06:44

+poslouchá pozorně to jeho vysvětlování+ Tak démonka...to jsi vybral opravdu výstižně. Máš na ta jména prostě nos +schválí mu to s úsměvem a pak se rychle probere z toho přejedení+ Myslíš, že tam budou nějaké dárečky? +rozsvítí se jí oči jako žárovičky+ Tak se jdeme podívat +chytne ho za ruku a odkoulí se s ním do obyváku+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 04 dub 2015 22:57

Slavnostně prostřeno k oslavě

Obrázek

Večeře, pečená kachna jako při seznámení

Obrázek

A po večeři intimčo ve vaně

Obrázek
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 15 dub 2015 21:54

+když se spolu vrátí z galavečera domů, pokračují v tom úžasném večeru, tentokrát podle Styxina scénáře a slaví úspěch v Loscars, své výročí i zásnuby dohromady+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 18 dub 2015 11:20

*je rád, že se na LOScarech nepřekrmil:D, protože jak vidí tu kachnu, tak mu zasvítí oči, jak si rozvzpomene na Mýtinku a jejich setkání, zasednou, pustí se do toho, pravda, nejdřív musí uklidit zvěř s úplatkem, aby neotravovali. Když později leží naložení ve vaně s bublinkama a bublinkama, vypadá to, že se jim povedlo obelstít čas a večer snad neskončí...*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 19 dub 2015 00:53

+večer skutečně nekončí :D , protože po příjemné koupeli neodmyslitelně následuje ten slibovaný předúplňkový animální sex a pak pozdě v noci, když už spolu odpočívají v posteli, si přehrají tu kazetu s jejich seznámením (kterou jí Bea doufám vyštrachala v archivu a poslala) a tiše se u toho hihňá do polštáře, jak jí to přijde dnes děsně vtipné :D +
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 20 dub 2015 22:22

(No jistě, že poslala, když slíbila ;) )
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 21 dub 2015 21:39

+když je Remus zase v práci a ona je sama doma, pouští si dokola ten záznam ze Zuzčina mobilu se žádostí o ruku+ (si to sem zkopíruji, ať to mám hezky pohromadě:))

Remus_Lupin: Styx, tak půjdeš mi pomoct?*mrkne na ni, když se uvolní pódium*
Styx: Jo jasně +podá mu ruku a jde za ním nahoru+
Remus_Lupin: *vyjdou na pódium.* Mám vlastně dvě věci, které bych rád...předně se omluvím, že jsem využil téhle příležitosti, jako lest. Ale žádnou cenu nemám. A k druhé věci....dlouho a poctivě jsem přemýšlel...a došel jsem k závěru, že to musím udělat, ne z toho důvodu, že by to bylo nutné, nebo mi to někdo podsouval, ale protože chci...a protože bych byl blbec, kdybych dál otálel...a proto chci, abyste mi všichni byli svědky...*klekne si a vytáhne něco z kapsy saka* Styx, prokážeš mi tu čest a staneš se mou ženou? *v ruce má tohle* https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/73 ... 382337.jpg
Styx: +čeká, kde je to zoo, na které ji sem nalákal a pak, když si Remus klekne, ztratí hlas, dech, tep... všechno... po chvilce se zhluboka nadechne a chce něco říct ale nejde jí to, hrdlo má stažené a oči plné slz+ Merline ... tedy .. Remusi.. ano... ANO, vezmu si tě! +zasměje se šťastně do slz+
Remus_Lupin: *už se tam na koleni začíná trochu potit, ale patří mu to, takže se dost ulehčeně rozesměje, zvedne se a pak ji sevře do náručí*
Styx: +vezme si tu krabičku a koukne na ten prstýnek+ Ten je nádherný +zašeptá a přitiskne se k němu, když ji sevře v náručí+ To byl záměr zrovna dnes, na naše šestileté výročí, že ano? +směje se+
Remus_Lupin: jsem rád, že se ti líbí. To jsou poslední, které zbyly z našeho lovu v moři.*objímá ji tam* hm..možná..když se to tak všechno sešlo hezky...*tváří se nevinně*
Styx: Australské perly +kouká na ně+ Jestlipak jsi už věděl, co s nimi uděláš, když jsi je vylovil? +zasměje se a pak se mu vrhne kolem krku, jako by jí to až teď všechno došlo a hluboce a dlouze ho políbí+ Já tě strašně moc miluji +zašeptá a je jí úplně jedno, že na ně tam všichni koukají+
Remus_Lupin: Věděl. *přizná se* já tebe taky...*vezme ji dolů z pódia mezi ostatní*
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Manori » 27 dub 2015 17:17

(no to je doják, jen to tady čtu znova:D skoro na zarámování :) )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Předchozí

Zpět na Résidence Clermont