Moderátor: Styx Lupin
Styx píše:
Postrach: +další!:D+ Přijdu... už brzy. Jen musím ještě něco dodělat +přikývne+ To trefuješ ty nože do roztočeného kruhu, na kterém máš připoutaného nepřítele, že se ti tak lámou? +culí se+
Beatrix píše:Remus: +zadívá se na něho a nakrčí čelo+ Náhodou...když si vzpomenu na některý věci o kterých sem slyšela, že osu na Ministerstvu...ona tahle představa až tak mimo není...ale zvonek...+pokroutí hlavou+
Beatrix píše:Man: Býk? Nechová Styx nějakou zvířenu? Jo, to je hlavní. Kdyby to bylo hnusný, bylo by to fakt špatný. Tak jeho to spíš baví, je to něco novýho...a zbytek má prý už zorganizovanej, že stačí podepisovat papíry....a pak jednou za čas dojde hrozně naštvanej, že to nefunguje jak si představuje...+zakoulí očima+
Victoria píše:Jo, s tím souhlasím. +usměje se na tu důvěru+ Ale tak my jsme zatím vedle i z normálního, kořenit bude snad potřeba až tak za pět deset let. +zasměje se+ Jo, zkrátka je to problém na tolika úrovních, že je prostě potřeba s tím něco udělat. +souhlasně přikývne+ Jenže jestli Byron řekne, že nechce, abych ta jela... no, tak budu muset vymyslet něco alternativního, protože je na prvním místě. +pokrčí rameny+ Tak to je určitě ona. +přikývne+ Krom toho, brácha mi pomohl s mým padoušským exoušem, takže by bylo fér pomoct zase jemu. +uculí se+ Ale myslím, že tohle rozhodnutí nechám na Byronovi. +poskrábe se zamyšleně ve vlasech+ To jsem ráda. +usměje se+ Bude líp. +přikývne přesvědčeně+ Koukni na mě, před rokem jsem myslela, že jsem úplně v hajzlu a už nejspíš nikdy nebudu moct věřit chlapovi. +pokrčí rameny s úsměvem+ A vůbec, děláš v podniku plným superpěknejch upírů a bytostí, to by v to byl čert. +zasměje se+ Tak hlavně že to nebolí. +přikývne+ Jizvy vyblednou, odneseš si z toho lekci, a na slabší povahy to může působit dost zastrašujícně, což se někdy hodí. +uculí se+
Styx píše:Becca: Je vidět, že se ve zbraních opravdu vyznáš +mrkne na ni významně a odloží dýku stranou+ Kde ses vlastně naučila s nimi tak dobře zacházet? Nějaký speciální učitel... anebo jen roky a roky praxe? +uculí se+
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník