Pokoje Cairo

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Pokoje Cairo

Příspěvekod Cairo » 03 bře 2014 19:15

Ještě, že se do toho vložila, *podotkne.* Neumím si představit, jak bych reagovala, kdyby ke mě přišel úplně cizí chlap, padnul na kolena a začal mi vykládat, že jsem jeho osud a že je nám souzený strávit zbytek života spolu, *pobaveně zakroutí hlavou.* To by... jo, asi by mě to parádně vyděsilo. Už takhle mi to první setkání pěně zamotalo hlavu, *přizná.* Nechci, abys šel pryč, *namítne a pak poslouchá zbytek toho, co říká. Když mluví o lásce, oči jí zvlhnou dojetím, zamrká, aby slzy zaplašila, ale je to marný boj a tak to vzdá.* A já bych nikdy nečekala, že uslyším něco takového od tebe, *vypraví ze sebe.* To je... bože, v životě mi nikdo neřekl nic krásnějšího. *zvedne k němu oči, ve kterých se třpytí slzy, ale nepřetečou a nespustí se po tvářích, jenom podbarvují oči, které díky nim září víc, než obvykle. Přitáhne si jeho hlavu blíž a lehce ho políbí na rty, načež se opře čelem o jeho a kotky jejích úst se pozvednou ve šťastném úsměvu.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 03 bře 2014 21:13

Ano taky si říkám. +zasměje se vesele+ Nenapadlo mě ti začít vykládat, že jsi můj osud. Byl to spíš takový popud jak ti říct, že máš mojí naprostou oddanost. +pousměje se měkce+ Omlouvám se za to, měl jsem se lépe ovládnout. +hlesne posmutněle z toho, že jí hned na prvním setkání tak vyděsil+ Ani nevíš, jak moc mě to dělá šťastným. To že mě chceš mít u sebe. +hlesne a jemně jí políbí do vlasů a na chvíli si v nich schová tvář. s úžasem sleduje její reakci a na chvíli ho píchne u srdce, když vidí že by snad mohla plakat+ Neplakej, Cai... +zaúpí tichounce, protože nechtěl způsobit aby plakala. pevně jí obejme kolem ramen a přitiskne si jí k hrudi+ Nebo začnu taky. +vyhrožuje o něco veseleji, když se čelem opírá o její+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 03 bře 2014 21:59

Za to nemůžeš, na tobě jsem vůbec nepoznala, co si myslíš. Šlo spíš o to, jak jsi na mě působil, táhlo mě to k tobě od samýho začátku. Nevěděla jsem, jestli jsem na něco takovýho připravená, po... však víš, po tý zkušenosti předtím. Jenže tobě se prostě nedá odolat, *pousměje se.* Navíc, po tom včerajšku už mám celkem jasno. *Když vyhrožuje, že se rozbrečí, zasměje se a znova krátce přitiskne rty na jeho a pak se mu stulí do náruče, schová obličej do prohlubně mezi jeho krkem a ramenem, ruce obtočené kolem jeho pasu a chvíli ho prostě drží. Jenže jak se zjitřené emoce uklidňují, začínají se opět probouzet potřeby těla. Jeho blízkost, vůně, žár sálající z jeho těla, pohled na všechnu tu odhalenou pokožku, jeho ruce na jejím těle... za chvilku se neklidně zavrtí, dlaně sklouzou po jeho zádech.* Tohle všechno ale neřeší ten náš původní problém, *zamumlá proti jeho kůži.* Pořád nedokážu držet ruce u těla, když jsem s tebou. *Nadzvedne hlavu a přejede rty po hraně jeho čelisti, načež mu vtiskne lehoučký polibek na koutek úst.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 03 bře 2014 22:10

Možná má můj otisk na tebe taky vliv. Přeci jen jsi čarodějka z jiného světa. +pousměje se n aní měkce a jemně jí políbí+ Co se stalo včera? +zajímá se vesele jako by vůbec neměl tušení. objímá jí, tiskne si jí k hrudi a k srdci, hladí jí po vlasech a pažích, úžívá si její těsné blízkosti a vdechuje její vůni, kterou si tak moc zamiloval+ A jak jsme ho měli původně v plánu vyřešit? +zajímá se s tichým zamručením a dlaněmi jí zajede pod košili+ Víš, že máš na sobě mojí košili? +zazubí se na ní rošťácky a rty sklouzne od jejích rtů na hranu tváře až na krk, který jemně políbí+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 03 bře 2014 22:37

Možná, *připustí s lehkým úsměvem a pak ho se smíchem dloubne loktem, když se jí ptá na včerejšek.* Příště ti žádný kakao neuvařim, stejně ses ho ani nedotkl, *vyhrožuje.* Já ani nevim, měli jsme v plánu ho vůbec nějak řešit? *nakloní hlavu na stranu, nevinnost sama.* Pořád ještě toho můžu nechat, *popíchne ho, ale v rozporu se svými slovi se k němu přitiskne ještě blíž. Spokojeně vzdychne, když vklouzne rukama pod košili a ona ucítí jeno dlaně na nahé kůži.* Vím, moc hezky voní, *přisvědčí a nakloní hlavu, aby měl lepší přístup k jejímu krku.* Ale jestli ji tak moc chceš zpátky, můžeš ji ze mě sundat, *svolí pak na oko velkoryse a koutky jí pocukávají.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 03 bře 2014 22:44

+vesele se rozesměje+ A já na něj měl přitom takovou chuť. +zazubí se na ní vesele a nosem se otře o její tvář, jak vdechuje její vůni+ Hmn.... určitě jsme měli nějaký plán... +zamručí najednou strašně zaměstnaný olíbáváním jejího krku+ A já pořád můžu odejít. +vrátí jí vesele popíchnutí zpět a když si pochvaluje vůni jeho košile v hrdle se mu rozezvučí souhlasné vrčení+ Ne, jestli jí chceš, tak si jí nech. +broukne+ Ale strašně rád jí z tebe sundám. +zamručí jak mlsnej kocour, chytne jí pod koleny a složí vedle sebe na postel, aby se k ní mohl vzápětí přitisknout. dlaněmi klouže po látce košile a zatímco rty mapuje křivku jejího krku prsty zkušeně a jistě rozepíná jeden knoflíček po druhém, aby pod látku mohl vklouznout dlaní a sevřít v ní její ňadro+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 03 bře 2014 23:57

Já taky, *zasměje se* jenže pak jsem objevila něco, co mi zachutnalo víc, *rozpustile na něj mrkne. Slastně přivírá oči, když se tak krásně věnuje jejímu krku. Když zmíní odcházení, ví, že to nemyslí vážně, ale stejně se ho pevně chytne za ramena.* Nechoď, *zašeptá a přitáhne si ho blíž.* Stejně bych se prve vrátila a pokračovala, *přizná pak a vplete mu prsty do vlasů. Nechá se zvednout a složit na postel a jen na něj kouká z pod přivřených víček, s lehkým úsměvem na rtech, jak obratně vyvléká knoflíky z dírek. A když se jeho dlaň sevře kolem jejího ňadra, vyklene tělo vstříc tomu dotyku a z hrdla jí unikne tiché zasténání.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 04 bře 2014 00:03

Opravdu? A co to bylo? +zajímá se vesele jako by neměl ani zdání+ Ne, nikam nejdu... +zašeptá do jejích rtů a přitiskne se k ní o něco víc. rty klouže dál po jejím krku, sklouzne níž na jemnou kůži jejího dekoltu, který odhalil ve chvíli kdy rozepnul knoflíčky košile. v dlani svírá její ňadro, které jemně mne a prsty laská její bradavku zatímco rty putuje drobnými polibky na druhé ňadro, tak aby mohl políbit bradavku a jemně jí vsát mezi rty, plně odhodlaný donutit jí sténat, protože její steny jsou jako rajská hudba+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 04 bře 2014 20:45

Nějakej chlap, jméno už nevim, *vrátí mu to se smíchem, ale už lehce zadýchaně, jak jí jeho dotyky zrychlují dech i tep. Prohne se v zádech, doslova se mu nabízí, jednou rukou si přitahuje jeho hlavu blíž, druhou ho hladí po zádech a ze rtů se jí linou tiché zvuky rozkoše, protnuté hlasitějším zasténáním, když jeho horká ústa naleznou její bradavku. Jak si s ní jeho rty a jazyk pohrávají, její tiché vzdechy nabývají na intenzitě a její kolena se trochu odtáhnou od sebe, jako by její tělo samo naznačovalo, kde ještě ho chce cítit.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 05 bře 2014 23:29

+trochu se nahrbí a natáhne se nad ní, aby měl lepší přístup k jejímu ňadru jeho bradavku laská rty a jazykem, zatímco druhou bradavku ne mezi prsty. jemně za ní zatahá a pak promne celé ňadro. líbí se mu, jak mu hezky pasuje do dlaně, ale co se mu líbí ještě víc je to, jak hezky sténá a to že on je tím důvodem, tím kdo jí přináší rozkoš. usměje se na ní s nadšením dravce, když si všimne jejích stehen, která se chvějí a odtahují se od sebe, jak ho lákají tam dolů, tam kde by chtěl mít své rty. sklouzne jazykem mezi její ňadra, aby se mohl prolíbat až k pupíku. s rychlostí vlka se přesune mezi její stehna, musí si nejprve nenápadně upravit rozkrok, jelikož ve stavu ve kterém se nachází jsou kalhoty poněkud nepohodlné, ale je rozhodnut to ignorovat a věnovat se jen svému Slunci, když rty sklouzne od pupíku mnohem níž+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor