Kristian: +spíš tvrdej teda, esi nechce, aby jí bylo zle+ Když to říkáš..+dá mu pusu a napije se+ Mmmmh!
+musí se tomu taky smát+ To bysme se asi divili všichni! Já nemyslím přímo na práci..ale takový to..místo klidu, víš. Ehm..ten domek máš pronajatej kvůli tvým zaměstnavatelům, aby nevěděli, že sme spolu, ne? +koukne na něho+ Ale ráda bych ti zajistila nějaký místo...Žanie má pokoje na základně, kde se může zašít, ale ty...+přemýšlí tak trochu nahlas, když ju něco napadne+ Víš jak mám kancl ve sklepě? Tak tam na konci chodby je takovej...místnost...zatím sou tam uskladněný počítače, ale dal by se tam zařídit solidní kancl. Hm? A mohl by sis tam v klidu nechat klidně i válet svoje...hračky...+zatváří se, že doma to fakt ležet nechat nemůže+
Styx: No jo, s těma většíma zvířatama je to problém. Já Rabia taky musela nechat u Schlangennest, ale je tam spokojenej. A Pusíksi zase nestěžuje v Alpách. U nich je fajn, že jim stačí ta příroda jako taková.
To je variabilníí! +směje se+ Náhodou...vždycky zasloužilý matky říkaly, že čím víc dětí, tím víc od nich klid a já tomu nevěřila, ale fakt! Zabavijou se samy. Taky...tohle nejsou žádní spratci. Sylvia a John měli děti docela pozdě a už byli zvyklí na nějakej styl života, kterej nepodřídili dětem - jako úplně, chápeš, takže z nich rostou slušní lidi, ohleduplní a jakž-takž soudní. Nejsou to rozmazlení smradi. Takže sice křičijou a dělají blbosti a snijou všichni jako zájezd, ale nemusím vést dvouhodinovou debatu o tom, že mají udělat to co sem řekla prostě proto, že sem to řekla. Taky v itálii je velkej pozemek, takže chvílama o nich člověk v dobré víře ani nevíí! +uculí se+ O odpočinku to sice moc není, ale je to fajn..takový...že máš pocit, žes udělala něco dobrýho pro někoho, kdo to aspoň trochu ocení. A když si chci dát voraz, tak hlídají Sylvie, nebo naženu vojáky! Divila by ses, jak sou vděční, když můžou lítat po zahradě a hrát si na indiány! +ochotně jim dolije jak se bavijou+ To není o zvládání...prostě...dělám co můžu,+pokrčí ramenama+ víc halt nemůžu. Zatím to všichni přežili...takže...
No a to sou co? Plááány! +usmívá se+ Jo, to je dobrej tah. Není nic horšího, než po pár letech zjistit, že chcete každej něco jinýho. +zavrtí hlavou+ Tak...je fakt...že Amonovi bych to dávkovala po kapkách..možná...+zamyslí se+ Kdybys chtěla, můžu mu něco takovýho říct já...v zájmu zdraví všech...on se někdy neumí moc ovládat...a mateřská dovolená asi není zrovna to, co od svých smrtijedů očekává v hlášení...
Tak důležitá sice ne...aleee...+pokýve hlavou+ No není kam spěcha. Já si taky myslela, že se budu vdávat někdy v létě a zatím to vypadá možná i na sníh! Kdo ví...musíme počkat jak se to vyvine. +mrkne na ni, že to platí aji pro ňu+ Mh..ale..četla sem něco o tvé sestře? Jak to teď je? Nepotřebuješ nějak pomoct?