od Cairo » 03 bře 2014 01:33
*Hledí do jeho očí a v těch čokoládových hlubinách nečte nic než upřímnost a něhu. Jeho hlas jí putuje až do morku kostí a slova, která pronáší, rovnou do srdce.* Tak proto, *zašeptá a zvedne ruku, aby se dotkla jeho tváře.* Nedovedla jsem pochopit, proč na mě tak koukáš. Tak upřeně a nečitelně. Myslela jsem, že je to proto, jak jsem byla neupravená, v teplákách a s mokrou hlavou, *hledí na něj, oči vážné, ale plné hřejivého světla.* A proto jsi včra ležel u mých dveříc? *pokračuje, jak si vybavuje situace, které nedávaly smysl. Ale teď už ano.* A proto jsi v tom domku na pláži říkal, že bys nemohl odejít. Protože bys vážně nemohl, *vydechne nakoenc ohromeně* Můj bože... to je... chci říct, nevadí ti to? Vždyť teď se mnou být musíš, nemáš na výběr, třeba nebýt toho otisku, bys mě vůbec nechtěl, *vypraví ze sebe, jak nad tím dál uvažuje.* Možná, že je to tím poutem, *pousměje se* A nebo možná je to prostě tím, že ses mi za tu krátkou chvíli vkradl do srdce. A hluboko pod kůži. Nelíbí se mi představa, že bych se o tebe musela s někým dělit. Možná je to sobecký, ale chci tě mít jenom pro sebe.